5800 Browser icin Flash Player Destegi...

Sponsorlu Bağlantılar

altilar

Üye
sinema izlemek icin cineizleden izleyebilirsiniz

plmnk

Üye
bu telefon düzgün çalışmazmı bune lanet bişey ya

spaykmen

Üye
arkadaşlar ben spaykmen benimde nokia 5800 telefonum var her yolu denedim adobe flash player9 programını pek cok site vidyoları izlemek için istiyor ama indiremiyorsun bu nokianın en büyük eksiği internette tamsitelerde (mobil olmayan) dolaşıyorsunuz resimleri görüntülüyorsunuz ama videoları izleyemiyorsunuz umarım nokia bu sorunu yeni yazılımlarında halleder

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben spaykmen benimde nokia 5800 telefonum var her yolu denedim adobe flash player9 programını pek cok site vidyoları izlemek için istiyor ama indiremiyorsun bu nokianın en büyük eksiği internette tamsitelerde (mobil olmayan) dolaşıyorsunuz resimleri görüntülüyorsunuz ama videoları izleyemiyorsunuz umarım nokia bu sorunu yeni yazılımlarında halleder
benim verdiğim vtap programını kurarsan videoları izleyebilirsin..

kral_dadas

Üye
nadir3391 arkadaşım sende vtap tan başka çözüm olmadığını belirtiyosun bütün konularda ama xpress music te vtap video izlemeye çözüm değil.. ki forumlarda 10 larca kişi vtapı kurduğu halde yine video izlemede problem var.Önemli olan youtube facebook gibi bilinen sitelerden video izlemek.
son güncellemeleri yapmama rağmen hala sıkıntı var bu video işinde:S

Progressivity

Progressivity

Üye
bu olayı nokia çözcek arkadaşım nadir hocamızı neden suçluyorsun şimdi alternatif sunuyor o sadece evet maalesef bir çözümü yok izleyenler warmış ama nasıl izliyorlar ben anlamadım benim telefonda herşey yüklü
en güncel sürüm var flash lite in en son sürümü var ama yine izleyemiyorum ya adobe s60 v5 için bir flash player üretecek yada nokia farklı bir java script yazılımla bu videoları izleyebilme imkanı sağlayacak şahsen ben çıkacak olan v40 güncelleştirmesinde böyle bir şey yapacaklarını düşünüyorum facebook ve youtube hatta dailymotion metacafe gibi sitelerden video izleyemiyoruz bunların kullandıkları scriptten dolayı ama başka siteler var mesela onların videoları izleniyo telefon üzerinden uyumlu olanlar olay bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nadir3391 arkadaşım sende vtap tan başka çözüm olmadığını belirtiyosun bütün konularda ama xpress music te vtap video izlemeye çözüm değil.. ki forumlarda 10 larca kişi vtapı kurduğu halde yine video izlemede problem var.Önemli olan youtube facebook gibi bilinen sitelerden video izlemek.
son güncellemeleri yapmama rağmen hala sıkıntı var bu video işinde:S
bana sitem etme kardeşim git Nokia'ya ya sitemini et..

Méc~

Méc~

Üye
abi bu yolun iki sonu war ; ya adobe sesimizi duyurup s60v5 flash player 9 u çıkarttırcaz yada 3. Parti yazılımlarla ****** kırarak kaçak hayat yaşıcaz :ah

sezerbaser

Üye
arkadaşlar hhtunnel.com dan youtube mobile girin yotube dan video izleyin.

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
arkadaşlar diyolarki şu browseri deneyin opera 10 diye bi telefon browseri var googleden aratın filan bulun indirin uzantısı sis bi deneyin belki olur ben daha denemedim gidip wires bulup orda denicem olursa hepinizi bilgilendircem sizde bi deneyin belki olur bilmiyorum bende kesin öyle dediler denicem bende.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sitede verildi zaten..

deli_efo

Üye
yok hocam ya nokia neden bunu yapmamıski anlamıyorum en önemli 2 sey yok ya facebook youtube olmuyor ya

phsicophat

Üye
ben bulmuştum bi ara programı yükledim ama denemeye fırsatım olmadan formatlamam gerekti kartı şimdi bulamıom

imparator0571

Üye
olmuyor bende baya uğraştım yok.. herkes bir şey diyor ama çözüm yok.....telefonun ucuzlama nedenlerinden biride bu herhalde..:S youtube programı ve vtab diye iki program var ben o ikisini kullanıyorum faceden falan da video izleyemiyecegiz artık...

selman63

selman63

Üye
bi yanda flash bi yandan sertifika sounu hy allahm ne buya

chass

chass

Üye
arkdaşlar telefonun içinde uygulamalar bölümünde uygulamaları güncelleme diye bir seçenek var, ona tıklayın ve uygulamalarınızı güncelleyin, bu işlemi yaptıktan sonra, flash player programını otomatik olarak telefona yüklenecektir. Bu işlemi yaparken, Wİ-Fİ ie bağlanırsanız fatura yönünden sıkıntı yaşamazsınız arkadaşlar.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
facebook vb siteler icin henuz kesin bir cozum yok. yeni versiyonla birlikte umarim bunu cozerler...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
her cihazda çalışmıyor donma vs sorunlarla karşılaşılabiliyor onun için kesin çözüm yok diyorum. tavsiyen için teşekkür ederim ama sanırım bunda da 2 günden sonra yine güncellemede sorun çıkıyor diye biliyorum..

okeane3110c

okeane3110c

Üye
buyrun bu prgramla oluor:

Takipçi Satın Al

Üst Alt