By'Se7en
Üye
Aynı şeyleri bende yaptım 5.gün batarya zayıf uyarısı vermeye başlıyor.kardeşim yalan mı söylüyorum? hergün en az 30-40 dakika gps kullanmama rağmen ve o kadar müzik,radyo dinlememe rağmen en az 3 gün gidiyor..önce bataryayı tam bitirin..telefon açıkken tam doldurun sonra telefonu kapatıp tam dolsun en son telefonu açın tam bir daha dolsun..ve telefonun yazılımı da son sürüm olsun..iyi günler..ilk aldığımda aldığım kişi aynı sizin gibi bataryayı öldürmüş sıfır ve orjinal buldum ve ilk şarjda 12 saat doldurdum sonrada hep tam bitince doldurdum şu an performansının zirvesinde..
telefonu kullanmayı bilmek gerekiyor..Aynı şeyleri bende yaptım 5.gün batarya zayıf uyarısı vermeye başlıyor.
10-12 saat bekletecektin ben de eski telefonlarda bu hataya düşmüştüm..bir anlamı yok değil tam tersine var..arkadaşlar yanlız şöle bişi var 5800ı ben aldıgım gün şarja tak tım 2 saat sonra şarj doldu dedi
yani 10-12 saat bekletsen bile bi işe yaramıyor. ilkinde 2 saat alıyo kendi şarjını . benim batarya orjinal bendede az gidiyo şarj ekran parlıklığı en düşük seviyede herşey kapalı
fln filan .....
arkadaşlar yanlız şöle bişi var 5800ı ben aldıgım gün şarja tak tım 2 saat sonra şarj doldu dedi
yani 10-12 saat bekletsen bile bi işe yaramıyor. ilkinde 2 saat alıyo kendi şarjını . benim batarya orjinal bendede az gidiyo şarj ekran parlıklığı en düşük seviyede herşey kapalı
fln filan .....
10-12 saat bekletecektin ben de eski telefonlarda bu hataya düşmüştüm..bir anlamı yok değil tam tersine var..
abi ekran titresimi olmadan yazdıklarından bisey anlamıosuntelefonunun versiyonunu güncelle..bunun yanında dokunmatik titremesini kaldır,ekran ışığını düşür,3g yi kapat..wlan aramasını asla yap..bu tür ayarları yaparsan biraz daha fazla gider..
Sadece benimki mi china arkadaşlar?? diğer arkadaşlarında kore mi? :Sbenimkinde Korea yazıyor..
birader benmkide china kutudan cıkan batarya korkma saglamdır..Sadece benimki mi china arkadaşlar?? diğer arkadaşlarında kore mi? :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?