5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu anki versiyon yüksek versiyon ise hayır yükleyemezsin..

osmanshen

Üye
abi son bi haftadır telefon paso arıza verio anlamadım gitti hard,soft ne varsa attım farklı nedenlerden ötürü, dün telefondaki yuklu uygulamardan birini açacaktım guitar tour die bi oyun var onun logosuna tıklıorum asphalt açılıodu soft atıyım belki işe yarar dedim ama işe yaramadı bu seferde wlan bağlantısı gitti. sorun şu bir kere internete bağlanmayı denediğim zaman bağlanmadı die uyarı verior fakat ekranda wireless bağlı gozukuor. ayarlar bağlantı kablosuz lan'a giriyorum kablosuz ağa bağlan diyorum o zamanda "wlan bağlantısı zaten kullanılıyor" "kapatın ve tekrar deneyin diyor". bir kere daha format atmak istemıyorum bu sefer gps filan gider kalırım ortada:vur:P: bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum araştırdım 3 saat oldu söylenen çözümler "wireless varlığını göster"i "asla" yap filan gibi komik çözümlerdi.

devilll07

devilll07

Üye
o zaman bak sana başka yol tavsiye deceğim adım adım yaparsan sorun olmaz..şimdi:
burdan bu programı indir..bilgisayarındaki ne kadar nokia ile ilgili program varsa kaldır..pc suite,updater falan bu programı yükle..sonra nokia pc suite i yükle ve telefonunu tanıt..
burdan son sürümü indir pc ye kur..
sonra phoenix ile telefonunu güncelle..bu programın anlatımı için buraya bak..hadi kolay gelsin bize başka yol bırakmadın en garantisi bu şekilde olur..

Çok teşekkür ederim hallettim :D

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar bişey sorcam ben de tlfnumu naviyle flaşlamıştım nss'de product kodu navi olarak görünüyo ama *#0000# yaptığımda hala XpresMusic yazıyo aynı zamanda harita programının sınırsız olduğunu okumuştum lisanslara bakıyorum ama lisans görünmüyo. son olarak tlfonun dilini Türkçe yapmak istedim forumdan araştırdım Rm-505den bahsediliyo ama 5800ın rm-505i verilmemiş verilen Rm-356 benmkiyle aynı o şekilde de flaşlamıştım belki olur diye daha önce ama türkçe karakterde yne sıkıntı yaşamıştım. konuyla ilgli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevnirim. herkese teşekkürler. ayrıca clubı açan arkadaş Allah razı olsun :) beklediğimizi yaptın..

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
arkadaşlar benim N97im var.güncelleme çıtkı diyorlar .fakat pcye takıp nokia software updaterı açtığımda telefonunuz zaten güncel die bir şey çıkıor.lütfen bir yardımcı olursanız...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar benim N97im var.güncelleme çıtkı diyorlar .fakat pcye takıp ı açtığımda telefonunuz zaten güncel die bir şey çıkıor.lütfen bir yardımcı olursanız...
software updaterın son versiyonu olması lazım son versiyon değilse seninki güncel versiyonu yükle bi de o şekilde dene sanırım olacaktır.

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
tamam teşekkürler...denicem. inş olr

--------------- Ekleme ---------------

epzilonom kardeş bişey soracam.biliosn sen nokia software updaterın en son sürümünün ne olduğunu söyleyebilir msn?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
inşallah olur.. ama olmazsa yne yaz daha iyi bilen arkadaşlar vardır mutlaka.

v1.8.10tr olması lazım bendeki de bu çok rahat bi şekilde yükleme yaptım

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
bendekide v1.8.10tr fakat yeni güncelleme bulunamıyor die bir ekran çıkıyor.acaba nokia satış mağazasına gidip orda mı günlellettirsem.lütfen başka bilen arkadaşlar varsa yardımlarınız bekliorm...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada N97 nin son sürümü yayınlanmış arkadaşlar..http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-v20-0-019-guncellemesi-cikti-268168.html burdan arkadaş haber vermiş..

abi son bi haftadır telefon paso arıza verio anlamadım gitti hard,soft ne varsa attım farklı nedenlerden ötürü, dün telefondaki yuklu uygulamardan birini açacaktım guitar tour die bi oyun var onun logosuna tıklıorum asphalt açılıodu soft atıyım belki işe yarar dedim ama işe yaramadı bu seferde wlan bağlantısı gitti. sorun şu bir kere internete bağlanmayı denediğim zaman bağlanmadı die uyarı verior fakat ekranda wireless bağlı gozukuor. ayarlar bağlantı kablosuz lan'a giriyorum kablosuz ağa bağlan diyorum o zamanda "wlan bağlantısı zaten kullanılıyor" "kapatın ve tekrar deneyin diyor". bir kere daha format atmak istemıyorum bu sefer gps filan gider kalırım ortada:vur:P: bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum araştırdım 3 saat oldu söylenen çözümler "wireless varlığını göster"i "asla" yap filan gibi komik çözümlerdi.
kardeş sen baya karıştırmışsın sen en iyisi teknik servise götür yeni versiyon yüklesinler..

mbemurat

mbemurat

Üye
beyler menüde 12 simge var,boyutlarını ufaltıp çoğaltamıyızmı onları 5800da

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
menüde seçenekler düzenle yap sonra uygulamalardan flan taşıyabilirsin istediğini istediğin yere hatta yeni klasör açabilirsin. boyutlarını da ayarlardan yazı boyutunu küçültebilirsin :)

coolthinker

coolthinker

Üye
bir 5800 XM da burada ... :):oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
nadir3391 kardeşş lütfen bana yardım edeblr smn.gerçekten zor durumdayım. bir kaç gündür yazıyorum ama yardım eden yok.telfonumu bilgisayara takıorm.pc suiteden girip telefon yzaılımını güncelleye basıyorum.ardından telefonumu buluyor(N97 kullanıyorum).fakat yazılımınız zaten güncel die bir şey çıkıor.lütfen acil yardım et.yada başka bu sorunu yaşayıp çöcen varsa lütfen çok acillll........

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi versiyonu yüklemek istiyorsun? telefonun versiyonu ne?

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Merhabalar,
Ben telefonumu alalı bir hafta oldu..
Tel versiyonu V30.0.0.11, güncelleme yapmak istiyorum.. İlk sayfada anlatılan güncelleme mesajını tamamiyle uyguluyorum, Telefonu bağladığımda Pc de PC Suit Telefonu görmesine rağmen Updater'ı açtığımda 3. aşamada telefona bağlantı kuramıyor.. Sonrasında gelen yazılarda telefonu kapatıp açın, yada bağlantı kablosunu çıkarın takın vb. yazılar yazıyor.. Telefonu kapatıp açsamda kabloyu söküp taksamda bi faydası olmadı...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun driverını tam yükleyememişsin..pc suite in son versiyonunu kur..

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
nadir3391 ben v20xxxx versiyonunu yüklemek istiorm.telefonumunki 11xxxx

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NOKIA N97 RM-555
0585088 EMEA TURKEY QW CB
0585088 EMEA TURKEY QW CB
0585117 EMEA TURKEY QW Garnet
0585117 EMEA TURKEY QW Garnet
0591947 EMEA TURKEY QW White
bunlar senin telefonun dil kodları değiştirmek istersen nemesis suite ile değiştir..ilk sayfada nasıl değiştirileceğini anlattım..sonra Nokia Software Updater ın son versiyonunu kur bu kodları teker teker deneyerek güncellemeye çalış..