5800 Browser icin Flash Player Destegi...

Sponsorlu Bağlantılar

emrah_5353

emrah_5353

Üye
Evet beyler.bende de 5800 var video izliyorum.yanlış duymadınız:)nokia Ovi den şunları indirin.adobe flash player ve flash lite 4nokia adlı 2 programı indirin.opera mini 4 ile baglanın facebook tan izleyin

monkeyy

Üye
almasaydın o zaman koçum

ÖzGe_NuR

ÖzGe_NuR

Üye
Teşekkürler:ehe

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
boyle bir program yok fakat microsoft un flash player e rakip olarakgelistirdigi silverlight for symbian die bir program fakat sadece video izleye biliosun

juju6611

juju6611

Üye
Evet beyler.bende de 5800 var video izliyorum.yanlış duymadınız:)nokia Ovi den şunları indirin.adobe flash player ve flash lite 4nokia adlı 2 programı indirin.opera mini 4 ile baglanın facebook tan izleyin

aMa ben bi tüRLü ovi de adobe flas player proqRamını buLamadım yha yaRdımcı oluRmusun..! ve bende mini 10 var ondanda izlenir demi?

karasamzor

Üye
sagol

caca45

caca45

Üye
Arkadaslar 5800 Yotubeden İstediginiz videoyu izleyebilirsiniz.

mystiery_

mystiery_

Üye
5800 kullanipta netten flash video izleyebılen yok varsa anlatsin şu işi

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
Ya kaçıncıya açılıyor böyle konular Anlayın artık 5800 a flash player yok. Anca flash tabanlı browserler var.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
bnm önerim bolt browser.face ve youtube sitelerinde flaş desteği var

nsoftg

nsoftg

Üye
iphone ve ipad'e html5 ile flash 10 destegi saglanabiliyormus acaba 5800 icin bunun gibi bir olay mumkunmu...

9kaan6

Üye
bolt browser

hamzaonder1994

Üye
arkadaşlar bnde 5800 var facedeki videoyu oynatan program var skyfire falan fasa fiso bolt un son sürümünü indirin bolt 3.0 facedeki videoyuda oynatıyor hatta sohbet bile açık oluyo isteye link ata bilirim direk indirirsisnz her telde destekliyo start stream ola telefonlarda :D

redbird2011

redbird2011

Üye
link atarmısın ozaman rica etsem

Üst Alt