önce pc ye nemesis suite i kur sonra ilk sayfada verdiğim Türkçe dil kodlarından senin telefona uygun olan kodu ekle..sonra Nokia Software Updater ı pc ye kur telefonu usb ile bağla ve bununla güncelle..amerikadan aldıgım n97 i nasıl türkçeleştirebilirim. ayrıca versiyon yüklemeside yapmak istiyorum.
model rm-507
versiyon v12.2.024
bu işlemleri hangi sırayla yapmak gerek. nokia servise sordum 80 tl istedi. kendim nasıl yapabilirm.
kardeşim 5800 ı Nokia tüketmek için bu indirimi yaptı büyük ihtimalle üretimi yapılmaz artık fiyatıda yükselecektir bence..indirim kalkacaktır fazla uzatma bence..Büyük bir indirim oldu cihazda alacağım alacağım fakat kredi kartının döneminin bir sonraki aya geçmesini bekliyorum hatta axessle 1 ay erteleme yapıyorlamış, malum kış doğalgazdı vs di derken bütçeyı kısmak gerek, sadete geleyim telefon şuanda 529 tl fakat tekrar pahalanmasından korkuyorum, fiyat değişimleri konusunda bir bilginiz var mı?
kurarken bütün nokia ile ilgili programları kaldırdın mı?Sayın Nadir bey, Phoneix i dediğiniz gibi kurdum fakat açılışta
Error loading component
HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Sınıf kaydedilmemiş
mesajını vermekte, n97 mi, bağladığımda da aynı mesajı peşi sıra almaktayım... Yardımınızı bekliyorum... Teşekkürler...
kurarken bütün nokia ile ilgili programları kaldırdın mı?
kardeş programın kurulmasında bir hata olmuş..onu kaldır yeniden kur sonra pc yi yeniden başlat..eğer nemesis suite ile dil kodunu Türkçe kodla değiştirdiysen bunu kurmadan önce istersen Nokia Software Updater ı kurup güncellemeyi dene o olmazsa bunu kur..Evet tüm programları dediğiniz şekilde kaldırdım ve o şekilde kurdum...
kardeşim 5530 ve 5800 ile N97 aynı işletim sistemine sahip üçüne de aynı programlar uyar..mümin arkadaşım dediğin yere bakıyorum ama bilmediğin bişey war sanırım o dediğin yazılımlar 5800 için uygun yazıyor. ama 5530da menü tuşlarıda dokunmatik yani skyfire ın o sürümleri çalışmıyor. başka bir yazılım yada sky fire ın 5530 a uygun olan bi sürümü var mı acaba? alpha sürümü çıkmış ama onuda 5800 için diyorlar. başka bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. burası 5800 5530 n97 fun club ama gördüğüm kadarıyla sadece 5800 ve n97 ile ilgili konularda yardımcı olunabiliyor.
Nokia Software Updater ı kurmadan önce sağ tıklıyorsun program uyumluluk ayarlarından vista sp2 seçiyorsun pc ye yüklüyorsun sorun olmuyor..
hayır olmuyor ben windows 7 yi ilk çıktığından beri kullanıyorum kaç defa güncelleme yaptım..ayıca omnia dada sorun yaşamadım bir kaç defa versiyon güncelledim..Yanlış anlaşıldım sanırım. BenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızı yükledim sıkıntım yok o konuda. Derdim bu softwarede nokiamın yazılımını güncellemede. Acaba sıkıntı çıkarır mı? Yukarıda da dediğim gibi Omniada kesinikle yükleyemiyorduk telefonlar servislik oluyorlardı. Benimkisi sadece tedbir amaçlı bu sorum. Teşekkürler.
omnia yı vistada da güncelledim windows 7 dede güncelledim..bence vista ile win 7 arasında fazla bir fark yok..Windows 7 ile Vista arasında çok fark var. Omniayı vistada güncellediniz mi? Ben denememiştim forumlarda yazılanlardan dolayı korkmuştu gözüm. Eğer sizin dediğiniz gibiyse çok sevinirim.