resdiyer
Üye
5800 almak istiyorum
arkadaşlar 14 yaşındayım malum lise'ye başliyorum ve lise benim için çok önemli.Artık pc'den uzaklaşmak için telefon almayı düşünüyorum.Alacağım telefonda ise
-Hoş tasarım
-Düşük Fiyat
-Gmailime bakabilmek
-Facebooka girebilmek
-(yapabilirsem) kendime yeni bir modem alıp interneti kullanmak
-Oyun oynamak ve program yüklemek gibi aktiviteler yapmak istiyorum
tabi bu uygulamaları bana sunan en iyi telfonun 5800 olduğunu fark ettim ama internette çok araştıdım.Malum 480TL bana girecek
telefonda kendini resetleme,kapak açıklığı ws gibi sorunların olduğunu fark ettim.Tabi iki makinadır bu,bozulur,uğraşmak gerekir!
Ama ben kullananlardan fikir almak istiyorum,telefonu mesaj atmak,konuşmak için kullnanalardan biri değilim o yüzden 5800 almak çok istiyorum
5800 kullananlardan rica ediyorum telefonun - lerini ve + larını söylerlerse ve bir samsung m620 kullanan biri olarak nelerin değişeceğini söylerlerse çok mutlu olruum. (ve kazık yiyip yemeyeceğimide
)
-Hoş tasarım
-Düşük Fiyat
-Gmailime bakabilmek
-Facebooka girebilmek
-(yapabilirsem) kendime yeni bir modem alıp interneti kullanmak
-Oyun oynamak ve program yüklemek gibi aktiviteler yapmak istiyorum
tabi bu uygulamaları bana sunan en iyi telfonun 5800 olduğunu fark ettim ama internette çok araştıdım.Malum 480TL bana girecek
telefonda kendini resetleme,kapak açıklığı ws gibi sorunların olduğunu fark ettim.Tabi iki makinadır bu,bozulur,uğraşmak gerekir!Ama ben kullananlardan fikir almak istiyorum,telefonu mesaj atmak,konuşmak için kullnanalardan biri değilim o yüzden 5800 almak çok istiyorum
5800 kullananlardan rica ediyorum telefonun - lerini ve + larını söylerlerse ve bir samsung m620 kullanan biri olarak nelerin değişeceğini söylerlerse çok mutlu olruum. (ve kazık yiyip yemeyeceğimide
)