Günaydın Mümün..kolay gelsin..o kötü işte msn çalışmıyor ama ben bütün gece çalışıyorum![]()

tesekkurler gokhan saolasın kolay gelsın
tamam herşey oluyor da gene yükleyemiyorum nadi abinin paylaştıgı tam sürüm nokia map lar var ama yüklerken
Güncelleştirma hatası alıyorum ? ne yapmam lazım
navi koduyla güncelleme yapmak için ilk sayfada 9.cu mesaja bakacaksın..nokia mpas de arama kaldırıldı maalesef..slm günaydın benim sıkıntım 5800 ı ilk önce v40 yaptım sonra sizin verdiğiniz cities klasörünü ve maps 3 programını sertifikalayıp kurdum ama anladığım kadarı ile programı kurduktan sonra v40 yapmam gerekiyordu ben ne yapabilirim şimdi navi yi yapmak için yardımcı olabilirmisiniz birde bende yerlere tıkladığımda sadece simgeler var isimleri yazmıyor
ben güncellemeyi 9. mesajdaki gibi yaptım versiyon v40 oldu ama demek istediğim ben güncellemeden sonra cities ve maps i yükledim güncellemeden öncemi yüklemeliydim navigasyonun olmama gibi sorunu olurmu ?? eğer güncelleme yapmadan yüklemem gerekiyordu ise şimdi yapabileceğim birşey varmı.. ayrıca navigasyon açılıyor sorun yok ama deneyemiyorum benim bulunduğum ilçe haritada yol olarak gözükmüyor sür dediğimde olmuyor yol olmadığı içinnavi koduyla güncelleme yapmak için ilk sayfada 9.cu mesaja bakacaksın..nokia mpas de arama kaldırıldı maalesef..