Zafer Arslan
Üye
"5800 - Hack Yapmanın En İyi ve Garantili Yolu Nedir..?"
Merhaba Arkadaşlar 5800 XpressMusic Tr Black Özellikli Telefonumu Hack'lemek İstiyorum Yardım Ederseniz Sevinirim...
Öncelikli olarak bir kaç sorum olacak.
1-C6 Diye tabir edilen sistem 5800 ile tam uyumlumu(orjinal symbian yazılımı mı?)
2-Yükleyeceğim C6 5800 donanımına tam uyum sağlıyormu ?(Kamera,Bluetooth,GPS,Dokunmatik Ekran vs.)
3-Telefonun hızı ve performansı etkilenecekmi ?
4-Sistemi daha sonra silip tekrar orjinal Tr Black v51 Yükleyebilirmiyim ?
5-Telefon ilerde çeşitli sorunlar göstermeye başlarmı ?
.... ve buna benzer sorular çoğaltılabilir arkadaşlar
Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.
Hack konusunda en iyi program ve yöntem nedir,sitede bir sürü yöntem okudum hangisi en iyisi bana link gösterebilirmisiniz.
Arkadaşlar Şimdiden Herkese Tşk Ediyorum ve Telefonu Hack ettikten Sonra Burada Videosunu Yayınlayacağım Sizlerinde Emeği Olacağı İçin Hep Beraber Görelim...
Tekrar Tekrar Tşk...
Cevaplarınızı Bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar Kimse Yoku Yardım Lütfen...
Öncelikli olarak bir kaç sorum olacak.
1-C6 Diye tabir edilen sistem 5800 ile tam uyumlumu(orjinal symbian yazılımı mı?)
2-Yükleyeceğim C6 5800 donanımına tam uyum sağlıyormu ?(Kamera,Bluetooth,GPS,Dokunmatik Ekran vs.)
3-Telefonun hızı ve performansı etkilenecekmi ?
4-Sistemi daha sonra silip tekrar orjinal Tr Black v51 Yükleyebilirmiyim ?
5-Telefon ilerde çeşitli sorunlar göstermeye başlarmı ?
.... ve buna benzer sorular çoğaltılabilir arkadaşlar
Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.
Hack konusunda en iyi program ve yöntem nedir,sitede bir sürü yöntem okudum hangisi en iyisi bana link gösterebilirmisiniz.
Arkadaşlar Şimdiden Herkese Tşk Ediyorum ve Telefonu Hack ettikten Sonra Burada Videosunu Yayınlayacağım Sizlerinde Emeği Olacağı İçin Hep Beraber Görelim...
Tekrar Tekrar Tşk...
Cevaplarınızı Bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar Kimse Yoku Yardım Lütfen...

pek bi işe yaramıyo c6 fw si..sonra navifirmden telefonumun eski haline getirecek dosyaları flashladım.anlayacağın hiç boşuna uğraşma heves ediyosun biliyorum ama çok istiyosan c6 fw kullan.hem telefonu da hacklemek anlamsız.gören diecek her gün bi uygulama çıkıyo bu lanetli 5800 a.uygulamalar bellidir.gir googleye opda yaz opdanın sitesine gir.burdaki uygulamaları sertifikalat olsun bitsin.artık yeni bi programda çıkmaz zaten buna
)