menüyü değişmenin bi yolu var ama onu yapınca daha çok sorun çıkıyor telefonda onu hiç kullanma... git bi internet cafeye orda yükle yeni yazılımı bence![]()

Programa sağ tık-özellikler-uyumluluk-XP SP3, alttada yönetici olarak çalıştırı işaretle Tamam de, proyu kur.sorun derken anlamadım.. ya bende bilgisayar varda windows7 yüklü ondada jaf programı olmuyor uyum modu falan bir sürü şey yaptım açmadı jafı bunun için bir çözümün varmı yani xp olmadan nasıl JAF çalişacak ayrıntılı anlatabilir misin yolunu yapamadım
senden cevap bekliyorum kardeşen güzeli garmin valla türkiyenin inciğini m-minciğini gösteriyo 10 numara bidahaki ay indir onuFw gayet güzel tema haricindeNfe den maps 3.06 ekledim baba oldu
(Başka navigasyon prosu önermeyin kota yok
) Eskisine göre baya bi ram artışı var ve Tv out çalışıyor

Kotayı doldurmassam indiririmen güzeli garmin valla türkiyenin inciğini m-minciğini gösteriyo 10 numara bidahaki ay indir onu![]()

Benim bildiğim windows 7 lerde jaf çalışmıyordu ama genede yazamInit usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!! diyo
bide dogrumu yapmısım bi bakında
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yardım edin lütfennnnn
telefonu çıkar tak birdaha flash a bas![]()
Kardeş flash a basmadan önce telefonun açma kapama düğmesine bas (BASILI TUTMA BAS ÇEK)Driverleri yüklesin windows 7 lerde böyle problem vardı Sırf CFW ler için se7en den Xp ye dönmüştümTelefonda Kapalı
hepsini yaptım . tek tek modelleride seçtim ama flash diyince bisi olmuyo flasha bastıktan hemen sonra telefonun açma kapama tusunamı bascam

Helal[email protected] gene olmadı msnyi werde ekliyim konusalım
--------------- Ekleme ---------------
olduuu.... telefon açılıyo test mode dio onu bekliyom![]()