5800 Aldım 1 Hafta Oldu 1 Kaç Soru 5800 Kullanıcıları İçeri Lütfen. :(

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonun tamir edilmesini isteyen kim zaten napıyım ben açılmış telefonu donanımsal bir sorun yok ki ayıplı mal sattıkları için tüketici haklarına başvurup o karar ile gidicem garantiye değişim yapmak zorundalar

staLky

Üye
    Konu Sahibi
haklısın aslnda. benim abartılacak sekılde bı cıkıklık yok allaha skür yani söle söleyim karanlıkta baktgmda bıle ısık sızması yok bastrdgmda cıt cıt ses gelmıo sadece diyer köseye oranla bıras ack okadar. benim simdiki sorunum video. yani flm izlemek ıstıorm bu telefonu almaktakı amacım fılm ızlemek genıs ekran oldgu ıcın aldm ben bunu fakat fılm bulamıyorum mp4 filmleri yüklüyorum ses var görüntü yok . .

Progressivity

Progressivity

Üye
format factory programını kur pc ye sonra istediğin filmi at ayarlardan Nokia 5800 seç telefona uygun filmin hazır

staLky

Üye
    Konu Sahibi
gerçektenmi pekı bu programı nerden bulablırm bıde istedgm filmi cevirecem mesela filmi mp4 mü indirmem lazım? bide boyut büyürmü kardes? programında lınkını atsan cok sevınırım ya. yap bı kıyak :/

--------------- Ekleme ---------------

programı ındırdım kurdum fakat nerden 5800 ı sececem onu bulamadım bıde nasıl dönüstürecem filmi ?

cgedikk

cgedikk

Üye
Any Video Converter programı ile yapabilirsin kardeşim.ben kullanıyorum..videonun ses ve görüntü kalitesini de yükseltebiliyorsun, gerekli ayarlamaları yapıp encode yapıyorsun telefon formatına cevriliyor video.

karkarkara

Üye
o sıteden ındırdgm mp4 filmleri direk acacaksa smart movieyi indiriyim? ama ses olup goruntu olmayacaksa yıne bı anlamı yok :S

kardes bide videoları mp4 olarak ındırecem ılk basta demi? sonra o dedıgınız programla cevırecem? cevırmek ne kadar üsrüyo cevirirken boyut büyüyormu ? ?

genel olarak çoğu formatı destekliyor, ancak size önerim avi olarak bulup converter'i ile de uygun avi formatına dönüştürün en güzeli öyle oluyor, zaten en başarılı oynattığı uzantı avi, çevirirken büyümesi de seçtiğin kalityle ilgili, telfona göre deafult de seçebilirsin görüntü veya ssi de istediğin gibi ayarlarsın sana önerim boyut büyümesi veya küçülmesini fazla dikkate alma, velhasıl iyi bir video oynatıcıya ihtiyacın varsa kesinlikle smartmovie'yi kur sonra içinden çıkan converteri kur cepteki programı mutlaka yap ama, sonra cepten converter'i açma şifersini gir pc deki converter'a çevirip hafıza kartına atıp izleyebilirsin, + srt alt yazıları da ekliyor filmin altına.

gerçektenmi pekı bu programı nerden bulablırm bıde istedgm filmi cevirecem mesela filmi mp4 mü indirmem lazım? bide boyut büyürmü kardes? programında lınkını atsan cok sevınırım ya. yap bı kıyak :/

programı ındırdım kurdum fakat nerden 5800 ı sececem onu bulamadım bıde nasıl dönüstürecem filmi ?

o seçenekler deafultu belirler, ben 5800'a göre hiç çeviri yapmadım onda ama video çözünürlüklerinden ve sesden uygun görüneni seçip convert edin, telefonada smartmovie'nin en son sürümünü kurup 'e çevirin rahat edeceksiniz.Bendeki converter'in ssini koyuyorum eğer seçeneklerinde 5800 yoksa diğer seçenkleri oralara göre uygularsan en güzel görüntüyü elde edebilirsin...

rafi1994

rafi1994

Üye
Kardesım mrb.

Bende 5800 XM kullanıcısym benımde bı kac sorunum vardı senın gıbı ozellıkle mesaj yazarken kasma sorunu wirelesten baglanırken ağ geciti sorunu gibi...

V20.0.012 vardı telefonumda bugun V40 a yukselttım Sonuc olarak . mesaj yazarken donma sorunu ortadan kalktı . Wireles ıle ılgılı sorunum ıse onun ufak bı ayarı oldugunu soyluyorlar hala cozmus degılım.

Herhangı bi sorun yok Dokunmatıgın daha hassas oldugunu fark ettım kı bu quzel olmus. Kitentık tus ozellıgı eklenmıs Seste qoruntulerde herhangı bı degısıklık yok Son wersıyon u atmanı tavsıye ederim

Aarkadaşım sen milletin başka şifresiz kablosuz ağına giriyorsan ağ geçidi sorunu verebilir çünkü şifresiz bazı modemlerin interneti bağlanmamaış oluyor ve adamlar internet bağlanıncada şifre koyuyorlar ama sen kendi şifreli kablosuz ağına girincede böyle bir sorunla karşılaşıyorsan çevrimiçi süresini sınırsız yap belki düzelir

zaferizm

zaferizm

Üye
ankaradaysan sıhhıyenın ılerısınde necatıbey caddesınde telefon pazarı var ordan ben 5 liraya aldım telefona cok guzelde oturdu tavsıye edeerım bu telefona bu ekran koruyucu jelatin şart , telefonunda hayırlı olsun ama keske gidip değiştirseydin kasa açıklığı öyle hafif bi mesele değil kasa açıklığı sorunu sadece 1.nesilde var diye biliyorum ve o nesildende memnun olan arkadaş nerdeyse yok

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaslar Eğer Telefonunuzu Yeni Aldıysanız Mutlaka Güncellemenizi tavsiye ederim..Telefonda hibirsekilde yavasla fln olmaz tam tersine daha hızlanır.

staLky

Üye
    Konu Sahibi
5 tlmi? wallahamı hemen gidiyom almaya 5tlse kardes cok ıyımıs maltepe pazarndada olur demı o jelatinlerden bide o jelatin hakknda bisey ögrendim arkadasn tekı jelatın almıs jelatın yapıssın dıye sprey su gıbı bısey verıolarmıs o suda ekranın bozulmasını saglıyomus onun tel sırf o yüzden garantıye gıtmıs la ne sorunlu telefonmus delırecem bı koruma jelatin bile alamayacazmı ! ! !! !! :S

biyolgn

biyolgn

Üye
Ekrana takılan şeffaf klılıfı bursa carefour turkcell den 10 Tl ye aldım gercekten gerekli ve telefonun ekranı çizilecek endişesinden kurtulmanın bir yolu.
Yazılımı dün Nokia Servisten 40,... guncel yazılmına yukselttim beraberinda en guncel ovi maps geldi ben herhangi bir problem goremedim,hatta telefon hızlandı gibi sanki,belkide bana oyle gelmiştir.
Not:YAzılımı nokia veya yetkili serviste guncelle,yazılım guncellemesi sırasında elektrik kesintisi sarj bitmesi yuklameyi yarıda sonlandırma veya internet kesintisi olursa,ister istemez yine servisin yolunu bu kez zoraki olarak tutuyorsun.

pembe_papyonlu_

Üye
selamlar benimde bir problemim var bende teli iki günönce aldım bu navigasyon ve özellikler için aldım sett. wizart felam bişler kurcalarken teli üst sol köşesinde 3g yazisinin altında bağlantı işareti çıktı..ayarlar/bağlantı/bağ. yöneticisinden kaldırıyorum 5 dk sora gene işaret çıkıyor ve işin garibi int. tıkladığımda bağlantı kur diye wi-fi yi felam göstermekte yardım edermisiniz ....

cellllo

Üye
5800 kulaklıktan iyi performans alınmıyor mu? :o

Siz galiba Nokia'nın verdiği dandik kulaklığı kullanıyorsunuz.

5800 müthiş ses veriyor kulaklığa. 2-3 liralık kulaklıklarla ya da Nokia'nın verdiği o insanın takmaya utandığı kulaklıklar tabii ki sesi sizin kulağınıza iyi iletemez.

5800 en kaliteli kulaklıgıda taksanız yine aynı ses kalitesi var çok dandik bi ses kalitesi iletiyo jack çıkışı ben böyle tahmin etmemiştim xpressmusic fln hikaye.N91'den daha iyi ses kalitesine sahip başka bi telefon çıkmadı çıkmazda piyasaya artık telefonun içinde kendi amfisi ve herşeyi mevcut djlerin ve sanatçıların kullandıgı tek muzik telefonu N91 alın arkadaşlar bulabiliyosanız.Sonuç olarak N91 çok eski bi telefon olmasına ragmen 5800 yeni olmasına ragmen eski bi telefonun müüzik kalitesini vermiyor yani sadece müzik dinlemek için alınacaksa sizde ya kulak zevki yoktur seslerin notaların sizin için pek önemli yoktur yada müzikten gerçekten anlamıyosunuzdur...Boşuna 500-600 5800 para vereceğinize küçük bi telefon içinizi görür ve aynında tertemiz ikinci el bi N91 alabilrsiniz...Kısacası 5800 müzik kalitesi gerçekten berbat ama gerçekten...N91'den sonra resmen attan indim yayan yürümeye başladım o kadar kalitesiz arkadaşlar...

gemlikua96

gemlikua96

Üye
oo açıklık bende de var eğer bir sorun ise bende aldığım yere götüreyim :D

pembe_papyonlu_

Üye
selamlar benimde bir problemim var bende teli iki günönce aldım bu navigasyon ve özellikler için aldım sett. wizart felam bişler kurcalarken teli üst sol köşesinde 3g yazisinin altında bağlantı işareti çıktı..ayarlar/bağlantı/bağ. yöneticisinden kaldırıyorum 5 dk sora gene işaret çıkıyor ve işin garibi int. tıkladığımda bağlantı kur diye wi-fi yi felam göstermekte yardım edermisiniz ....
güncell plss

staLky

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben konuyu acan kısıyım ben bısey daha soracam ya ınternette izledim 5800 icin cok deyısık oyunlar var mesela mum yanıyo adam kibrit cakar gıbı muma dogru elını vuruyo yanıyo mum sonra muma elını getırıyo sönüyo falan nerden bulablırz o oyunları ya o araba yarıslar ıfalan zevklı deılde o tarz oyunlar ınsanın ılgısın cekıyor bı fıkrı varmı o tarz oyunları nerden bulabılcegm?

staLky

Üye
    Konu Sahibi
dedigim oyunlar varmı bu linkte kardes ? ?

Progressivity

Progressivity

Üye
bi bak bakalım 5800 için şimdiye kadar çıkmış bütün oyunlar var normalde yapman gereken tek şey her konuyu incelemek offscreen oyunlar içerisinde olabilir senin dediğin mumlu oyun

staLky

Üye
    Konu Sahibi
tamam tesekkür ederim. . .

arkadaslar converter ı ındırdım ıstedgm vıdeoyu cevırıyorum fakat telefona attıgmda telefonda vıdeo gozukmuyo nası ıs ya ? usbden baglantı yapıyorum vıdeo ya atıyorum fotograflar ve videoya giriyorum galerıden ama gözükmüyo film neden acaba napmam lazım formatıyla falanmı alakalı program demo ondan olablırmı? alttan 5800 ı secıyorum programda donusturmeden once yınede olmuyor ? :S

Üst Alt