5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

korayharman

korayharman

Üye
Msn yükleme sorunu olan varmı? yeni versiyonda ben yükledim ve kullanıyorum da :D

ersera

Üye
benim msn versiyon yüklemeden önce vardı silinmemiş duruyor ovi mağazadan yüklemiştim çalışıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni versiyonda çalışmayabilir..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
rica ederim inşallah yardımcı olabilmişimdir

--------------- Ekleme ---------------

v40'ta haritaların daha yeni sürümü olduğu için kurduğun daha eski sürümlerden biriyse güncelleştirme hatası verir..

şimdi V40 da nokia map i kullanamicazmı ?

5800 için msn varmı bende yokda ?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
v40ta zaten haritalar var.. sadece lisanslı yapamıyoruz.. onun dışında garmin ya da ndrive programları var bunlardan birini kullanabilirsin

vj_sinan

vj_sinan

Üye
hemm tamm dostum sağolasın şu V40 a bi yama mı ***** mı yoksa hackmı ne cıksada biizde istediğimiz şeyleri yükleye bilsek yaw

Aesculap63

Üye
Değerli arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. Hepinize merhaba.
Yeni Nokia 5800 aldım. Yazılım sürümü V31.0.101 PC suite ile güncellemek istedim,defalarca denememe rağmen telefon-pc bağlantısı koptu mesajı ile tamamlayamadı. Bu forumdan bir arkadaşın mesajı üzwerine *#0000# den wlan bağlantısı ile güncelledim. şimdi 29.12.2009 tarihli V.40.0.005 yazılımı yüklü görünüyor. Bu şekildeki bir güncelleme doğru olmuşmudur? Son yazılım V.40.0.005 yuazılımı mı? Teşekkür ederim.

vj_sinan

vj_sinan

Üye
evt doğru bi güncelleme

korayharman

korayharman

Üye
Bu msn sürümünü yüleyin yükledikten sonra açmaya çalıştığınızda yeni versiyonu hakkında bi uyarı gelcek ona evet diyip yenisini indirin ve kurun işte msniniz hazır kullandım çalışıyor

pass : korayharman

warhacker

warhacker

Üye
Ya Beyler Ben v40 tan önce teli hack lemiştim ama yeniden hacklemem gerekiyor galiba oncekinde cok kolay olmustu hellox2 die bir programı once serfıtıkalamıstım sonra tele yuklemıstım acınca bırseylerı kabul etmıstım sonra kendısı bıseyler yaptı en sondada rompatcher die bir dosya cıktı ona tıkladım 2 secenek vardı ıkısınede tıkladım yesıl oldular sonra baktım serfıtıka ıstemıyor. v40 ıcınde boyle benim x-lore gibi programlar kullanmadan bu sekılde 1 tıklamayla hack leyecegım bir program varmı?

sadoes

sadoes

Üye

yukardaki gibi bi sorunla karşılaşıyorum nasıl çözmeliyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fpsx uzantılı dosyayı indirmedin mi?

korayharman

korayharman

Üye
5800 de muzik seslerinde glare.acc var bunun orjinal adını bilen varmı şarkının :) mp3 olarak

yukardaki gibi bi sorunla karşılaşıyorum nasıl çözmeliyim

telefonunun modeli sanırsam n97 doğrumudur eğer n97 ise yeni versiyonu v20 yanlış hatırlamıyorsam ama senin resimde v10 yüklemeye çalıştığını gördüm :) yanlışım varsa düzelt :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya Beyler Ben v40 tan önce teli hack lemiştim ama yeniden hacklemem gerekiyor galiba oncekinde cok kolay olmustu hellox2 die bir programı once serfıtıkalamıstım sonra tele yuklemıstım acınca bırseylerı kabul etmıstım sonra kendısı bıseyler yaptı en sondada rompatcher die bir dosya cıktı ona tıkladım 2 secenek vardı ıkısınede tıkladım yesıl oldular sonra baktım serfıtıka ıstemıyor. v40 ıcınde boyle benim x-lore gibi programlar kullanmadan bu sekılde 1 tıklamayla hack leyecegım bir program varmı?
şu an yok maalesef..

khocksal

Üye
5800 da yüklediğim bir oyunu silemiyorum yani kaldır diyorum başarısız diyor. nasıl kaldıracağımı bilen biri varsa yardımcı olursa çok makbule geçer..çok sinir bozucu durum
teşekkürler

sadoes

sadoes

Üye
telefonum n97 mini v20 nerden bulabilirim?

rapidsharedeki rar lı dosyaları indirdim 2 part halindeydi sonra çıkarttım rar dan kurdum
devam et dediğimdede takıldı usb hub flan bişeyler yazdı 1.1 2.0 flan kapattım sonrada yapamadım hala.youruninstall ile herşeyi sildim phoneix pc suite şimdi yeniden mi denemem lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mini olması farkediyor mu ki? ilk sayfada verdim..

sadoes

sadoes

Üye
mini olması çok fark etmiyo heralde ilk sayfadki n97 koduna baktığımla rm505 ama benm telefonum rm555 bende aatolganın konusundaki n97mini yazan yerden indirdim rm555 olan partları