burdaki ve diğer yerlerde okuduğum enerji tasarrufu yöntemlerinin hepsini uyguladım telefona . sürüm v40.
sabah 11.00 gibi şarj yaptım gprs ile 4 saat internete girdim vodafone 3 sg ile. you tu be den bir kaç video şarkı (candan erçetin-kırık kalpler dinledim tavsiye ederim

) izledim. ama sabahtan beride elimde ayarlarla falan oynuyorum.
şu an en üstteki çentik gitti.yani tek seviye. saat20:00 şu an. 9saat olmuş yani.
ilk zamanlar bu kullanımda şu an son iki çentik falan kalıyordu.
bence zamanla açılıyor pil. tabi enerji tasarrufu yöntemlerininde mutlak etkisi var.
servise vercektim ama şu an için vazgeçtim. biraz daha deneyeceğim. ve telefonu alalı 13 gün oldu.
arkadaşlar enerji kesilip geri gelmesi yani kapanıp açılma aldığımdan beri vardı. bir sürü yazı okudum bu konuyla ilgili araştırdım internetten. ama kimsenin yapmadığı bi şeyi yaptım ben ve yaptığımdan beri hiç enerji kesilip gelmesi olmadı. evet bunu ilk ben yaptım
evet yılın çözümünü açıklıcam az sonra reklamlardan sonra

şaka..
evet çözüm aslında çok basit. birde şu var aslında sadece 1.5 gün oldu bunu bulalı evet gerçekten hiç kapanıp açılmadı ama yinede emin olmak için biraz daha test etmek gerek. birde kvk bayisi bu gün o kapanıp açılma pilden olmayabiliyor entegreden kaynaklı da olabiliyor istersen gönderelim dedi ama telefon lazım sonra karar vereyim dedim ben, vermedim.
basit çözüm şu arkadaşlar: hani pilin telefonla temas telleri var üç tane dikkat ettiyseniz hafif sola eğik onlar. niye ? bence iyi temas etsin diye.e sorun ne deniyordu; gevşeklik var temazsızlık var ve boşluk yapınca 1-2 sn gidiyor ve geri geliyor. ama kvk bayisinin dediği gibi entegreden de olabilir. çünkü ben hiç ellemeden önce inceledim pekte öyle boşluk var gibi değildi. ama yinede kendi düşüncemi uyguladım. ne yaptım? o telleri biraz daha sola eğdim oraya iyi oturan sert bi şeyle. çok eğersek o pildeki aralıklarına girmezler. çok hafif.. ve o şekilde tellerin yerlerine girdğine dikkat ederek pili taktım. ve denemek için geri çıkardım bu sefer gerçekten daha sıkı oturmuştu ve zor çıkıyordu yerinden pil. ve dolayısıyla temasda daha sağlam garantili olmuştu.
ve işte ondan beri kapanıp açılma hiç olmadı bu basit mantıklı pratik düşünce ve uygulama sayesinde.
ama dediğim gibi taki petmek gerek daha uzun süre.
hadi hayırlı olsun vatana millete