5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Ya arkadaşlar bu v31'i yükledikten sonra telefon ekranında bir takım değişiklikler oldu, malumunuz eskiden sadece kişi ekle diye bişey vardı ama şimdi ana ekrana harita, sms, radyo gibi kısayollar hatta onun altınada eposta ayarlarını düzenleme kısayolları falan gelmiş durumda.
Şimdi benim sorum şu biz bu kısa yolları değiştirebiliyomuyuz, mesela radyo değilde ne bileyim uygulamalar falan gibi yani dahada kişiselleştirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Öyle tembellikten sormuyorum telefonu bayaa kurcaladım ama bi sonuç alamadım o yüzden soruyorum

kısayol çubuğu değişebiliyo yani telde olan herhangi bi uygulama ile değiştirebilirsin ayarlar kişisel gir orda ev ekranı var oraya gir görürsün zaten

gokhandnr

Üye
Arkadaş forumda online olmadığı için ben yardımcı olayım öncelikle kendisi prensip gereği msn ekleyemiyor.

İnternet için opera;

Live messenger için;

Sorunuz olursa bu konu altında sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
ben yukarıdaki opperayı yükledim. ancak msnyi yükleyemedim.
başka bi msn yüklemeyi denedim onada güncel olmayan sürüm dedi.
telefonu nasıl kllanacağımı neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.
yardımcı olursanız sevinirim

Progressivity

Progressivity

Üye
Ya arkadaşlar bu v31'i yükledikten sonra telefon ekranında bir takım değişiklikler oldu, malumunuz eskiden sadece kişi ekle diye bişey vardı ama şimdi ana ekrana harita, sms, radyo gibi kısayollar hatta onun altınada eposta ayarlarını düzenleme kısayolları falan gelmiş durumda.
Şimdi benim sorum şu biz bu kısa yolları değiştirebiliyomuyuz, mesela radyo değilde ne bileyim uygulamalar falan gibi yani dahada kişiselleştirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Öyle tembellikten sormuyorum telefonu bayaa kurcaladım ama bi sonuç alamadım o yüzden soruyorum

kısayol çubuğu değişebiliyo yani telde olan herhangi bi uygulama ile değiştirebilirsin ayarlar kişisel gir orda ev ekranı var oraya gir görürsün zaten

ayarlar-kişisel-ev ekranı-kısayollar burdan istediğin programları seç sonra
ayarlar-kişisel-temalar-ev ekranı teması burdan ya kısayol çubugu yada rehber çubugu seçebilirsin

gsad

Üye
navi kodunu kullan...bir sorun olmaz ayrıca navigasyon bedava oluyor..
nadir abi telefonu yeni aldım bu konuda birşey bilmiyorum navigasyonu haritayı bi hevesle actım 60 kontor gitti bunun baska yolu yok mu bn navigasyon kullanırken sürekli tonlarca kontor mu harcayacam yardımcı olursan sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi telefonu yeni aldım bu konuda birşey bilmiyorum navigasyonu haritayı bi hevesle actım 60 kontor gitti bunun baska yolu yok mu bn navigasyon kullanırken sürekli tonlarca kontor mu harcayacam yardımcı olursan sevinirim
ah kardeşim uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemlerinden tümleşik seçili olsun diğerlerinin seçimini kaldır..birde navigasyon programlarını verdik onları inidirp kullan..

serf_acun

Üye
n97 serfitika hatasını nasıl hakkedebiliriz acab. vito metronomu bir türlü kurmuyor.müsizyenim de önemli benim için

selim6186

selim6186

Üye
nevesis programı ile telefonun prodect kodunu değiştiriğ güncelleme yapmıştık şimdi yeni versiyon çıkarsa bu prodect kodu ile güncelleme yapabilecekmiyiz. birde telefonun prodect kodunu değiştirmeden önceki koduna getirebilirmiyiz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nevesis programı ile telefonun prodect kodunu değiştiriğ güncelleme yapmıştık şimdi yeni versiyon çıkarsa bu prodect kodu ile güncelleme yapabilecekmiyiz. birde telefonun prodect kodunu değiştirmeden önceki koduna getirebilirmiyiz?
tabiiki güncelleme yapabilirsin..nemesisle tekrar değiştirebilirsin..

selim6186

selim6186

Üye
önceki kodu kaydetmeyi unutmuşum tekrar yüklekek için nasıl öğrenicez bi yöntemi varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonda pilin altında yazar..

selim6186

selim6186

Üye
sağol

emreemrebjk

Üye
5530 için skyfire war mı arkadaşlar?

exeLancéé

Üye
Benide ekleyebilir misin?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eklenme diye birşey yok problemin varsa yazabiliyorsun..

yme969

Üye
Arkadaşım, emeğine sağlık...

Fakat her şeyi dediğin gibi yapmama benim n97 de hata mesajları alıyorum... Şöyleki:

Error loading component

HRESULT 0x80004005 (-2147467259)
This means:
Belirtilmemiş hata

Ne yapmam gerekli anlayamadım...

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...

xraicon

xraicon

Üye
9. mesaj da belirtildigi gibi guncelledim ama gps onceden baglandigi yerden suan uydu buluyor fakat baglanmiyor nasil cozebiliriz bu sorunu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
9. mesaj da belirtildigi gibi guncelledim ama gps onceden baglandigi yerden suan uydu buluyor fakat baglanmiyor nasil cozebiliriz bu sorunu
açık alanda bekle bağlanır birde nokia maps i açıyorsun değil mi?

xraicon

xraicon

Üye
acıyorumda o da tam net gostermiyor oylece bekliyor beyaz ekranda