bunda şarj ne kadar gidiyo peki ben dün akşam çıkardım şarjdan şimdi 3 diş kaldı yaptığım şeyler toplam 1 saat wirelessten internet 1-1,5 saat araba yarışı 5 dk müzil birde ara ara o güzel tema efektlerine bakmak için açıp kapadım
bunda şarj ne kadar gidiyo peki ben dün akşam çıkardım şarjdan şimdi 3 diş kaldı yaptığım şeyler toplam 1 saat wirelessten internet 1-1,5 saat araba yarışı 5 dk müzil birde ara ara o güzel tema efektlerine bakmak için açıp kapadım
Katılıyorum bende 2-3 arama ve 3 saatlik müzik dinlemeyl(bluetooth kulaklık ile ) tamamen bitti
bekleme modunda bile 1-2 saat sonra %90'a düşüyo şarj dışında şu ana kadar en başarılı FW ama bu şarj süresi gerçekten dşündürüyor adam gibi bi C6 bulamazsa bu FW gibi (tabi şarjı iyi giden)
Orjinale dönüş yapcam
ben bir müddet orijinal yazılıma döneyim ne olur ne olmaz şarj çok kısa ömürlü neyse orijinal yazılıma dönüyorum ama bu cfw gerçekten süpper ötesi çok hoşuma gitti
ya ben birşey diyecem bu tema efektlerini açınca arkada beyaz birşeyler uçuruyo onu nasıl iptal ederiz şarj ın az gitmesinin bir nedenide bu efektleri kapatmak istemiyorum sırf bu yüzden
allah senden razı olsun valla nokia nin yapmadığı güzellikleri ekledin 5800 a çok saol heycanla bekliyorum inşallah ram ve şarjı halledersin
bide flash lite 4 eklense tam süper olcak
son olarak sesini birazdaha yükseltemez misin? Bence hala yetersiz
Iyi forumlar...