5800 büyük sorunlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
    Konu Sahibi
5800 büyük sorunlarım
arkadaşlar öncelikle telefonda internetten video izlenmiyor hiç bir video yu açmıyor wiresle filan girdimmide açmıyo izlesene.com a girdimmi hiç bi video yu açmıyor adobe flash lite 3.1 yüklü gene açmıyor birde son olarak facebook da sohbet var telefondan girince bir şeyler yazılıyo fakat göndermeyi bi türlü bulamadım yardımlarınız için şimdiden saolun...:allalla:

Mygse

Mygse

Üye
malesef flash video destekli değil 5800 :(

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
    Konu Sahibi
ya açıyoda bazı videolarda adobe flash player 10 yükleyin diyo bide adobe flash lite 3.2 çıkınca olur diyolar ama daha adobe yapmadı bakalım diğer soruma cevap varsa bekliyorum
facebook da sohbet var telefondan girince bir şeyler yazılıyo fakat göndermeyi bi türlü bulamadım yardımlarınız için şimdiden saolun

zfr_1

zfr_1

Üye
netten video izlemek istiyorsan skyfire diye bir program var hatta sadece video izlemeklede kalmıyorsun farmville bile oynayabilirsin facebook tan..al sana link kardeş

korlof

Üye
zfr1 haklı bende skyfire yükledim olay bitti )))

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
- vTap kullanarak internetten Video izleyebilirsin (Facebook Hariç -Orayı taramıyor-)

- Opera Mobile kullanarak sitelerdeki flash bölümleri kullanabilirsin. (Video kastetmiyorum. Mesela facebooktaki sohbet bölümü bunun gibi yerleri kastediyorum.)

- SkyFire kullanarak Facebooktan video izleyebilirsin (Denemedim deneyenler oluyor diyor).

- İnternette kotamı fazla harcamadan gezeyim dersen Opera Mini kullan Flash desteği yok ama resimleri falan görebilirsin. Kota dostudur sitelerde gezerken her gördüğünü yüklemediğinden daha az kota harcar.

Çözüm araştırmadan sorunu hemen dile getiriyorsunuz. Bu kitabı okumadan özet çıkarmaya benzer.

Progressivity

Progressivity

Üye
yine de bunların hepsini hiç başka tarayıcıya ihtiyaç olmadan kendi tarayıcısı yapsa harika olurdu dediğiniz gibi yukardaki işlemleri yapmak için minimum 3 tarayıcı kullanmak gerekiyor

ortioktay

ortioktay

Üye
skyfire hepsini açıyor hem facebook hemde youtube ben sorunsuz izliyorum ama tam ekran yapamadım

Bosnalı86

Üye
skyfire hepsini açıyor hem facebook hemde youtube ben sorunsuz izliyorum ama tam ekran yapamadım

izlerken wideo penceresine uygun şekilde zoom yaparsan tam ekran olayını da çözmüş olursun dostum:oke:

Quadrinim

Üye
Cine-izledeki filimler iizleyemiyorum 5800 la Aple da negüzel herşeyi açıyo :((((((((((( ama slayfire güzel bir browser opera ya göre çok iyi kendi browsırına görede ;)

borulce

Üye
ylmz.fatih arkadaşım güzel açıklamış.hepsinin çözümü o cevapta :) skyfire çok kota yiyiyor.ama bütün videoları ordan izliyebilirsin.internette sadece gezmek için ise opera miniyi kullan.hem hızlıda

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim hemen skyfire yi yüklüyorum denicem saolun...

omer1230

omer1230

Üye
skyfire da oyun bile oynanıyor muş vay anasını keşke bendede wireless li tel olsa

zfrsc

Üye
kardeş ben skfree yükledim çok yavaş açıyor videoları sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz vtab diye bir program varmış onu kullandınızmı yardımcı olursanız sevinrim saygılar....

padisah_58

padisah_58

Üye
valla rakadaşlar ben skyfireyi yükledim ama süreklii çıkıyor anlamadım gitti...

Progressivity

Progressivity

Üye
işte beta sürümü ya o yüzden birazda

gangalar

gangalar

Üye
arkadaşlar öncelikle telefonda internetten video izlenmiyor hiç bir video yu açmıyor wiresle filan girdimmide açmıyo izlesene.com a girdimmi hiç bi video yu açmıyor adobe flash lite 3.1 yüklü gene açmıyor birde son olarak facebook da sohbet var telefondan girince bir şeyler yazılıyo fakat göndermeyi bi türlü bulamadım yardımlarınız için şimdiden saolun...:allalla:

kardeş skyfree yükle hiç bir sorun kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt