5800 çok iyi bilen bakabilirmi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 çok iyi bilen bakabilirmi :)

arkadaşlar 5800 çok iyi bilen bi arkadaş varsa yardım edebilirmi 1 2 sorum olucak 1 ekranı üstteki gibi nasıl yapabiliyoruz ekran çok boş duruyo temalar ev ekranı teması ayarlarına girdim oradan olmadı böyle yapamadım nasıl yapıcam böyle yardım edermisiniz 2 wlan agına baglanırken wlan agı ismi soruyo bunu neden soruyodur acaba bunu çözemedim 3 aynı telefon arkadaşımda var ekranda wlan taraması kapalı yazıyo bunu nasıl ekrana çıkartabiliriz yardım edenlere teşekkürlerr

1. Sorun için ayarlardan ev ekrani temasına gir rehber çubuğunu seç ekranın ortasında boş bi kare belircek ona bi kere tıkla ve rehberden eklemek istediğin birini seç bu şekilde arkadaşlarını ana ekrana taşıyabilirsin resimlerin üstüne bi kere tıklarsan ordaki gibi seçenekler çıkar
2.wlan ağına bağlanırken isim sormaz sen gizli ağları arayı seçiyosun o yüzden ayarlardan => bağlantı => kablosuz lanı seç ve bekle eğer çevrende kablosuz internet varsa şimdi bulur.
3.ev ekranına wlan taraması kapalı yada daha başka seçeneklere ekleyebilmen için yeni ev ekrani teması kurmak gerekir.Eğer sertifikan varsa forumda kolayca bulabilirsin.

Konu Sahibi
ya kardeş senin dediğini yaptım rehber cubugunu seçtim ekranda boş kare falan çıkmadı

--------------- Ekleme ---------------

bide o yeni ev ekranı temasını nereden bulabilirim

ya kardeş senin dediğini yaptım rehber cubugunu seçtim ekranda boş kare falan çıkmadı

--------------- Ekleme ---------------

bide o yeni ev ekranı temasını nereden bulabilirim
rehber çubuğunu seçince ev ekranında üstte bi kare olcak altında da ekle yazıyor o kareyi tıklayarak yapabilirisin
ev ekranı temaları forumda var ararsan bulursun

tlgcn38

Üye
HackerCelik arkadaşımız çok güzel anlatmış

önclikle bu ev ekranı temaları sertifikala kur (1-2 isim sırasına göre) 4shared hesabıma ekledim

gerisini resime bak

Not:5800 v51
inşallah anlamıssındır
d

@n!wa+*R

Üye
Dostum maalesef ki o ev ekranı v31 de kaldı..

Wlan taramasını direk ana ekranda göremezsin.

Wlan ağlarında isim değil şifre sorar se bulduğun ağa "Bağlan" dedinmi gireceğin şifre ile oto İnternet Bağ. larına eklenir zaten hemde 1. öncelik olarak.

Dostum maalesef ki o ev ekranı v31 de kaldı.. Ev ekranı teması v31 kaldığına emin misin? şuan v51 kullanıyorum o tema hale var

@n!wa+*R

Üye
Dostum maalesef ki o ev ekranı v31 de kaldı.. Ev ekranı teması v31 kaldığına emin misin? şuan v51 kullanıyorum o tema hale var
Hiç dikkat yok..Kaldı ki konuyu sen açmaktasın birde...

O resime dikkatli bakarsan eğer o resimdekini rehber çubuğunun bile küçük boyutta olduğunu ve o rehber çubuğunun kinetik kaydırmaya sahip olmadığını bilirsin ama eğer hiç v31 kullanmadıysan tabiiki bilemeyeceksin.

Kullandığın o Rehber çubuğu yeni babacım v40 ile tanıştırdı nokia bizi

hala o ev ekranı kaldımı yha v 40 giddi die biliyom

temberkc

Üye
Arkadaslar benim telefonda Turkce dil yoktu ve cok tesekkurler bura sayesinde cevirmeye calistim ama yanlis yoldan gittim once NSU'dan guncel yazilim yukledim sonra Urun Kodunu degistirdim. Dile degismedi. Ne yapabilirim yardimci olabilen varsa cok tesekkurler simdiden

dikkatini çekeyim bu konuyu ben açmadım

@n!wa+*R

Üye
dikkatini çekeyim bu konuyu ben açmadım
evet direk verdiğin cevaptan dolayı senin açtığını düşünmüş olmalıyım..

Neyse konu o değil ev ekran teması cavaptada yazdığım o gideli bayağı oldu be babacım

Hitap şekillerinin neler olduğunu bilmiyorsun yada çok küçüksün ..(acaba anacım desem ne yapacakdın..)

sen düzgün hitap kullan bizde ona göre hitap kullanırız
sen beni tanımıyorsun bile babacım gibi kelimeler arkadaşlar arasında iyi oluyor ama ben seni tanımadığım için tanımadığın insanlara bu hitapları söylemen uygunsuz kaçıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...