5800 da N-gage oyunlarını oynamak için klavuz + patch

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
ya biri konuyu açmış sonra kaybolmuş gitmiş arkasında dursaya açtığı konunun bu kadar kişi hata var diyor neden acaba bir cevap yok mu ?

muratvemine

muratvemine

Üye
size diyorumki ben hackledim hata vermedi açtım n-gage fifa 2008 e tıkladdım tam ekran oldu açılıordu oyun hata verdi

Godfather

Godfather

Üye
saolasın kardeş :)

Sehzade

Üye
ellerine saglık birader

muratvemine

muratvemine

Üye
yardımm edenn yokkk muuu? offf

--------------- Ekleme ---------------

ben helloox la sertifikalayıp telefonu hackladım tüm pathleri yükledim sonra n-gage uzantılı oyunu telefona atıp açtım tam ekran oldu tam açılıyordu hata verdi sadece bu oyun değil tüm oyunlar hata veriyorr yardımm edermisin?

futbol123

futbol123

Üye
saol

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Vaay güzelmiş :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya arkadaşım ben oyunları bulamadım oyunların linkini atarmısın

aryscat

aryscat

Üye
yardımm edenn yokkk muuu? offf

ben helloox la sertifikalayıp telefonu hackladım tüm pathleri yükledim sonra n-gage uzantılı oyunu telefona atıp açtım tam ekran oldu tam açılıyordu hata verdi sadece bu oyun değil tüm oyunlar hata veriyorr yardımm edermisin?

Patchleri rompatcherden disable et. Düzelebilir.

mumi_abi

mumi_abi

Üye
Saol kanka çok güzel paylaşım eline sağlık

behtiyar

Üye
Merhaba bir sorum var telefonu hacklemek ilerde bir sorun yaratır mı mesela garanti kapsamından çıkarır mı?

mekanik

Üye
kardeşim bize asphalt3den başka ngage oyunu var mı onu da söyle bari?

orkun85

orkun85

Üye
5800 V40 da olmuyor.

mekanik

Üye
v40ta da çalışır...:oke:

usta24

Üye
yha benmde 5800 var ama ben onda rf manager 2010 oynıyamıyom oyun yükleni açtığımda ekranda dokunmatık tuşlar çıkıyo ekranın yarısını kaplıyo oynıyamıyorum ne olur bir çözüm bulun yha.

yükledm onu seltfika hatası dyor

leomessi19

Üye
yapamadığınız şeyler için linkleri karalamayın linkler ve dosyalar sorunsuz çalışyıor benim firmware sürümüm v50 ve hackli .oynarken hiç bir problemle karşılaşmıyorum fifa 08 falan da yükledim ayrıca

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
1 yıl olmuş neredeyse bu topiği açtıgımdan beri :D

tseven

tseven

Üye
arkadaşlar bende herşey tatam fakat yülemiyor hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diyor bir arkadaşımız
Kardes ayarlardan kullanacagi hafizayi arttirirsan calisiyor bendede olmustu
demiş bunu nasıl aypıcam lütfen yardı edin telefonda bütün sorunları çöözdüm video istediim gibi izleyebiliyorum facebook youtube daimlyton ama oyunda bu sorun çıkıypr nolu ilgilenin

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
teşekkürler ama biraz karışık gibi

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Eline Sağlık Teşekkürler :oke:

Teşekkürler :oke:

Üst Alt