rm kodları dil kodlarıyla uyumlu olarak değişir..phoenixin kendisi firmware download etmez ilk sayfada navifirm adlı bir program verdim onunla telefonunuzun rm koduna göre bakıp firmware indirebilirsiniz..

Bugun NOKIA 5800 aldımmm heyoooooooooooo![]()

hayırlı olsun canım..iyi günlerde kullan..Bugun NOKIA 5800 aldımmm heyoooooooooooo![]()
bilgisayarında geçici dosyaların tutulduğu Temp klasörünü temizle..merhabalar ılk basta emegın ıcın tesekkurler ; soruma gelırsek guncelleme yapıyorum 256 mb bos olan olması lazım dıyor ve yuklemıyor ne yapmam lazım herseyı denedım
bilgisayarında geçici dosyaların tutulduğu Temp klasörünü temizle..
şarjı bitti şimdi 16 saatlik şarja koydum neyse sorun şu gps merak ettim tabi ilk başta kont. gitti
sonra bi yerde sadece bi ayarı seçince ücretsiz giriliyor diye bi yazı okudum yaptım ama evde olduğum için bağlantı yapamadı sanırım açık alan diyip duruyordu ama bağlanmadan önce koordinatları istedi benden bende öyle kafadan salladım
baktım bağlanmıyor şarj bitince şarja koydum şimdi sorum şu bulunduğum ilin koordinatlarını nasıl bulurum ? şarj olsun açık alanda ilk işim bağlanmak olacak
bide ilk bağlantı ortalama kaç dk alır .hoş geldin kardeşim..Bende varım millett...... 5800 xp muhteşemmmmmmm...............![]()
5800 5 saat önce aldımşarjı bitti şimdi 16 saatlik şarja koydum neyse sorun şu gps merak ettim tabi ilk başta kont. gitti
sonra bi yerde sadece bi ayarı seçince ücretsiz giriliyor diye bi yazı okudum yaptım ama evde olduğum için bağlantı yapamadı sanırım açık alan diyip duruyordu ama bağlanmadan önce koordinatları istedi benden bende öyle kafadan salladım
baktım bağlanmıyor şarj bitince şarja koydum şimdi sorum şu bulunduğum ilin koordinatlarını nasıl bulurum ? şarj olsun açık alanda ilk işim bağlanmak olacak
bide ilk bağlantı ortalama kaç dk alır .