Aybin.Kilic
Üye
-
Konu Sahibi
-
3g acıktır onu gsm yap şebeke ayarlarından ekran ışıgını düşür tamam
Şarj periyodu Günde 1defa bende.Sizde de öyle mi?(5800)
demekki bu sorun sadece bana has değilmisaşırı yüklendimmi birede şarja taktımmı el degmeyecek hale geliyor ama hala sapasağlam
Bende daha isyan edip patlamadi batarya. Bir seferinde batarya sendeki gibi sorun verdi. Daha sonra kendiliğinden düzelditelefon sarjdayken, teLefonLa oynamamak en iyisi Cunku bende öyLe yapmıştım bir kere bataryam patLamıştı diqer seferLerde ise bataryam bozuLmuştu. BozuLmaktan kastım batarya doLu qözükürken birden batarya zayıf diyordu.
benim hiç olmadı
Bende daha isyan edip patlamadi batarya. Bir seferinde batarya sendeki gibi sorun verdi. Daha sonra kendiliğinden düzeldidemekki şanslı bir kulum
Demekki bu ısınma sorunu genel bir sorunmus. Cevaplar için herkese teşekkür ediyorum.
Bir qüN Bir anda Bişey oLursa Bataryaya qöRüRsün Sen Şansı
öLemiymişwaLa Ben teLimin Isınmasına izin Vermim
güzel bir fikir. Arka kapağı sôküp fan monte edebiliriz.ben fan alcam tele yazın cayır cayır yanıyor tel D ısınıncada biraz yavaşlıyor
güzel bir fikir. Arka kapağı sôküp fan monte edebiliriz.
Enerjiyi bataryadan alırız ama çift batarya ile dolaşmak lazım
şu anda telefon şarja takılı webdeyim. Elim bayağı ısınıyor. Soğuk havalarda yatağıma koyacam yatağı ısıtsın, elektrikli battaniyeye para vermeyelim boşunafan işini kafama koydum ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?