Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5530 XpressMusic Ses Ayarı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lookyourdamage
Üye
Konu Sahibi
5530 XpressMusic Ses Ayarı
S.a arkadaşlar 5530 aldım ama sesi yüksek çıkmıyor ses ayarını nasıl yapabilirim herşeyi denedim olmadı.
Nadir
Emekli Yönetici
müzik çalardan bakacaksın..
emre5816
Üye
bu nasıl bir telefondur herkes diyorki kulaklıktan dolayı ses az ama pc ye takıyorum kulaklığı kulağımı sağır edicek derecede ses veriyor napcaz biz bu telefonu :S:S:S
ylmz.fatih
Üye
Şaka yapıyosun dimi Telefondaki gürültü ile Bilgisayardakini karşılaştırıyosun kendine gel Öncelikle Nokia'nın kulaklıkları aşırı dandik o yüzden onu değiştir ardından müzik çaları kullan dosya yöneticisinden müzikleri açma onun da ardından Ekolayzer ayarlarını yap.
Buradaki Konuda paylaştığım Ekolayzer ayarlarından Bass ve Standart isimli olanları telefonunda ayrı ayrı kaydet şarkıya göre değişim yaparsın ikisi arasında istersen ben genelde Bass'ı kullanıyorum. Yada istersen kendin ekolayzer ayarı yapabilirsin. Deneme yanılma ile öğrenebilirsin hangisinin ne işe yaradığını kulağına iyi gelecek şekilde ayarlarsın.
Alacağın kulaklığın db oranına dikkat et 100'den fazla olsun ve almadan önce fırsatın varsa dene, Bass ve Tiz kalitesini incele.