5800 almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

resdiyer

Üye
    Konu Sahibi
5800 almak istiyorum
arkadaşlar 14 yaşındayım malum lise'ye başliyorum ve lise benim için çok önemli.Artık pc'den uzaklaşmak için telefon almayı düşünüyorum.Alacağım telefonda ise

-Hoş tasarım
-Düşük Fiyat
-Gmailime bakabilmek
-Facebooka girebilmek
-(yapabilirsem) kendime yeni bir modem alıp interneti kullanmak
-Oyun oynamak ve program yüklemek gibi aktiviteler yapmak istiyorum

tabi bu uygulamaları bana sunan en iyi telfonun 5800 olduğunu fark ettim ama internette çok araştıdım.Malum 480TL bana girecek :) telefonda kendini resetleme,kapak açıklığı ws gibi sorunların olduğunu fark ettim.Tabi iki makinadır bu,bozulur,uğraşmak gerekir!

Ama ben kullananlardan fikir almak istiyorum,telefonu mesaj atmak,konuşmak için kullnanalardan biri değilim o yüzden 5800 almak çok istiyorum

5800 kullananlardan rica ediyorum telefonun - lerini ve + larını söylerlerse ve bir samsung m620 kullanan biri olarak nelerin değişeceğini söylerlerse çok mutlu olruum. (ve kazık yiyip yemeyeceğimide :D)

kol@j

kol@j

Üye
5800 den memnun olmayan pek yok...
dokunmatik ama kullanımı kolaylarından...
üstelik 8 gb hafızası ile bilgisayar özelliğibile var...
internet cabası...

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Bak, Bende 14 yaşındayım. Aynı senin gibi bende 5800 almak istiyordum. Çok araştırdım, problemleri olduğunu duydum. Ama Nokia ilk bu telefonu çıkardığında kapak açıklığı gibi problemleri vardı. 2. Parti telefonlarda o sorunu kaldırdılar, bu seferde resetleme tarzı sorunlar çıktı. 3.Parti telefonlarda artık hiç bir sorun yok. Bununla birlikte kutu içeriğinden yedek kalem, tv bağlantı kablosu, kılıf ve müzik standını çıkarttılar. Ben telefonumu alalı 1 ay oluyor. Çok memnunum. Eğer bi sorunun olursa bana PM at.

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
alalı 2 ay oluo bnde 14 yaşındayım liseye yeni başlıcam :)

valla bende ne konuşurum nede mesajlasırım
telefonda bütün gün müzik dinliyorum internete giriorum resetleme falan doldurursan teli herhalde resetler teli alıcaksan çok doldurmucan bnm fazla dolu deil yani süper bi tel almanı tayvsiye ederim

petrucci82

petrucci82

Üye
okulunda muhtemelen wi-fi de vardır..internette keyfine bakarsın..harika bir cihaz..

officialavarees

officialavarees

Üye
senin için para sorun değilse asla 5800 alma, 5800 gibi bir telefona göre 480 tl çok az ama çok kavga ettim bu telefonla.. 5800 da iyi bir telefon.. 480 tl' yi hakeden başka bir telefon görmedim ;) 500 tl civarı alınacak tek telefon 5800' dır.. ;) karar senin...

JayJayyy

Üye
tavsiye ederim harika bir tlf.

Barbo2

Barbo2

Üye
AAllllll piişman olmazsın süper tel bu müzik konusunda dünyada eşi yok internetten kopmazsın merak etme zaten maxicepten de istediğini bulup indirirsiin bulamazsan gel bize sor yardımcı oluruz merak etme en iyi dayanışma 5800 cılarda var unutma burdaki arkadaşlar hepsi dürüst çocuklardır yardımcı olurlar 5800 cı ol korkma

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
teknosadan alma.hem pahalı hem kullanılmış ürün veriyorlar.bana öyle oldu 1 hafta onunla uğraştım yenisini aldım :ehe

Scudrox

Scudrox

Üye
Kardeş ben de vaktiyle 5800 aldım ve uzun süre de değiştirme imkanım yok. Şimdi çok sayıda hata ve eksiklerini görmezden gelip telefonu yüceltip egomu tatmin etmek zorundayım. Bu yüzden telefon harika kesinlikle almalısın diyorum

officialavarees

officialavarees

Üye
@Scudrox.. imzan süper :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Kardeş ben de vaktiyle 5800 aldım ve uzun süre de değiştirme imkanım yok. Şimdi çok sayıda hata ve eksiklerini görmezden gelip telefonu yüceltip egomu tatmin etmek zorundayım. Bu yüzden telefon harika kesinlikle almalısın diyorum

birçok 5800 kullanıcısının bilinçaltına yerleşen fakat kabuletmemekte ısrarlı olduğu gerçek :D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Al güzel telefon :oke:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bende Diğer arkadaşların yorumlarına kısmen katılmakla birlikte ek olarak şunu söylemek istiyorum. Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon. Fakat harika mükemmel diyemeyeceğim. :)) Böyle bi telefona bu işlemci ve ram az olmuş . eğer işlemci 800 mhz ram de 512 olsa imiş. yeme yanında yat derdim işte. Bence al.

AlpReis

AlpReis

Üye
Al al al al

Kingmortall

Kingmortall

Üye
wlan süper video çekimi süper gps de kullandım onuda güzel çekiyo tek kötü yanı fotograf kalitesi biraz düşük ama genel olarak süper telefon al kardeşim ha bide alırken versiyonu v51 olanını al sonra baya ugraşırsın yüklemek için bide sağ tarafta açıklık varmı diye bak:oke:

omerynd

omerynd

Üye
kardeş bende al derim. Mümkün olduğunca yeni parti olanlardan al. Alınca ilk iş güncellemesini yap. Telefon son güncellemelerle çok daha stabil ve performanslı. Pişman olmazsın. Fakat biraz daha bütçen varsa c6 al derim. Bu fiyata en iyisi 5800 zaten

wairhumer

wairhumer

Üye
eger telefondan cakıyorsan kesınlıkte 5800 ın bır teknolojı harıkası oldugunu elıne aldıgın ılk dklarda anlarsın zaten ama bazı odunlar ne telefondan anlıyor ne teknolojıden onlar begenmıyor 450 500 lıraya boyle bır makınayı alıyorlar kullanmayıda bılmıyorlar sonra yok resetmıs yok bılmem neymıs ben alalı 8 9 ay oluyor 1 seneye yakın yanı hıc bır sorunla karsılasmadım ve en az 4 5 sene daha yenı telefon almayı dusunmeyecegımden emınım benım ıhtıyaclarımı fazlasıyla karsılıyor wi-fi var muzık konusunda super boyutlar bana gore normal ekranı guzel fılm ızlemek ıcınde kullanabılırsın ınternet keyfı cok bambaska zaten 5800 da daha sayamadıgım bır ton ozellık var bırde paylasılan modıfıyelerı fln uygularsan telefona ohoo yemede yanında yat olur

furkan5800

furkan5800

Üye
sana söliim ben ben 13 yaşındayım napıpı ne edip al o tlefonu çok manyaq cihaz resmen bilgisayar gibi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...