o sıteden ındırdgm mp4 filmleri direk acacaksa smart movieyi indiriyim? ama ses olup goruntu olmayacaksa yıne bı anlamı yok :S
--------------- Ekleme ---------------
kardes bide videoları mp4 olarak ındırecem ılk basta demi? sonra o dedıgınız programla cevırecem? cevırmek ne kadar üsrüyo cevirirken boyut büyüyormu ? ?
gerçektenmi pekı bu programı nerden bulablırm bıde istedgm filmi cevirecem mesela filmi mp4 mü indirmem lazım? bide boyut büyürmü kardes? programında lınkını atsan cok sevınırım ya. yap bı kıyak :/
--------------- Ekleme ---------------
programı ındırdım kurdum fakat nerden 5800 ı sececem onu bulamadım bıde nasıl dönüstürecem filmi ?
Kardesım mrb.
Bende 5800 XM kullanıcısym benımde bı kac sorunum vardı senın gıbı ozellıkle mesaj yazarken kasma sorunu wirelesten baglanırken ağ geciti sorunu gibi...
V20.0.012 vardı telefonumda bugun V40 a yukselttım Sonuc olarak . mesaj yazarken donma sorunu ortadan kalktı . Wireles ıle ılgılı sorunum ıse onun ufak bı ayarı oldugunu soyluyorlar hala cozmus degılım.
Herhangı bi sorun yok Dokunmatıgın daha hassas oldugunu fark ettım kı bu quzel olmus. Kitentık tus ozellıgı eklenmıs Seste qoruntulerde herhangı bı degısıklık yok Son wersıyon u atmanı tavsıye ederim
5800 kulaklıktan iyi performans alınmıyor mu?
Siz galiba Nokia'nın verdiği dandik kulaklığı kullanıyorsunuz.
5800 müthiş ses veriyor kulaklığa. 2-3 liralık kulaklıklarla ya da Nokia'nın verdiği o insanın takmaya utandığı kulaklıklar tabii ki sesi sizin kulağınıza iyi iletemez.
güncell plssselamlar benimde bir problemim var bende teli iki günönce aldım bu navigasyon ve özellikler için aldım sett. wizart felam bişler kurcalarken teli üst sol köşesinde 3g yazisinin altında bağlantı işareti çıktı..ayarlar/bağlantı/bağ. yöneticisinden kaldırıyorum 5 dk sora gene işaret çıkıyor ve işin garibi int. tıkladığımda bağlantı kur diye wi-fi yi felam göstermekte yardım edermisiniz ....