garantiden çıkmaz..güncelleyince yeniden kodu orjinal haline çevirisin..Yav kardesler telefonun Product Code'sını deqıstırınce guvenlk kapsamndan cıkarmı telefon + Nokia Shopda guncelleme yapılıormu yaparlarsa ne kadar zaman ne kadar para + Product code' bı kere deqıstırdk eskısıne cevırebılırmıyız qerıye mumkun mu..
telefonun dil kodunu flan değiştirmedim.hollandadan alındı vodafone dan.bana geldi.içinde ingilizce almanca hollandaca rusça var.kod flan oynamadım hiç software updater a baktığımda en son versiyon yüklü zaten diyoranlıyorum canım ama burdan birşey yapamıyoruz..dil kodunu değiştirdiysenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile güncellemeyi dene..
Nadir abi sana zahmet 5800 v40 hackleme ama ayrıntılı anlatım ve bütün programların oldugu bir anlatım verirmisin ve mümkünse sign olsun programlar?

Nadir abi sana zahmet 5800 v40 hackleme ama ayrıntılı anlatım ve bütün programların oldugu bir anlatım verirmisin ve mümkünse sign olsun programlar?

slm arkadaşlar şöle bi sorunum war ne kadar denediysem bi türlü üstesinden gelemedim
yorumları okudum bazı arkadaşlarımız Haritalar Seçeneğine girdiklerinde Wirelles ile girdiklerini söylediler bide bu navigasyon olayı neden bi türlü gerçekleşememekte telefonda ?
bu arada 5800 Xpresmusic V40 ...
Şimdiden Teşkler ...
çok şükür teli aldım 5530 ve 5800 arasında kaldım ve 5530 kararım oldu
ince olması beni ona sürükledi
ve artık buranın takibine başlarım
herkeze kolay gele
Hayırlı olsun telefonun
saol
ya tele format attım formattan sonra hafıza kartı şifre istiyor
şifre ney bilmiyorum nasıl halledicem
tel kartı takdıgımda kodu soru bişeylerdeniyorum olmuo iptal diorm olmuyor telefon kendi hafızasını kullanıyor
biçimlendirmek için kart okuyucuda yok + pc kartı görmüo görsede hiç bi işlem uygulanamıyor
şimdi ne yapmalıyım