5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla kardeşim bütün cevapları ilk sayfada verdim..bende de olmuştu birkaç defa ama pc yi yeniden kapatıp açmıştım olmuştu..

korayharman

korayharman

Üye
yazık be kardeşim 30ytl veriyorsunuz pekala yapılıyo bilgisayardan sadece biraz araştırmacı ve azimli olmak gerek forumda nasıl yapılacağı konusunda da o kadar anlatıldı yani ne diyim başka

ben en son detayına kadar araştırdım merak etme ben garantide 15 gün rehin bırakmamak için parayla yaptırdım nokia shopta ve artık telefonum canavar gibi maşallah bu arada skyfire s60 rd5 yayınlandı haberiniz olsun kurdum ve kullanıyorum sorunsuz bir şekilde :)

--------------- Ekleme ---------------

30 tl mi yuh be ne çok almışlar öyle..

valla nadir abi napayım garantide rehin bırakmamak için verdim biliyosun bidaha update yapacağım zaman bilgisayara format atcam zaten :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada skyfire ın beta versiyonu çıkmış konuyu verdim İnşallah birazdan çıkar..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
bu skyfire dediğiniz olay nedir cep telefonu için tarayıcımı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet web tarayıcısı youtube ve facebook gibi sitelerden video seyredebiliyorsun..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
Wooow :D süper zaten bende böyle bişi arıyordum link varmı link :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire yazıyorsun google ilk linki açıp downoladdan indiriyorsun..

ersera

Üye
evet web tarayıcısı youtube ve facebook gibi sitelerden video seyredebiliyorsun..
ben settifika için üye oldum sertifikam gelince Nokia.Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4
ü nasıl setifikalayabilirim yardımcı olurmusunuz
ayrıca bu skyfire de setifikalamak mı istiyor yoksa direk yükleniyormu

sadoes

sadoes

Üye
n97mini telefonum var yurtdışından getirdim..türkçe yapmak istiyorum. rm555.. navifirm den gerekli dosyalara baktığımda bikaç tane var hangisini yüklemem lazım?.. rm555 emea turkey qw cb(0585088) altında aynısı var yine..sonra qw garnet(0585117) altında yine aynısı var..white olanı var (0591947)..iyice öğrenmeden yapmak istemiyorum..pc ye hiç nokia pc suite kurmadım..phoneix ve gerekli dosyalar(navifirmden) yüklediğim zaman yeterli olurmu.yardımlarınız için teşekkürler
:bigstar:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navifirmden hepsini diyeceksin..pc suite yüklü olacak bu arada..sonra ilk sayfada anlattığım gibi phoenix ile güncelle..telefonunun rengine uygun türkçe kodu seçebilirsin gerçi farketmez..

--------------- Ekleme ---------------

ben settifika için üye oldum sertifikam gelince Nokia.Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4
ü nasıl setifikalayabilirim yardımcı olurmusunuz
tabii oluruz..gerçi sitede bir sürü anlatımı var..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
bi soru SKYFİRE sertifika istiyomu :D daha sertifikam gelmedide :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ister...:ehe

ersera

Üye
ben teli v40 yaptım sadece maps v3.01 i yüklemek için sertifikalamam gerekiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sadece maps için değil birçok programda işine yarayacak..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
bu sertifika yapmak beni biras aşıyo arkadaşlar bunun başka yolu yokmu skyfireyi yükleyemiyorum

vj_sinan

vj_sinan

Üye
tam ekran yapamıyorum vidyoları izlerken bide vidyo izlerken kasıyor neden ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kasılmalar oluyormuş normal yani..