kardeş olmadi
- - - Eklendi - - -
başka bir program filan yok mu
- - - Eklendi - - -
başka bir program filan yok mu
- - - Eklendi - - -
CEVAP VEREN KİMSE YOK MU

kardeş uğraşmadım diyeceğin yerde olmadı demişsin. Öyle armut piş ağzıma düş hesabı yapma burda. Ben sana konuyu verdim düzgün bir şekilde oku. Adam süs olsun diye yazmamış onları oraya..
süleyman bence bu tiplerin nesli tükenmeli![]()

süleyman bence bu tiplerin nesli tükenmeli![]()
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...as-symbian-belle-fp5-01-02-2013-a-604563.html
kardeş ben symbian belleyi kurunca telefona c6-01 cfw side kurulmuş oldu yani rofs2 telefona atılmadı ya da ara birimde gözükmüyor bu bilemem bu sorunu kendim düzeltebilirim ama 1 sorum daha olacak benim telefonum 5800 daha önceden söylemiştim ve c6 cfw si kurdum önceden nokia suite telefonumu 5800 xpreesmusıc PNHT olarak görüyodu nokia suite yi kaldırdım bidaha yükledim artık nokia c6-01 olarak görüor yardım edin neden artık c6 olarak gösterio ?????????????
- - - Eklendi - - -
bu konuda bilgisiz olduğumu söylemiştim

bu konuda bilgisiz olduğumu söylemiştim

Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır, forumda tonla konu var senin aradıkların ile ilgili
Arkadaşım adı üstünde CFW yüklüyorsun yani c6 portlanmış FW.Nokia suite N8 görürsün, 701 görsün , C6 görsün , 5800 PHT görsün fark etmez önemli olan senin nekullandığındır.Nokia suite işlemini yine yaparsın ayrıntıya takılma.Symbian Belle fp5yüklediysen sıkıntı yoksa ROFS2 ,CORE bunları karıştırma
ewt kardeş haklısın ancak forumda ne kadar aradıysam bulamadım bana neden şu rofs2 denen klasörün neden bulamadığımı bir anlatırsa mutlu olur süleyman arkadaşımız anlattı ona teşekkür ediyorum ama olmadı