5800 Browser icin Flash Player Destegi...

Sponsorlu Bağlantılar

mysteriousozi

Üye
youtube mobili yükleyin dns ayarlarını telefonda 4.2.2.1 4.2.2.2. yap youtube da istediğini izle

Quadrinim

Üye
5800 Telefonumla internet üzerinden anime izlemek istiyorum fakat flash player proglemi bendede var çözecek delikanlı yokmu ???????????????????????????????????????

olcaykaraman

Üye
arkadaşlar ben falshlite yi indirdim facebook açmıyor ama ligtv falan video izledim ... belirli bi gün sonra licence kodu istedi oda ücretli diye uğraşmadım daha

erkan esmer

Üye
ben nokia yı aradım sordum böle bişe olmadığını ve 5800 da henüz video izlenmeyeceğini söylediler

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ben nokia yı aradım sordum böle bişe olmadığını ve 5800 da henüz video izlenmeyeceğini söylediler
5800'a Flash desteqi beklemeyin arkadaslar..Bn bizzat konustm 3.nesil üst düzey yazılım olduğu için yapılmıyacak..

ayı3536

Üye
skyfire yi direk cepten mi indiriyoz

Berk#4

Üye
arkadaşlar video izleme falan yok demişsiniz ama telefonu ilk aldığımda rahat rahat video izleyebildim.sonra ev ekranı sorunu yüzünden format attım ve flash hatası vermeye başladı.şimdi skyfire deniyecem ama daha önce opera miniyle bu sorunu çözeye çalıştığımda wlan sormayıp hattan internete girmişti ve 30 kontörümü yemişti.şimdi aynı şey skyfire da olur mu diye tırsıyorum.üstelik artık faturalıyım.

serwan65

Üye
bende 5800 xm kullanıyorum tv ve radyo izleme ve dinleme olmuyor flash player istiyor arkadaşlar lütfen yardım

1e1

Üye
skyfire kullanıyorum paşalar gibide izliyorum bence skyfire kurduktan sonra sorun kalmaz tabi ben bir e72 kullanıcısıyım ne değişir onu bilemem.

judi12

Üye
5800xm kullanıyorum ve skyfire çok güzel çalışıyor face den youtubeden çok rahat video izleyebiliyorum

geisstbilal

Üye
arkadaslar skyfire'ın sitesine giri ordan indirin %100 çalışıyo daha az önce kurdum ve hemen facebooktan video izledim

sempatq

Üye
madem öyle maxicep bize neden skyfire destwği sunmuyo biz hep bu şekilde burdan konuşcakmıyız bu site bu gibi sorunlarda bize yardımcı olmak için yokmu biz boşunamı buraya üye olup hergün giriyoruz

Davulbaz

Davulbaz

Üye
madem öyle maxicep bize neden skyfire destwği sunmuyo biz hep bu şekilde burdan konuşcakmıyız bu site bu gibi sorunlarda bize yardımcı olmak için yokmu biz boşunamı buraya üye olup hergün giriyoruz

al kardeşim buradan indirebilirsin.
direkt indir.

yada

rar şifresi: maxicep.com

kdr1903

kdr1903

Üye
arkadaşlar skyfire ın 5800 için olanı yok.. yani skyfire 5800 için değil.. gerek de yok zaten.. bağlandığımız modemin DNS ayarlarını 4.2.2.1 ve 4.2.2.4 yapın ve youtube girin.. hertürlü videoyu tıkır tıkır izleyin.. ben öle yapıorm.. fakat facedeki videolar için çözümüm yok :)

Revengeful

Emekli Yönetici
skyfire 5800 için var kardeşim insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen...

coshqunn

coshqunn

Üye
5800 aldigim gune lanet olsun

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar skyfire ın 5800 için olanı yok.. yani skyfire 5800 için değil.. gerek de yok zaten.. bağlandığımız modemin DNS ayarlarını 4.2.2.1 ve 4.2.2.4 yapın ve youtube girin.. hertürlü videoyu tıkır tıkır izleyin.. ben öle yapıorm.. fakat facedeki videolar için çözümüm yok :)
verdiğim linkler 5800 içindir.facebook içinse işte onun çözümü skyfire olabilir opera olabilir.kendi browserinden şu anda flash izlemek sorun gibi birşey.sanmıyorum ama inşallah yeni güncelleme çıkarda nokia bir el atar.

ibalaban83

Üye
skyfire var oviden indirin her video açılıyor

power5050

Üye
evet arkadaşlar skyfire bu konuyu 5800 da çözmüş youtube ve facebookta videoları izlemiştim.fakat 2 gün sonra bağlantı hatası verdi şimdi onunla uğraşıyorum.

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşlar şuan yükledim gayet güzel calışıyor ama bir sorun var skyfire yi wi-fi üzerinden internete bağlama imkanı varmı yoksa kontör yetiştiremeyiz:(

Üst Alt