5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

wormwood3

Üye
ben bir türlü yüklemedim software uploader tanımıyor xD ama pc den dosya alısverisi yapabilirom xD

mvs29

mvs29

Üye
Tamam kardes buldum saolasın

oLmecaRom

Üye
Yav kardesler telefonun Product Code'sını deqıstırınce guvenlk kapsamndan cıkarmı telefon + Nokia Shopda guncelleme yapılıormu yaparlarsa ne kadar zaman ne kadar para + Product code' bı kere deqıstırdk eskısıne cevırebılırmıyız qerıye mumkun mu..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yav kardesler telefonun Product Code'sını deqıstırınce guvenlk kapsamndan cıkarmı telefon + Nokia Shopda guncelleme yapılıormu yaparlarsa ne kadar zaman ne kadar para + Product code' bı kere deqıstırdk eskısıne cevırebılırmıyız qerıye mumkun mu..
garantiden çıkmaz..güncelleyince yeniden kodu orjinal haline çevirisin..

warhacker

warhacker

Üye
Nadir abi sana zahmet 5800 v40 hackleme ama ayrıntılı anlatım ve bütün programların oldugu bir anlatım verirmisin ve mümkünse sign olsun programlar?

sadoes

sadoes

Üye
anlıyorum canım ama burdan birşey yapamıyoruz..dil kodunu değiştirdiysen ile güncellemeyi dene..
telefonun dil kodunu flan değiştirmedim.hollandadan alındı vodafone dan.bana geldi.içinde ingilizce almanca hollandaca rusça var.kod flan oynamadım hiç software updater a baktığımda en son versiyon yüklü zaten diyor

Progressivity

Progressivity

Üye
Nadir abi sana zahmet 5800 v40 hackleme ama ayrıntılı anlatım ve bütün programların oldugu bir anlatım verirmisin ve mümkünse sign olsun programlar?

anlaşılan baya bi zahmet olucak :D

SouLLeSS7

SouLLeSS7

Üye
Ovi Suiteden Güncelleme yapmak istediğimde aşağıdaki resimde bulanan hatayı alıyorum acaba bunun çözümünü bilen var mı? resimde denenleri yaptım yine olmadı ?

korayharman

korayharman

Üye

v40 hack henüz mevcut değil!!!

vj_sinan

vj_sinan

Üye
bi yardım ltfn bnm V40 ama samsung omnia teması warya 5800 için o nasıl yapılacak bi yol gösterirmisinz link falan ?

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
slm arkadaşlar şöle bi sorunum war ne kadar denediysem bi türlü üstesinden gelemedim :)

yorumları okudum bazı arkadaşlarımız Haritalar Seçeneğine girdiklerinde Wirelles ile girdiklerini söylediler bide bu navigasyon olayı neden bi türlü gerçekleşememekte telefonda ?
bu arada 5800 Xpresmusic V40 ...

Şimdiden Teşkler ...

vj_sinan

vj_sinan

Üye
slm arkadaşlar şöle bi sorunum war ne kadar denediysem bi türlü üstesinden gelemedim :)

yorumları okudum bazı arkadaşlarımız Haritalar Seçeneğine girdiklerinde Wirelles ile girdiklerini söylediler bide bu navigasyon olayı neden bi türlü gerçekleşememekte telefonda ?
bu arada 5800 Xpresmusic V40 ...

Şimdiden Teşkler ...

şimdi dostum

al telefonu eline cık dışarı aç haritaları bekle o ekranda aşşada sarı bişi var yanıp sönüyo bekle 1veya 2 dk en fazla oda bekliyosun sonra yeşil oluyo bu kadar tamamdır bağlandın gps ye he navigasyon yapacam dersen hemen söylüyorum büyütece bas istediğin yeri yaz tamam de sonra nasıl gitmek istiyosan yürüyerek mi yoksa arabaylamı onu seç ... şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamalarda yer var oraya girin konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps seçili olsun..

ersera

Üye
arkadaşlar ben navigasyonu hallettim akşam güncellemeyi yaptım verilen kadın sesi cities klasörünü attım ovi maps 3.01.4401 gibi bir dosya vardı onu sertifikalayıp yükledim
ve teldeki yazılım güncelle menüsünden güncelleme kontrolü yaptım wireless üzerinden bana bulduğu güncelleme ovi maps için ücrestsiz navigasyon gibi birşeyler yazdı güncelledim ve haritaları açtığımda 5800 daki menüden farklı bir menü açıldı çok hoş oldu gerçekten herkeze teşekkürler yardımlar için

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

ciko6189

ciko6189

Üye
çok şükür teli aldım 5530 ve 5800 arasında kaldım ve 5530 kararım oldu
ince olması beni ona sürükledi :D

ve artık buranın takibine başlarım ;)

herkeze kolay gele

vj_sinan

vj_sinan

Üye
çok şükür teli aldım 5530 ve 5800 arasında kaldım ve 5530 kararım oldu
ince olması beni ona sürükledi :D

ve artık buranın takibine başlarım ;)

herkeze kolay gele

Hayırlı olsun telefonun

ciko6189

ciko6189

Üye
Hayırlı olsun telefonun

saol ;)

ya tele format attım formattan sonra hafıza kartı şifre istiyor

şifre ney bilmiyorum nasıl halledicem

tel kartı takdıgımda şifreyi soru bişeylerdeniyorum olmuo iptal diorm olmuyor telefon kendi hafızasını kullanıyor

biçimlendirmek için kart okuyucuda yok + pc kartı görmüo görsede hiç bi işlem uygulanamıyor

şimdi ne yapmalıyım

Consul9

Consul9

Üye
saol ;)

ya tele format attım formattan sonra hafıza kartı şifre istiyor

şifre ney bilmiyorum nasıl halledicem

tel kartı takdıgımda kodu soru bişeylerdeniyorum olmuo iptal diorm olmuyor telefon kendi hafızasını kullanıyor

biçimlendirmek için kart okuyucuda yok + pc kartı görmüo görsede hiç bi işlem uygulanamıyor

şimdi ne yapmalıyım

kartı telefoncunun kendisimi werdi??bnmde şöyle bi sorn wardıtel bnm tel.da şifre istemiyordu ama ark.kine takınca şifre istiyordu bn şifreyi şuan bile bilmiyorum ama bnm tel.da sorn yoq telefon ayarlarını biraz kurcala olmadı başşka birinin kartını tak öle dene bu arada tel.dan memnuunmusun???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mmcmedic diye bir program var onunla şifreyi kaldırabiliyorsunuz diye biliyorum...