5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mesajları gelen ve giden olarak liste halinde gösteriyo (bir gelen bir giden şeklinde) fakat lisans kodu istiyo anında lisans uyarısı verdi. smiley yok. pek kullanışlı bir şey değil açıkçası :S
tamam diğerine yoğunlaşalım o zaman..

cipstele

cipstele

Üye
saol nadir abi ama bunun iphone daki rus ruletiyle alakası yok ama çok saol zahmet verdim

e.byz

Üye
arkadaşlar 5530xm v.10 demiştim ya nokia software ile arattım bulamadı zaten güncel diyo 10.0.050 diyor bunun daha bi üst sürümü var mı arkadaşlar telefondan buluyordu !! lütfen yardımm

llakin1907

llakin1907

Üye
arkadaşlar bilgisayarımdaki herhangi bir resmi ya da mp3 ü ovi suite yardımıyla hafıza kartına kopyaladığımda bu dosyayı x-plore yardımıyla attığım yerde görebiliyorum fakat galeride gözükmüyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
teşekkürler...

Progressivity

Progressivity

Üye
ovi suite'i hiç kullanmadan depolama modunda hafıza kartına at dosyaları

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5530xm v.10 demiştim ya nokia software ile arattım bulamadı zaten güncel diyo 10.0.050 diyor bunun daha bi üst sürümü var mı arkadaşlar telefondan buluyordu !! lütfen yardımm
son versiyon ilk sayfada verildi..

gurkan018

Üye
dün denedim nokia software den ama bulamadı güncelleştirme neden acaba sürüm şu anda benim 30.0.011 ve şunuda sormak istiyorum güncellendikten sonra telefon dili türkçemi oluyo yoksa ingzcemi bunuda öğrenebilirmiyim?

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
merhaba ustad.. hatırlarsan ben telefona guncelleme atamıyorum die yazıyordum sana ve dun telefonu servise KVK ya goturdum bugun aradılar beni ve dediler ki telefonun yurt dısı kayıtlı biz buna bakamayız baksakta ucret alırız.... ben telefonu alalı 2 ay oldu faturası herseyi var sözde garantisi de var.. satın alırken bana boyle birsey demedler yurtdısı kayıtlı die felan .. benim ne gibi bir dezavantajım olmus oldu su anda ? ve ben bu konuda satıcıdan bi hak talep edebilirmiyim ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba ustad.. hatırlarsan ben telefona guncelleme atamıyorum die yazıyordum sana ve dun telefonu servise KVK ya goturdum bugun aradılar beni ve dediler ki telefonun yurt dısı kayıtlı biz buna bakamayız baksakta ucret alırız.... ben telefonu alalı 2 ay oldu faturası herseyi var sözde garantisi de var.. satın alırken bana boyle birsey demedler yurtdısı kayıtlı die felan .. benim ne gibi bir dezavantajım olmus oldu su anda ? ve ben bu konuda satıcıdan bi hak talep edebilirmiyim ?
faturası ve garantisi varsa tüketici mahkemesine başvur bence..telefonun kapanır..kullanamazsın..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
yani her halukarda ben haklıyım değil mi ? ne olrsa olsun onun yurt dısından telefon satması yasak yani ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani her halukarda ben haklıyım değil mi ? ne olrsa olsun onun yurt dısından telefon satması yasak yani ?
tabii ki sen haklısın kayıtsız telefonu nasıl satarlar bir şikayet etsen adamları mahvederler..dediğim gibi önce git durumu izah et eğer anlamazlarsa tüketici mahkemesine başvur öttürürler onları..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
yarın ilk işim telefonu aldıgım yere uğramak olucak ustad.. herşey icin teşekkur ediyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç vakit kaybetme..

tarkio

Üye
Nadir Bey selamlar. Ben sizin anlattığınız biçinde opraSitesinden sertifikamı aldım. 6 saat sonra verdiler. bazı arkadaşlar indirdikleri dosyaların tanınmayan dosya biçimi olduğunu yazmışlardı, bende de aynısı oldu. hemen cer dosyasının uzantısını .cer, dosyasının uzantısını ise . biçiminde değiştirince sorun çözüldü. Size iki sorum olacaktı, ilgilenirseniz sevinirim. sertifikamı aldım ve artık nasıl kullanılıcağını biliyorum. programlar bölümünde bazı programlar unsigned, bazıları ise signed olarak geçiyor. bu her 2 tür programıda kullanabilmek için sertifikalamam mı gerekiyor? cihazım n97 v20. olduğu henüz telefonumu hackleyemedim. sadece sertifika ile proglarmı kullanabilir miyim?Çok tşkler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir Bey selamlar. Ben sizin anlattığınız biçinde opraSitesinden sertifikamı aldım. 6 saat sonra verdiler. bazı arkadaşlar indirdikleri dosyaların tanınmayan dosya biçimi olduğunu yazmışlardı, bende de aynısı oldu. hemen cer dosyasının uzantısını .cer, dosyasının uzantısını ise . biçiminde değiştirince sorun çözüldü. Size iki sorum olacaktı, ilgilenirseniz sevinirim. sertifikamı aldım ve artık nasıl kullanılıcağını biliyorum. programlar bölümünde bazı programlar unsigned, bazıları ise signed olarak geçiyor. bu her 2 tür programıda kullanabilmek için sertifikalamam mı gerekiyor? cihazım n97 v20. olduğu henüz telefonumu hackleyemedim. sadece sertifika ile proglarmı kullanabilir miyim?Çok tşkler.
signedlı programlar için sertifikaya gerek yok..unsigned olanaları sertifikalarsın sadece..bunun yanında sertifikaladığın halde telefona kurulmayan programlar için hellox2 adlı programı kurup telefonunu hacklemen gerekir..

tarkio

Üye
İlgin için tekrar tşkler değerli meslektaşım. Allah yardımcın olsun.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın..

pekerdem

pekerdem

Üye
arkadaslar 5800 da hotmail ayarları nasıl yapılıyor? tesekkurler