5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

babay22

babay22

Üye
Gerekli programlar mevcut.oradaki programları indir.

vj_sinan

vj_sinan

Üye
nerde mevcut ?

vj_sinan

vj_sinan

Üye
tamam herşey oluyor da gene yükleyemiyorum nadi abinin paylaştıgı tam sürüm nokia map lar var ama yüklerken
Güncelleştirma hatası alıyorum ? ne yapmam lazım

babay22

babay22

Üye
Başka programları sorunsuzca kurabiliyor musun peki artık? Nokia map konusunda bir fikrim yok onları ben de kurmayı denemedm hiç

vj_sinan

vj_sinan

Üye
yok denemedim :S bi program verirmisin hemen bi bakayım ?

babay22

babay22

Üye
HelloOX_sifre_maxicep.rar
içindeki helloox programını imzalayıp bi kurmayı dene.eğer kuruluyorsa bi sorun yoktur, maps işine de nadir ya da gökhan bi el atar :)

vuraldnz

vuraldnz

Üye
tesekkurler gokhan saolasın kolay gelsın

vj_sinan

vj_sinan

Üye
bu helloX nedir ?

mvs29

mvs29

Üye
arkadaslar bende messanger yükleyemiyorum :(

belirli bir yere geliyor ve sonra ilerlemiyor iptal diyince bağlantı kuruluyor diyor ama msn acmıyor :(

yardım edebilecek var mı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni versiyonda msn çalışmayabilir..

Progressivity

Progressivity

Üye
o kötü işte msn çalışmıyor ama ben bütün gece çalışıyorum :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tesekkurler gokhan saolasın kolay gelsın

rica ederim inşallah yardımcı olabilmişimdir

--------------- Ekleme ---------------

tamam herşey oluyor da gene yükleyemiyorum nadi abinin paylaştıgı tam sürüm nokia map lar var ama yüklerken
Güncelleştirma hatası alıyorum ? ne yapmam lazım

v40'ta haritaların daha yeni sürümü olduğu için kurduğun daha eski sürümlerden biriyse güncelleştirme hatası verir..

ersera

Üye
slm günaydın benim sıkıntım 5800 ı ilk önce v40 yaptım sonra sizin verdiğiniz cities klasörünü ve maps 3 programını sertifikalayıp kurdum ama anladığım kadarı ile programı kurduktan sonra v40 yapmam gerekiyordu ben ne yapabilirim şimdi navi yi yapmak için yardımcı olabilirmisiniz birde bende yerlere tıkladığımda sadece simgeler var isimleri yazmıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm günaydın benim sıkıntım 5800 ı ilk önce v40 yaptım sonra sizin verdiğiniz cities klasörünü ve maps 3 programını sertifikalayıp kurdum ama anladığım kadarı ile programı kurduktan sonra v40 yapmam gerekiyordu ben ne yapabilirim şimdi navi yi yapmak için yardımcı olabilirmisiniz birde bende yerlere tıkladığımda sadece simgeler var isimleri yazmıyor
navi koduyla güncelleme yapmak için ilk sayfada 9.cu mesaja bakacaksın..nokia mpas de arama kaldırıldı maalesef..

korayharman

korayharman

Üye
Günaydın

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
günaydın kardeşim :) hoş geldin

korayharman

korayharman

Üye
hoşbulduk kanka naber

ersera

Üye
navi koduyla güncelleme yapmak için ilk sayfada 9.cu mesaja bakacaksın..nokia mpas de arama kaldırıldı maalesef..
ben güncellemeyi 9. mesajdaki gibi yaptım versiyon v40 oldu ama demek istediğim ben güncellemeden sonra cities ve maps i yükledim güncellemeden öncemi yüklemeliydim navigasyonun olmama gibi sorunu olurmu ?? eğer güncelleme yapmadan yüklemem gerekiyordu ise şimdi yapabileceğim birşey varmı.. ayrıca navigasyon açılıyor sorun yok ama deneyemiyorum benim bulunduğum ilçe haritada yol olarak gözükmüyor sür dediğimde olmuyor yol olmadığı için