5800 3.5mm jack girişi

Sponsorlu Bağlantılar

Perfect!

Üye
kulaklık modu değil de müzik standı

--------------- Ekleme ---------------

yeşil girişide söküp telefona taktım değişen bişey olmadı yine sinek vızırtısı gibi bişey

böyle bişey olmaması gerekir ya bende normal çalışıyo

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bende onu seçtim zaten :) yine sinek vızırtısı gibi

Davulbaz

Davulbaz

Üye
telefona taktığın ucun fotoğrafını net çekseydin keşke.siyah çizgiler çift mi tekmi.hoparlörün arkasındaki dimmer(volume) seviyesi sondamı?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yeşil girişi takıyorum bilgidim kadarıyla yeşil olması lazım

Davulbaz

Davulbaz

Üye
bilgisayarının aux giriş ayarlarını yüksettinmi hat sesi diyede geçer

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
şimdi senin telefon tam olarak nereye bağlı direk bilgisayaramı ses sistemine mi?
ya kardeş pcye baglı şimdi 2 tane giriş baglı kablo bi yeşil bide pembe giriş var onlar takılı duruyo telefona takarken yeşil olanı takıyorum ama ses gelmiyo sinek vızırtısı gibi geliyo

bilgisayarının aux giriş ayarlarını yüksettinmi hat sesi diyede geçer
onu nereden yükselticez :hmmm

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ya kardeş pcye baglı şimdi 2 tane giriş baglı kablo bi yeşil bide pembe giriş var onlar takılı duruyo telefona takarken yeşil olanı takıyorum ama ses gelmiyo sinek vızırtısı gibi geliyo

onu nereden yükselticez :hmmm

hoparlörün ses seviyesini kontrol ettinmi?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ses seviyesi sonda telefondada sonda ama yine sinek vızırtısı gbi az çıkıyo yaa :hmmm

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ses sisteminin giriş empedansı(öz drenç) yüksek olabilir.bilgisayarın çıkış empedansları yüksek olur.bilgisayar çıkış empedansını bağlanan sisteme göre(kulaklık,harici ses sistemleri) otomatik ayarlar.ve sanıyorum anfinde dahili bir pre amfi yok.sistemin logitech Darlinton transistörlerinin giriş empedansı çok yüksektir o yüzden ses alamayabilirsin başka bir sistemde dene örneğin evindeki müzik setinde daha farklı sonuç alırsın

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede gümbür gümbür sorun yok

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşımın 5+1 rinde deneyecegim olucakmı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt