bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum araştırdım 3 saat oldu söylenen çözümler "wireless varlığını göster"i "asla" yap filan gibi komik çözümlerdi.o zaman bak sana başka yol tavsiye deceğim adım adım yaparsan sorun olmaz..şimdi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan bu programı indir..bilgisayarındaki ne kadar nokia ile ilgili program varsa kaldır..pc suite,updater falan bu programı yükle..sonra nokia pc suite i yükle ve telefonunu tanıt..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan son sürümü indir pc ye kur..
sonra phoenix ile telefonunu güncelle..bu programın anlatımı içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburaya bak..hadi kolay gelsin bize başka yol bırakmadın en garantisi bu şekilde olur..

beklediğimizi yaptın..software updaterın son versiyonu olması lazım son versiyon değilse seninki güncel versiyonu yükle bi de o şekilde dene sanırım olacaktır.arkadaşlar benim N97im var.güncelleme çıtkı diyorlar .fakat pcye takıpLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızı açtığımda telefonunuz zaten güncel die bir şey çıkıor.lütfen bir yardımcı olursanız...
kardeş sen baya karıştırmışsın sen en iyisi teknik servise götür yeni versiyon yüklesinler..abi son bi haftadır telefon paso arıza verio anlamadım gitti hard,soft ne varsa attım farklı nedenlerden ötürü, dün telefondaki yuklu uygulamardan birini açacaktım guitar tour die bi oyun var onun logosuna tıklıorum asphalt açılıodu soft atıyım belki işe yarar dedim ama işe yaramadı bu seferde wlan bağlantısı gitti. sorun şu bir kere internete bağlanmayı denediğim zaman bağlanmadı die uyarı verior fakat ekranda wireless bağlı gozukuor. ayarlar bağlantı kablosuz lan'a giriyorum kablosuz ağa bağlan diyorum o zamanda "wlan bağlantısı zaten kullanılıyor" "kapatın ve tekrar deneyin diyor". bir kere daha format atmak istemıyorum bu sefer gps filan gider kalırım ortadabu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum araştırdım 3 saat oldu söylenen çözümler "wireless varlığını göster"i "asla" yap filan gibi komik çözümlerdi.
maalesef boyutları küçülmüyor..artırabilirsin ama küçülmüyor..beyler menüde 12 simge var,boyutlarını ufaltıp çoğaltamıyızmı onları 5800da