Ufukçuğum benim demem birşeye yaramaz..sen praetor'a veya negativ'e özel mesaj at..bu şekilde bana vermezler..senin olduğunu ispatlaman lazım..ip ine falan bakarlar..hocam ben ufuk nick cabbar007 siteye bir türlü giremiyorum yanlış şifre diyor her zmaanki şifremi giriyorum:S bi adminle irtibata geçseniz bi çözseniz
iyi de senin telefon 5800 değilmiy di? hemde Antalyalıydın?tamam hocam sağolun
--------------- Ekleme ---------------
yeterince aktif olmadığım için pm veya mesaj atamayacağım ile ilgili uyarı geliyor off offf
büyük ihtimal biri şifreni değiştirmiş dediğim gibi Negativ'e veya Praetor'a özel mesaj at..durumu anlat..5800 red antalyalıydım duvar kağıdıyla ilgili 2 tane konum var dün bana teşekkür ettnizin yardımlarım için bi tane font değiştirme ile ilgili konum var
--------------- Ekleme ---------------
sallamasyon bir profil açtım hocam sabahtan beri giremiyorum çıldırma noktasındayım
programın ayarlarından usb ayarı yaptın mı?hocam usb ayarlarım pcsuite modunda bağlı bi ucu telefonda bi ucu pc de.yüklemeye başladımı usb sesleri çıkıyo.kapanıyo açılıyo kapanıyo açılıyo.en sonunda bu yazıyı veriyo.2-3 kere youruninstall programıyla herşeyi silip yükledim
evet girince file-manage connettions- giriyorum orada usb ve no connetion var (usb seçili mavi renkte) aşşağıda new var ona basıyorum.seçenekler çıkıyo which device phone connected to diye aşşğıda fps-8....dku5/dku8...dku5f...nokia flash programing device...cu4....fls-4s/fls5/flc20/flc30......usb.....flc9/genericfbus diye seçenekler çıkıyor usb işaretliyorum.ileri diyorum.bu yazıyı alıyorum Start scanning.
Checking USB connection -> found
Finished scanning.
sonra select connection you want to use geliyor aşşağıda usb seçili..son diyorum..connection with same name already excist diyor tamam diyorum..sonra aply ve close diyorum..ne yazıldıysa aynen yaptım bundan sonrada aynı yapıyorum ama dediğim sorunlar var
anlıyorum canım ama burdan birşey yapamıyoruz..dil kodunu değiştirdiysen Nokia Software Updater ile güncellemeyi dene..
indirmiyor kardes :S tekrar deniyecemBu msn sürümünü yüleyin yükledikten sonra açmaya çalıştığınızda yeni versiyonu hakkında bi uyarı gelcek ona evet diyip yenisini indirin ve kurun işte msniniz hazır kullandım çalışıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pass : korayharman