5800 da N-gage oyunlarını oynamak için klavuz + patch

Sponsorlu Bağlantılar

fransz

Üye
Ben yaptım oldu bana 10 dolar a maloldu beklememem yüzünden ama 5 dolar a bitiyor normalde
o da sitesinden download ettiğimden dolayı anlarım güzel yanlız bilmeyen için çok problem yaratır.
zor olsada oldu emeğine sağlık :)

adkadk2

Üye
kullanılan hafızayı nası artıracagız yardım lütfen

arda_22

Üye
kardeşim benim sertifikam war imzaladım uygulamayı ve yükledim ama kurulumun ortasında servis saglayıcısı sorunlu gibi bir uyarı veriyor ? Problem nerde olabilir ?? v.31.0.011

adkadk2

Üye
ben rock n scroll die bi programla beraber acmayı denedim ve harekete duyarlı oldu oyun ama controllerden ayar yapamadıgım için tam kullanamadm nası yapabiliriz

M3L!H

M3L!H

Üye
Pff ya olmuyor çok denedim ama olmuyor :(:(:( ... oyunun üzerine gelip start game diyorum. Hata veriyor. Yardım edin......

mzx2k9

mzx2k9

Üye
oyunları nerden bulucaz ve diğer oyunları nasıl yükleyeceğiz bilgisi olan paylarşırsa şimdiden teşekkürler...

mexmet77

Üye
slm 5800xm modeline dosyayı yükledim ama kuramıyorum sertifika hatasını verip duruyor arkadaşlar paylaşım için saol tşk....

--------------- Ekleme ---------------

5800 da n-gage oyunlarını oynamak için klavuz patch dosyasını yükledim ama kurulumda sertifika hatasını veriyor kuramıyorum yardım arkadaşlar paylaşım için saolun tşk...

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
herşeyi yapıyorum n gage filan sorunsuz yükleniyo telefonuda hellox ledim herşey yüklendi asphaltı bile yükledim herşeyi usulune göre yapıuyorum dediğin gibi ama ngaga dosyasından oyuna girmeye çalışınca error 1000002 diye bi hata weriyo nednedi,r acaba

--------------- Ekleme ---------------

yaptım tamam rom driverden bişiyi kapatıyosun öle oluyo çok saolun

melikcankaya

Üye
bende de aynı sorun oluyo ama telefon şarjdayken açılıyo, şarjda değilken açılmıyo.ve ayarlardan kullanacağı hafızayı arttırmak nasıl oluyo

scainet_59

Üye
sağool kardeşim

techno_esh

techno_esh

Üye
bende 5800 war ngage yi yüklemiyo sign yaptım ama yine sertifika hatası diyo

cezafakmakba

Üye
kullandığı hafızayı arttırmak ne demek oluyor arkadaşlar yardım lütfen ya bi adma yazmış aynı sorun bendede vardı kullandı hafızayı arttırdım düzeldi yazmış sölesene kardeş nasıl yaptın :S:S bekliyoruz

flawless_kyo

Üye
beyler ben yaptım oynuyorum ama başka oyunları nerden bulcaz acaba yardım eder misiniz
emeği geçenlere saygılar

fakobaba

Üye
güncelleme hatasi diyo

muratvemine

muratvemine

Üye
arkadaşlar ne olunn yardım edin 5800 a yükledim herpsini aynı klasöre attım önce n-gage 5800.sis yükledim sonra sertifika hatası verdi sonra diğerlerini yükledim hepsi sertifika hatası veriyor nasıl yapıcam bilen var mı ne olur yapdımm lütfen ? :S

aryscat

aryscat

Üye
arkadaşlar ne olunn yardım edin 5800 a yükledim herpsini aynı klasöre attım önce n-gage 5800.sis yükledim sonra sertifika hatası verdi sonra diğerlerini yükledim hepsi sertifika hatası veriyor nasıl yapıcam bilen var mı ne olur yapdımm lütfen ? :S

Telefonu ha ck lemen lazım. Sitede ara yöntem anlatıldı...

mentes2000

Üye
kardeş çaşışmıyo şöle bişey yazıyor close sometapplications and startinng the game. error-1000002 neden aceba

fakobaba

Üye
ya allah askina denemeden atmayin su linkleri guncellestirme hatasi diyo

murtixcik

Üye
Keyboard YükLenirKen GünceLLeştirme Hatası Veriyorr nasL kurucazzz ???

Üst Alt