5800 xm wlan güncellemesi yardım kafayı yemek üzereyimdostlar wireless den bağlanarak telefonumu gün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h@run06

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm wlan güncellemesi yardım kafayı yemek üzereyimdostlar wireless den bağlanarak telefonumu gün
dostlar wireless den bağlanarak telefonumu güncellemek istiyorum 1 haftadır uğraşıyorum bunlar ve sinirden ölmek üzereyim nete felan gayet güzel giriyorum ama güncelleme yapamadım lütfen yapabilen bilen bi kişi detaylı bi şekilde anlatırsa çok minnettar kalırım kafayı yemek üzereyim ilk önce anlatim nasıl yapamadığımı.
mesela internete girerken 3 tane seçenek geliyo ekrana wlan trinternet birde wap geliyo burdan wlan seçerek wireless den bağlanabiliyorum ama gel gelelim güncellemeye
(int. paketim bitti onla yap demeyin lütfen )
1-menü-ayarlar-telefon--telef. yönetimi-cihazgüncellemeleri - seçenekler güncellemeleri kont. et dediğimde internet bağlantısı gerekiyo diye bi yazı geliyo hayır dedimde bişi yapmıyo evet dediğimde tarıyo sunucu yanıt vermiyo diyo
2-menü-uygulamalar-yazılım güncelleme burdada turkcell wap üzerinden wap servisleri hedefine bağlan diye seçenek geliyo iptal dersem tabiki güncelleme yapmıyo evet dediğimde 3.5g ye bağlanmaya çalışıyo yani wireless den yapmıyo internete girerken yaptığım gibi bi o 3lü seçenek gelmiyor yardım edin lütfen.
şu anda v50 sürümü yüklü telimde usbden denedim bilg. bağlanarak Nokia Software Updater den denedim ondada v51i yüklemiyor ayrıca ben sadece tel. güncellemesi deil ovi map güncellemesi felanda yapıcam denedim kadarıyla Nokia Software Updater den sadece telin güncellemesi oluyo. ayrıca yüklemiyor derken Nokia Software Updater de son sürüm v50 olarak gözüküyo son sürüm yüklü diyo ama yazılım güncellemeye girdiğimde tel güncellemesi gözüküyor...
işte böyle beyler yardımınıza ihtiyacım war
yapacağım ayarlar felan warsa lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :ağlarım:

simaros

simaros

Üye
bendede aynı sorunlar vardı hard format attım geçti

h@run06

Üye
    Konu Sahibi
37 kişi bakmış yokmu yardım edicek birisi

umutgidik

umutgidik

Üye
Telefona Hard format attıktan sonra, pc'ye yeniden Pc Suite ve NSU'yu kurun. Yada imkanınız varsa baska bir bilgisayardan deneyiniz.

h@run06

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Hard format attıktan sonra, pc'ye yeniden Pc Suite ve NSU'yu kurun. Yada imkanınız varsa baska bir bilgisayardan deneyiniz.

saol dostum walla bi kısımda yardımcı oldun hard format attım ondan sonra bağlandım wireless e artık bütün güncellemelerimi yapabiliyorum kablosuzdan

goll

Üye
hard format nsıl yapılıo?

SilentOne

SilentOne

Üye
walla bna kaçtır nokia mesaj atıyor telefon bile güncellştirme var diyor bn yapmıyom bna ne :D tleimdne memnunum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt