5530 Xpress Music Beyaz-Mavi Almak istiyorum ama yok !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne0

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
5530 Xpress Music Beyaz-Mavi Almak istiyorum ama yok !
Samsunda yaşıyorum. Bu cihazdan bulamadım. Gitmediğim bakmadığım yer kalmadı. Ne yapmam lazım. Ürünü nerden temin edebilirim ? Nokia Shop falanda yok. Geri dönüşüm ve servis noktaları var sadece. Nerden alabilirim bu ürünü. yardımcı olucak varmı acaba.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Yeni parti gelince bulabilirsin:oke:

Ne0

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
gelmezse ? :S

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Araştırman lazım..5800 ı tercih ederim:oke:

Ne0

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımcı olun. üretimden kalktı diyor telefoncular. Bakmadığım sormadığım alışveriş merkezi kalmadı. Nerden temin edebilirim :/

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ben İstanbulda yaşıyorum buradaki bir sürü dükkan-mağaza-nokia bayii'si hepsine sorduk arkadaşla 2 ay önce hepsinden aldığımız cevap "üretimden kalktı" oldu. Anca bulabileceğin yerler telefon bayiileridir hani böyle her sokakta en az bir tane bulunan (En azından İstanbulda böyle) telefoncular varya onlarda kalmışsa bulabilirsin onlar da pahalıya satıyor üretimden kalktıklarını bildiğinden.

Ne0

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
hay lanet. bulamıyorum. evet 550 tl fiyat biçti bir tanesi. telefonu 1 sene önce almıştım. 460 tl'ye.

ali736

Üye
Üretimden kalkmadı.Teknosa , Vatan Computerde bulabilirsin.

Ama eğer bunlarda yok diyorsan.Hepsiburada.com güvenli ordan sana kargo ile yollarlar.Ya da buda olmaz diyorsan Şehre göç etme vakti geLdi bence :D aL cocukLarı gel izmire :D

Ne0

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
teknosa, vatan computer da yok. Hepsiburada.com'da yok. :/

ferruki

ferruki

Üye
kardeş bende var 2.el garantili kasa, ekran tertemiz.. adanada olsaydın satabilirdim sana..

ethem06

Üye
bende var 5530 xpressmusic Beyaz Mavi KvK garantili ((:

konyaspor104

Üye
ssssssssssssssss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt