5800 acill yardimmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

futeren

Üye
    Konu Sahibi
5800 acill yardimmmm
5800 xpreesmusic telefonumda rofs2 klasörünü bulamiyorum acil yardim edin rompatcheri kurdum yamalari aktif hale getirdim x-plorer programinida kurdum olmadi yardiimmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!

codblackops2

codblackops2

Üye
rofs2 zaten bilgisayar üzerinden düzenlenen bir dosya.nfe programıydi galiba , onu pcne yükle öyle açarsın rofs2yi

futeren

Üye
    Konu Sahibi
deneyecem inşallah olur

Legendary.

Legendary.

Üye
S60v5 Bölümüne açarsanız yardımcı olurlar burası yanlış yer :oke: :)

futeren

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şu programın adını tam versen

Süleyman

Süleyman

Üye
kardeş uğraşmadım diyeceğin yerde olmadı demişsin. Öyle armut piş ağzıma düş hesabı yapma burda. Ben sana konuyu verdim düzgün bir şekilde oku. Adam süs olsun diye yazmamış onları oraya..

PremiumWork

PremiumWork

Üye
kardeş olmadi

- - - Eklendi - - -

başka bir program filan yok mu

- - - Eklendi - - -

başka bir program filan yok mu

- - - Eklendi - - -

CEVAP VEREN KİMSE YOK MU

Adımları dikkatli takip edersen sonuca ulaşırsın :oke:

futeren

Üye
    Konu Sahibi
kardeş uğraşmadım diyeceğin yerde olmadı demişsin. Öyle armut piş ağzıma düş hesabı yapma burda. Ben sana konuyu verdim düzgün bir şekilde oku. Adam süs olsun diye yazmamış onları oraya..

kardeş 2 saattir gönderdiğin link için uğraşıom ama bu konularda biraz bilgisizim ve telefonu pc ye taktığımda rofs2 klasörü gözükmüyo

Süleyman

Süleyman

Üye
kardeş zaten rofs klasörü telefonda değildir. Nette çeşitli fw ler var. Bu fw ler içinde rofs dosyası vardır. Bu da telefonun sistem dosyalarını oluşturan dosyadır. Bilmiyorsan hiç araştırma boşver.

Süleyman

Süleyman

Üye
Allah aşkına rofs2 klasörü deme. :)

sen şimdi o indirdiğin fw nin içindeki rofs2 dosyasını üst mesajlarda verdiğim konuya bakarak nfe ile aç. Sonra bu konudaki anlatımı uygula. Eğer yapamazsan git ordaki konu sahibine sor.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
süleyman bence bu tiplerin nesli tükenmeli :d:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:ah Aykut

- - - Eklendi - - -

Gerçi bizimde Aykut'tan farkımız yok. Arkadaşlar 5800'a Snapdragon S4 işlemci takmak istiyorum ne yapmam gerekir.

futeren

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...as-symbian-belle-fp5-01-02-2013-a-604563.html

kardeş ben symbian belleyi kurunca telefona c6-01 cfw side kurulmuş oldu yani rofs2 telefona atılmadı ya da ara birimde gözükmüyor bu bilemem bu sorunu kendim düzeltebilirim ama 1 sorum daha olacak benim telefonum 5800 daha önceden söylemiştim ve c6 cfw si kurdum önceden nokia suite telefonumu 5800 xpreesmusıc PNHT olarak görüyodu nokia suite yi kaldırdım bidaha yükledim artık nokia c6-01 olarak görüor yardım edin neden artık c6 olarak gösterio ?????????????

- - - Eklendi - - -

süleyman bence bu tiplerin nesli tükenmeli :d:

bu konuda bilgisiz olduğumu söylemiştim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...as-symbian-belle-fp5-01-02-2013-a-604563.html

kardeş ben symbian belleyi kurunca telefona c6-01 cfw side kurulmuş oldu yani rofs2 telefona atılmadı ya da ara birimde gözükmüyor bu bilemem bu sorunu kendim düzeltebilirim ama 1 sorum daha olacak benim telefonum 5800 daha önceden söylemiştim ve c6 cfw si kurdum önceden nokia suite telefonumu 5800 xpreesmusıc PNHT olarak görüyodu nokia suite yi kaldırdım bidaha yükledim artık nokia c6-01 olarak görüor yardım edin neden artık c6 olarak gösterio ?????????????

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım adı üstünde CFW yüklüyorsun yani c6 portlanmış FW.Nokia suite N8 görürsün, 701 görsün , C6 görsün , 5800 PHT görsün fark etmez önemli olan senin ne kullandığındır.Nokia suite işlemini yine yaparsın ayrıntıya takılma.Symbian Belle fp5 yüklediysen sıkıntı yoksa ROFS2 ,CORE bunları karıştırma :oke:

- - - Eklendi - - -

Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır, forumda tonla konu var senin aradıkların ile ilgili :evet:

futeren

Üye
    Konu Sahibi
Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır, forumda tonla konu var senin aradıkların ile ilgili :evet:

ewt kardeş haklısın ancak forumda ne kadar aradıysam bulamadım bana neden şu rofs2 denen klasörün neden bulamadığımı bir anlatırsa mutlu olur süleyman arkadaşımız anlattı ona teşekkür ediyorum ama olmadı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım adı üstünde CFW yüklüyorsun yani c6 portlanmış FW.Nokia suite N8 görürsün, 701 görsün , C6 görsün , 5800 PHT görsün fark etmez önemli olan senin nekullandığındır.Nokia suite işlemini yine yaparsın ayrıntıya takılma.Symbian Belle fp5yüklediysen sıkıntı yoksa ROFS2 ,CORE bunları karıştırma

kardeş aslında şöyle yapmayı planlıyorum internetten c6 fw dosylarını buluacam sonra navirfirm ile telfona atacam sence olurmu

PremiumWork

PremiumWork

Üye
ewt kardeş haklısın ancak forumda ne kadar aradıysam bulamadım bana neden şu rofs2 denen klasörün neden bulamadığımı bir anlatırsa mutlu olur süleyman arkadaşımız anlattı ona teşekkür ediyorum ama olmadı

Arkadaşım telefonda Rofs2,Core,Rofs3,Uda gibi dosyaları bulamazsın.Çünki Jaf veya phonixle o dosyaları telefona yüklersin onlar yazılımı oluşturur.

- - - Eklendi - - -

Burdan Rofs2,Core,Rofs3,Uda dosyalarını düzenleyebilirsin?

futeren

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş yardımın için bunu bilmem iyi oldu teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt