5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea hat kullanıyorum. Usb kblosu ile bilgisayara PC suite ile bağlanıyorum. İnternete bağlan dan internete bağlanıyorum. Buraya kadar sorun yok. Sorun şu : Avea 90 kontürüm vardı, bir günde 10 kontöre indi. Anlamadığım şey şu, bilgisayarımın modeminden ben internete girmiyormuyum, peki niye kontörüm gidiyor? Kontör harcamadan usb ile nete girilmezmi?
Olması gereken internet ayarlarını söylermisiniz.
Diğer sorumda şu; Wlan tara yapınca tanımadığım kişilerin internet bağlantılarını görüyorum. Bunlar benim kontürümü alabilirlermi?
Emeğiniz için çok teşekkür ederim.
pc suite ile sen operatörünün internet bağlantısından bağlanıyorsun..kendi internet bağlantından değil..usb ile bilgisayarın internetinden nasıl bağlanılıyor bilmiyorum duymadımda zaten..ikinci soruna gelince wlandan taradığında bulduğun şeyler ağ dır yani başkalarının wirelessidir..onlar senin ağına bağlanamazlar..tabii netin wirelessli değilse..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
hocam baktım yardım edenim yok sıfırdan başladım artık size yardım edebilcem : )

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ufuk Negative bakıyor bekle..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
hocam başka bir adres almış emailini yazmış bana geldi meail şifre sıfırlama maili ama bana gelmedi profilimi ele geçiren şahısa atmışlar sıfırlama talebini

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
off yaa yazık oldu? gerçekten üzücü bir durum..Neyse Ufuk canın sağolsun birkaç kez oldu bu durum..yapacak birşey yok..kimseye şifreni ve emailini vermeyeceksin..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
yani hocam haklısınız boşverin ya emek vardı biraz ama olsun ben yine eski performansımı yakalarım :) saygılar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kimseye güvenmeyeceksin demekki..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
evet.. :)

ugurakbas1981

ugurakbas1981

Üye
5800 kulaklık sesi ile alakalı problemı olan arkadaslar varsa Gökhan (Epzilozom) kardeşimizin tavsiyesi ile sennheıser mx360 kulaklık aldım ses super tavsıye ederım..bikaç kulaklık denedım az kalsın telefonu satıcaktım..cihazı son sürümü ile güncelledim herseyi ile super oldu.Yardımın tavsiyelerın ıcın teşekkurler Gökhan (Epzilozom) :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökhan adına ben de sana teşekkür ediyorum..

llakin1907

llakin1907

Üye

telefon orjinal türkiyeden vodafon bayisinden aldım v31 güncellemesini bu şekilde yaptım v40 ı neden bulamıyor? :S

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
arkadaşlar v.40 ın product codu lazım acil please

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
hangisi kardeşim mavi.. siyah.. kırmızı.. navigasyonn ?

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca ilk sayfanın 9.mesajında var hepsi araştırın biraz..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Navi ve black kodunu dene..ilk sayfada verdim..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
kırmızı kardeş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleme için kırmızı kod yaramaz black ve navi için güncelleme gözüküyor..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
ok teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

ugurakbas1981

ugurakbas1981

Üye
Teşekkurler kardeşim cihaz harika oldu kulaklıklarda müthiş şikayetvara da mesaj yazmıstım buqun aradılar nokıa dan kulaklara zarar vermemesı ıcın boyle bır onlem almıslar falan fılan anlattı bıseyler..aksam uzerı dnr dan mx360 aldım kulaklıklar tam ıstedıgım qıbı ses super..bide guncelledım telefonu ıyı oldu cagrı gelınce tus kılıdını acmadan cavaplayamıyoruz ıyı olmus bence :)