5800 acill yardimmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman

Süleyman

Üye
Bak kardeşim. Bir daha anlatıyorum. Sen C6 fw yüklemişsin. bu yüklediğin fw dosyaları içinde Rofs2 dosyası vardır. Klasör değil. Rofs2 dosyası. Eğer modlama yapacaksan yani fwyi kendine göre düzenlemek istersen bu rofs2 Dosyasını Nokia Firmware Editör program yardımıyla düzenlersin. Yani sen dokunmatik sesini değiştirmek istiyosun bunun için o indirdiğin c6 fw dosyalarının arasındaki Rofs2 dosyasını Nokia firmware editör ile aç. Yapmak istediğin şeyi yap. Sonra Paketle. Yani rofs dosyasının sonuna "_Rebuilt" eklenmiş olur. Orjinal rofsu bir yere kopyala. Bu adında "_Rebuilt" olan rofs2 dosyasını C/program files/Nokia/phoenix/product/RM-356 klasörüne kopyala. Ve adındaki "_Rebuilt" ifadesini sil. Telefon flashla.

futeren

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim kardeş anlattığını anladım nfe programıyla açıcam ancak rofs dosyasını bulamıyorum yok

- - - Eklendi - - -

tm kardeş yaptım allah razı olsun

- - - Eklendi - - -

yalnız kardeş bişi daha soracam bemin telefonum symbian bellesi gidermi o zaman

- - - Eklendi - - -

yani flashlayınca

- - - Eklendi - - -

internette çok aradım ama bulamadım android telefonlarda klik sesi var çok hoş bende telefona onu eklemek istiyorum veya benzeride olabilir

- - - Eklendi - - -

saol kardeş yaptım ama android telefonlardaki o klik sesini bulabilirmisin

Süleyman

Süleyman

Üye
Telefona flasladığında herhangibir şekilde belle gitmez. Çünkü zaten sen yüklediğin belle yazılımını editlemiş bulunuyorsun. O klik seside malesef elimde yok. Eğer bulduğunda düzenleyip yaparsan telefona flashlarsın. Beğenmezsen yedeğini aldığın rofs2 dosyasını telefona tekrar flashlarsın. olur biter.

futeren

Üye
    Konu Sahibi
Telefona flasladığında herhangibir şekilde belle gitmez. Çünkü zaten sen yüklediğin belle yazılımınıeditlemiş bulunuyorsun. O klik seside malesef elimde yok. Eğer bulduğunda düzenleyip yaparsan telefona flashlarsın. Beğenmezsen yedeğini aldığın rofs2 dosyasını telefona tekrar flashlarsın. olur biter.

teşekkürler

Süleyman

Süleyman

Üye
:rica:

futeren

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ekran sesi koyacağım başka androide klik sesine yakın bir ses var mıdır

- - - Eklendi - - -

süleyman kardeş bunu tek sen yaparsın hadi var de ya

Süleyman

Süleyman

Üye
Ben onunla hiç uğraşmadığım için elimde ne o ses var ne de bir benzeri. Olsa niye saklıyayım. Bu kadar yardım etmişim ondan mı sakınacağım :)

futeren

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonuma dokunmatik ekran sesini koyacağımı söylemiştim sana ancak flashlamadan önce sana bir şey sormak istiyorum telefon hafızasında private/10202be9 klasörüne kadar geliyorum ondan sonraki 200b494.txt klasörü telefon hafızasında yok ve dosyaların uzantıları ''cre '' şeklinde yardımın lazım (ulaşmam gereken klasörler private/10202be9/200b494.txt )

PremiumWork

PremiumWork

Üye
saol kardeş yardımın için bunu bilmem iyi oldu teşekkürler

:rica:

- - - Eklendi - - -

ben telefonuma dokunmatik ekran sesini koyacağımı söylemiştim sana ancak flashlamadan önce sana bir şey sormak istiyorum telefon hafızasında private/10202be9 klasörüne kadar geliyorum ondan sonraki 200b494.txt klasörü telefon hafızasında yok ve dosyaların uzantıları ''cre '' şeklinde yardımın lazım (ulaşmam gereken klasörler private/10202be9/200b494.txt )

Ekran sesini bende aradım ama bulamadım :(

Süleyman

Süleyman

Üye
Bilmiyorum ordaki konu sahibine sor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt