Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi5530 xm mi samsung monte mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih
Üye
Konu Sahibi
5530 xm mi samsung monte mi?
5530 xm mi samsung monte mi?
ixxxi
Üye
kesinlikle 5530
S'nek Valesi
Üye
Monte'nin özellikleri daha iyi bence
baranayca
Üye
monte nin 5530 xm ile karşılaşması çok aptalca...Bu telefon 5800 xm yi bile geçer
WitchKing
Üye
nokia olsun taşdan olsun
S'nek Valesi
Üye
Samsung Montenin her türlü özelliği var tek eksiği kamerası .
aptalcaysa niye karsilastrp cvp veriyosn sen aptalmisn sanki bir ppc ile karsilastrdk
sentetik
Üye
Kesinlikle Samsung Monte.Bir Monte Kullanıcısıyım.Dokunmatiğinden Çok memnunum.IPHONE En Yakın Dokunmatiğe sahip.İnsan parmağının küçük elektriklerine duyarlı bir ekrana sahip.5530 Da ise her türlü cisimle basabilirsin.Buda zaten dokunmatiğin kötü olmasının kanıtıdır benje
Herkez nokianin geçmişi yüzünden iyi olduğunu düşünebilir ama samsung kendini çok iyi gelistirdi ben bir monte kullanıcısı olarak konuşuyorum kamerasının belki bi flashi yok ama çok güzel çekiyor yani dokunmatik konusunda yarışabilecegini düşünmüyorum onlar dokunmatik değil resmen basmatik yani ben ce her türlü monte
efe-
Üye
5530 u 7 aydır kullanıyorum ve gayette menmunum.işletim sistemi sayesinde birçok proğram ve oyun yükleme şansınız olabilir...
solely
Üye
Monte
eyokadir
Üye
ya montede ne var sonucta samsung hıc bır program yukleyemıyorsun ne ıse yarıyor o telefon ya ama 5530 muhteşem ıstedıgın herşeyı yıkluyorsun...
123kn456
Üye
Monte
Evilblood
Üye
5530 bence en azından Ovi falan var daha çok programla daha fazla işine yarar hale geliyo
maxirabit
Üye
aklı olan nokia dan uzak durur.Son hata mı yaptım yeniden nokia alarak ama yakında değiştircem samsung bin kat daha iyidir 1. sebep çökme sorunu olmaz hard formatlarla ugraşılmaz samsung da
ovi'deki en güzel programlar free değil zaten telefonu ovi açana kadar kabız oluyosun yetmezmiş gibi önceki sayfaya geçersen başarısız diyor tekrardan yüklüyorsun ama ozaman ne anladım ben bu işten benzer programlar samsungdada var nette dolu