5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

baya1994

baya1994

Üye
beyler bendede aynı sorun vardı ben tel. gittim belki batarya bozuktur diye orjinalini alacaktım adam 15 tl ye 7 gün gideçek batarya varmıs ondan aldım 20 saat şarjda kaldı su anda 1 hafta gidiyor şarj oyun oynuyorum müzik dinliyor tınlamıyor bile

sener85

Üye
1 gün zor gidiyor 2 saat müzik dinliyorum 1 saat internete giriyorum en faza 1 2 gün gidiyo

fatboybaris

Üye
abi bu telefonda cok sorun warya isallah elımızde patlamaz satmayı bıle dusunuyorum suan zaten dokunmatık dedıler telefon basmatık :) ekran kırılcak dıe korkuorum

hacı arkadaşımda vardı hoşuma gitti bende aldım geçenelrde bu telefonu. benim n80 minibüste yalan olunca uzun zman samsung e250 de takılmıştım. ilk gün rahatladığımı sanmıştım ama dediğin gibi dokunmatik değil basmatik. e hatta tepinmatik arkadaş. ekranı içerigöçertecem nerdeyse. 1 gün anca gidiyo tlf şarjı. ma ben kurcalıyorum Allahı var. film izliyorum müzik dinliyorum wireless fln. ama n80 gibi dandik bi tlf da bile en az bunları yaptığımda 3-4 gün gidiyodu şarj. hemde bunun pili dahaa da büyük. 2 katı. ama heralde tek mevzu anladığım kadarıyla büyük ekran çok pil yiyo. ipod dada farklısı olacağını sanmıyorum. ve hatta onda pil muhabbeti sabit içinde olduğu için ilerde daha çok soruna bile yol açabilir. En kısa zmöanda fazla zarar etmeden satıcam ben hacı :D

mutluadam

Üye
burdaki ve diğer yerlerde okuduğum enerji tasarrufu yöntemlerinin hepsini uyguladım telefona . sürüm v40.
sabah 11.00 gibi şarj yaptım gprs ile 4 saat internete girdim vodafone 3 sg ile. you tu be den bir kaç video şarkı (candan erçetin-kırık kalpler dinledim tavsiye ederim:D ) izledim. ama sabahtan beride elimde ayarlarla falan oynuyorum.
şu an en üstteki çentik gitti.yani tek seviye. saat20:00 şu an. 9saat olmuş yani.
ilk zamanlar bu kullanımda şu an son iki çentik falan kalıyordu.
bence zamanla açılıyor pil. tabi enerji tasarrufu yöntemlerininde mutlak etkisi var.
servise vercektim ama şu an için vazgeçtim. biraz daha deneyeceğim. ve telefonu alalı 13 gün oldu.

arkadaşlar enerji kesilip geri gelmesi yani kapanıp açılma aldığımdan beri vardı. bir sürü yazı okudum bu konuyla ilgili araştırdım internetten. ama kimsenin yapmadığı bi şeyi yaptım ben ve yaptığımdan beri hiç enerji kesilip gelmesi olmadı. evet bunu ilk ben yaptım:D

evet yılın çözümünü açıklıcam az sonra reklamlardan sonra:D şaka..
evet çözüm aslında çok basit. birde şu var aslında sadece 1.5 gün oldu bunu bulalı evet gerçekten hiç kapanıp açılmadı ama yinede emin olmak için biraz daha test etmek gerek. birde kvk bayisi bu gün o kapanıp açılma pilden olmayabiliyor entegreden kaynaklı da olabiliyor istersen gönderelim dedi ama telefon lazım sonra karar vereyim dedim ben, vermedim.
basit çözüm şu arkadaşlar: hani pilin telefonla temas telleri var üç tane dikkat ettiyseniz hafif sola eğik onlar. niye ? bence iyi temas etsin diye.e sorun ne deniyordu; gevşeklik var temazsızlık var ve boşluk yapınca 1-2 sn gidiyor ve geri geliyor. ama kvk bayisinin dediği gibi entegreden de olabilir. çünkü ben hiç ellemeden önce inceledim pekte öyle boşluk var gibi değildi. ama yinede kendi düşüncemi uyguladım. ne yaptım? o telleri biraz daha sola eğdim oraya iyi oturan sert bi şeyle. çok eğersek o pildeki aralıklarına girmezler. çok hafif.. ve o şekilde tellerin yerlerine girdğine dikkat ederek pili taktım. ve denemek için geri çıkardım bu sefer gerçekten daha sıkı oturmuştu ve zor çıkıyordu yerinden pil. ve dolayısıyla temasda daha sağlam garantili olmuştu.

ve işte ondan beri kapanıp açılma hiç olmadı bu basit mantıklı pratik düşünce ve uygulama sayesinde.
ama dediğim gibi taki petmek gerek daha uzun süre.

hadi hayırlı olsun vatana millete :)

Renesme

Renesme

Üye
Offff bende bu telefondan alıcam anlamadım yaa alimmi almiyimmii kafamı karıştırdınızzz :D:d

kaanunutkan

Üye
bende eyer wlan vs cok kullanırsam 1 gun kullanmaz sadece msj yazarsam 2 gun dayanıyor arkadslar her gece yatmadan once sarja takmak okadarda zor degıl :oke:

Ond026

Üye
ben 2 aydır kullanıyorum 1 gün veya fazla kurcalamazsam 2 gün zor gidiyo. yapılabilecek bir şey var mı?

--------------- Ekleme ---------------

evet çözüm aslında çok basit. birde şu var aslında sadece 1.5 gün oldu bunu bulalı evet gerçekten hiç kapanıp açılmadı ama yinede emin olmak için biraz daha test etmek gerek. birde kvk bayisi bu gün o kapanıp açılma pilden olmayabiliyor entegreden kaynaklı da olabiliyor istersen gönderelim dedi ama telefon lazım sonra karar vereyim dedim ben, vermedim.
basit çözüm şu arkadaşlar: hani pilin telefonla temas telleri var üç tane dikkat ettiyseniz hafif sola eğik onlar. niye ? bence iyi temas etsin diye.e sorun ne deniyordu; gevşeklik var temazsızlık var ve boşluk yapınca 1-2 sn gidiyor ve geri geliyor. ama kvk bayisinin dediği gibi entegreden de olabilir. çünkü ben hiç ellemeden önce inceledim pekte öyle boşluk var gibi değildi. ama yinede kendi düşüncemi uyguladım. ne yaptım? o telleri biraz daha sola eğdim oraya iyi oturan sert bi şeyle. çok eğersek o pildeki aralıklarına girmezler. çok hafif.. ve o şekilde tellerin yerlerine girdğine dikkat ederek pili taktım. ve denemek için geri çıkardım bu sefer gerçekten daha sıkı oturmuştu ve zor çıkıyordu yerinden pil. ve dolayısıyla temasda daha sağlam garantili olmuştu.

ve işte ondan beri kapanıp açılma hiç olmadı bu basit mantıklı pratik düşünce ve uygulama sayesinde.
ama dediğim gibi taki petmek gerek daha uzun süre.

hadi hayırlı olsun vatana millete :)[/QUOTE]
Merhaba, ben telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm bir daha açılıp kapanma olmadı...

emretwoolf

emretwoolf

Üye
mobil tv yi enrden izliyosun llah askinaD:?

maycıl3458

Üye
nadir kardeşim sen telefonunu versene bana benim seninle uzun uzun konuşup bununla ilgili senden tam bilgi almam lazım msn veya facebookda olur ulaş bana burdan benim face de mikail çağlar zaten fotoğrafta feribotta çekilmiş fotoğraf lütfen ekle

asda

anlam2059

Üye
nasıl batarya bunlar ya sabah sarjdan alıyorum fazla kullanmamama ragmen gece 11-12 gibi batarya mefta ne yapsam dıye beyaz beyaz dusunuyorum

_arsslan_

Üye
slm arkdaşlar ben telefona format attın son sürüm yazılımını yükledim yalnz şimdi batarya sorunu yaşıyorum en fazla 1 gün gidiyor bataryada hafif bi ezik farkettim acaba bu şar konusunda bi sorun yaratırmı bilen warsa sölerse sewinirm bu arada bnde ilk aldığımda en az 3 gün gidiyodu ama yazılım yükledikten sonra ve o eziği hissettikten sonra 1 güne düştü...

serkanucar35

serkanucar35

Üye
Valla Ben Telefonu 0 Aldım 16 Saat Şarja Taktım GPRS GPS Ve Günde Ortalama 50-200 Arası Mesaj Atıyorum Bataryam 6 En Fazla 8 Saat Gidiyor Milletinki 2 3 Gün Gidiyor Anlamadım Gitti. :D

fatih_sniper23

fatih_sniper23

Üye
vallahi şu bataryası 2-3 gün gidenleri bende anlamış değilim benim telefonda ışık sensör felan filan herşey ya kapalı ya min. seviyede ama gelin görünki yine 1 gün yine 1 gün yaptığım şey sadace mesaj öyle abartılıda değil ilk aldığımda sarjı sıfırlayıp bataryayıda 16-17 saat fulledim ama anlamadım bu telefon çok moralimi bozuyor çooo...oookk :nono:

shel

Üye
ya bendede öyle aynen ilk aldığımda şarjı bitirdim kapalıyken 12 saat doldurdum ama daha dün taktım şarja bi kere 3G li konuştum sonra bu sabah bi baktım telefona 1 çubuk olmuş..

bide benki çok şaçma çok kullanınca 2 gün felan gidiyor hiç kullanmayınca hemen bitiyoor.

derpi60

Üye
benim bataryam bir hafta gidıyo gitmezse telefonu kırarım 5800 harıkaaa yaaa yok böyle bir cihaz arkadaşlar gerisini...........

Progressivity

Progressivity

Üye
vallahi şu bataryası 2-3 gün gidenleri bende anlamış değilim benim telefonda ışık sensör felan filan herşey ya kapalı ya min. seviyede ama gelin görünki yine 1 gün yine 1 gün yaptığım şey sadace mesaj öyle abartılıda değil ilk aldığımda sarjı sıfırlayıp bataryayıda 16-17 saat fulledim ama anlamadım bu telefon çok moralimi bozuyor çooo...oookk :nono:

servise götür kardeşim bataryası az gidiyor diye bataryanda bi problem olabilir muhtemelen çünkü şarjla telefonu deli gibi kullansan bile 1gün gitmesi lazım en az 1günden az gidiyorsa bi problem var demektir

gurkan2008

gurkan2008

Üye
arkadaşlar ilk satılan 5800 paketlerin de herşey itinalı idi.
usb ara kablosu uzun tv ara kablosu olanlar bile var
kulaklık canavar gibi.
şimdi benim paketten çıkan kulaklıklar o kadarda abartıldığı gibi bir ses vermiyor
hesapta müzik için bu tel illa yeni kulaklık alacağız yani.

Rocker84

Rocker84

Üye
V40 ile siyah modelini aldım.ilk aldığımda hemen ekran parlaklığını azalttım.başka bişey değiştirmedim.nete çok bakan biriyim telden ve 3g den bağlanıyordum şarj 1gün anca yetiyordu..şimdi ayarlardan şebekeyi gsm seçerek edge ile bağlanıyorum tel olduğu için çok fark hissetmiyorum hızda...şimdi batarya 2güne yakın dayanıyor,yine devamlı nete bakındığım halde..

Progressivity

Progressivity

Üye
ekran titreşimini de kapatın oda çok şarj yiyor

seslikaya6161

Üye
made in çin benimki orjinal mi bu ya yanında verdiler telefon made in hungry

Üst Alt