5800 Browser icin Flash Player Destegi...

Sponsorlu Bağlantılar

majestic_man

majestic_man

Üye
arkadaşım youtube dan video seyretmek için youtube application kur. donmadan takılmadan çok hızlı bir şekilde video seyredebiliyorsun. dailymotion unda application u var. fakat app ı olmayan sitelerde de skyfire ile idare etmeye çalış

bboyeran

Üye
Arkadaşlar ben bu skyfire kurdum acıyorum connection yaparken daha sonra hata verıyor ve exıt yazısı cıkıyor neden? yardımcı olabılırmısınız?

keremkenes

Üye
Bu teli aldığım güne lanet ettim flash yüklenmez başka bişey yüklesen sertifika ister uyumlu değil der galiba çözümü buldum bu teli satmak :)

Progressivity

Progressivity

Üye
Bu teli aldığım güne lanet ettim flash yüklenmez başka bişey yüklesen sertifika ister uyumlu değil der galiba çözümü buldum bu teli satmak :)

arkadaşım sen hiç forumu okumamıssın ama dediklerinin hepsinin forumda bir çözümü var

burakcrleone

Üye
yaa her kafadan bi ses çıkıyo varsa kendi browserıyla video izleyen yazsın 1.5senedir uğraşıyorum yok yok yok çözümü yok bu işin kimse sallamasın öyle yap oluyo böyle yap oluyo die olsa 1.5senede ben yapardım skyfire tek bu işin çözümü ama ondada tam ekran yapabilen delikanlı varsa yine çıksın sölesin flash falan hikaye teminde okudum biri nokia shopa sormuş 30tl oluyo falan bilmiyosak konuşmayalımm

eerdogan85

eerdogan85

Üye
yaa her kafadan bi ses çıkıyo varsa kendi browserıyla video izleyen yazsın 1.5senedir uğraşıyorum yok yok yok çözümü yok bu işin kimse sallamasın öyle yap oluyo böyle yap oluyo die olsa 1.5senede ben yapardım skyfire tek bu işin çözümü ama ondada tam ekran yapabilen delikanlı varsa yine çıksın sölesin flash falan hikaye teminde okudum biri nokia shopa sormuş 30tl oluyo falan bilmiyosak konuşmayalımm

www.maxicep.com/symbian-destek/yout...orjinal-web-tarayicisi-ile-izleme-342286.html

Ben izlyebiliyorum. Şu konuya göz at.

ttnet22

ttnet22

Üye
arkadaşlar konuyu bayaı araştırdım nokia teknik servisiylede görüştüm, çözümü yok. özel bi firmanın eklentisi olduğu için nokia tarafından desteklenmemektedir dendi banada. o yüzden sadece real player tabanlı sitelerden izleyebilirsiniz. youtube,video75 vsvs... facebook vs flash palyer tabalı sitelerde izlemek imkansızdır.

sdctolga

Üye
sky fre oluyor kardeç ben kullanıyorum

seweral

Üye
Bir yerde yazmışsın 5800 da skyfıre kullanıyorum diye eğer mümkünse bana bunu gönderebilirmişin yada bileğin bi site varsa ama link yollasan çok memnun olurum ben de aynı teli kullanıyorum bi yardımcı olursan süper olur

pojon

pojon

Üye
efet ilgilenn kişi yoqwu ;D

dmr_gg

dmr_gg

Üye
bana da gönderirmisiniz

onderugur16

Üye
tsk

eerdogan85

eerdogan85

Üye
site çalışmıyor:off::off::off:

Ne kadar beleşçiyiz . madem site çalışmıyor forumda bi ara bakalım skyfire diye sana bi dünya indirmen için konu bulsun. sorununu arattır çözümünü bul. bu forumda skyfire ın her sorunu konuşumuş tartışılmış neredeyse hepside çözüme kavuşmuştur. geriye kalan sadece arayıp bulmak. kolay gelsin.

amexteen

Üye
nokia nın telefonuna bidaha para verirsem .............................................

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Nokianın tek sevmediğim yönü İsrail menşeli olması başka hiç bi sorun yok.

Kaadge

Üye
teşekkürler

nars555

Üye
5800 da skyfire gayet güzel çalışıyor bu siteden indirdim ve çalıştırdım buda kurulumda yapmanız gerekenler
Bluetooth u olmayanlar için: telefonu usb ile bilgisayara bağlayın.İster pc suite modunda ister depolama modunda.ben depolama modunda kurulumu detaylı olarak anlatacağım,çünkü daha çok bu tür sorunla karşılaştım.Şimdiden kolay gelsin.
Bilgisayarım->Hafıza Kartı->İnstall yolunu izleyerek "skyfire" ve "prefs" dosyalarını install klasörüne kopyalayın.
Bundan sonraki işimiz telefonda. Telefondan Uygulamalar->Dosya yöneticisi->Hafıza Kartı->Yüklü Dosyalar a gelin. Az önce kopyaladıgımız skyfire ve prefs buradadır.
Skyfire programını buradan hafıza kartına kurun(Şimdilik prefs dosyasına dokunmayın). Kurulum tamamlandıktan sonra tüm sayfaları kapatıp kurdugunuz skyfire programını çalıştırın. Çalıştırınca büyük ihtimal önünüze gelen accept seçeneklerine basın ve ilerleyin.Ancak program çalışmayacaktır burada ve " cannot connect to the server at this time" diye uyarı gelir.Exit diyerek buradan çıkın.Bu çalıştırma ile birlikte telefonun kendi hafızasında da skyfire isimli bir klasör oluşur,birazdan işimize yarayacak bu klasör.
Şimdi işimiz "prefs" dosyasıyla. Telefondan Uygulamalar->Dosya Yöneticisi->Hafıza kartı->Yüklü dosyalara tekrar gelin.Buradan pref dosyasını açmadan seçin ve sol alttan seçeneklerler->Düzenle->Klasöre taşı deyip prefs dosyasını Tel Hafızası->Skyfire Klasörüne taşıyın. İçinde bir tane daha prefs oldugundan size uyarı verir içindekiyle değiştireyim mi diye ve değiştirin. Prefs i değiştirince artık skyfire sorunsuz çalışır. Dileyen bilgisayardan da prefs dosyasını değiştirebilir. telefonu pc suite modunda bilgisayara baglayın.Bilgisayarımdan Telefon->Skyfire klasörünü açın vve oradaki prefs ile değiştirin.
Bundan sonra skyfire ı çalıştırın wifi ile sorunsuzca baglanın.Anasayfaya gelince sağ üstte create account bölümünden üye olun.çok da önemli değil sallama bilgilerle doldurun.email adresiniz,nickname,şifre falan bilgiler var.Bunları bir kereliğine doldurun bir daha sormaz.Videolarda ilk denemelerde ses gelmeyebilir ama sonra bu sorun düzelir.Hem telefonun hem de programın sesinin açık olup olmadıgını kontrol edin.Haydi kolay gelsin.
Hazırlayan:Ahmet TUNÇER

kalpsizdj

Üye
beyler flsh playerin bi sürümü vardı 3.1 mi bilmiyorum unututm onu kurunca tüm flashları acabiliyodunuz bence her sürüm kurup deneyin son sürümünde calısmıyodu flash görüntüler ama o sürümü bulun kesinlikle calısacaktır

Üst Alt