5620 wifi baglanamıyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
5620 wifi baglanamıyorum yardım lütfen
arkadaşlar s5620 kullanıyorum önceleri wifi ile rahatlıkla internette dolaşırken geçen hafta ne olduysa gitti baglan diyorum bağlanılıyor diyo öylece kalıyo . şifre dogru 50 kere kontrol ettim modemi restledim tekrar kurdum yok gene aynı telefondan fabrika ayarlarına döndüm hala yok nedendir

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
hard reset at teline baska bse yoktur hard reset kodlarini telefonunu modeli + hard reset seklnde google dan aratrsan bulursn ;)

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
hocam telefon yazılımını tekrardan attım sıfırdan . baglantı olusturuyorum 50 kere deneyınce bıkere baglanıyo sonra baglantıyı kes diyorum aynı şekilde baglan dıyorum olmuyo baglanılıyor dıyıp kalıyo

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Modemi neden tekrardan kurmuyorsun? Belki modem ayarlarında bir sorun vardır. Modemi baştan kur, telefona baştan yazılım at ve bağlanmayı dene. :) Birde internete girerken internet profillerinden bağlı olduğun wifi yi seçmelisin.

immortal_6630

Üye
    Konu Sahibi
modemi resetledim hocam telefonda kusur bulucam ama baglandımı hiç sorun olmuyo rahatlıkla internette dolaşıyorum . çok enteresan bi durumla karsı karsıyayım modemden kaynaklanıyo sanırım

UMH

UMH

Üye
hocam *2767*3855# ile derdine çare bulabilirsin banada olmuştu yaptım sorun çözüldü :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt