Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? (IMEI numarası gizleyerek)
Teşekkür ederim ancak model bilgisi yanlış yazılmış. Acaba başka birşey mi var?IMEI numarası kayıtlı
İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
IMEI numarasında her hangi bir sorun yok. (Kaçak - Çalıntı söz konusu değil)
Model bilgisi yanlış ise, Başka bir cihazın IMEI numarası kullanılıyor olabilir.Teşekkür ederim ancak model bilgisi yanlış yazılmış. Acaba başka birşey mi var?
Ben çok anlamıyorum da bu calıntı vs demek değil mi? Almanca cıkması peki?Model bilgisi yanlış ise, Başka bir cihazın IMEI numarası kullanılıyor olabilir.
Çalıntı olmasa bile vergiden kaçırarak kaçak olarak ülkeye sokulmuş olabilir. Kendi başıma gelen olaydan örnek vererek, modeli yanlış çıkıyorsa çok yüksek ihtimalle çalıntı - kaçak durumları olabilir. Aynı IMEI numarasını farklı bir telefona da yüklerlerse, 90 gün içinde telefonunuzun aramalara kapatılacağına dair uyarı mesajı alacaksınız.Ben çok anlamıyorum da bu calıntı vs demek değil mi? Almanca cıkması peki?
Çok teşekkür ederim.Çalıntı olmasa bile vergiden kaçırarak kaçak olarak ülkeye sokulmuş olabilir. Kendi başıma gelen olaydan örnek vererek, modeli yanlış çıkıyorsa çok yüksek ihtimalle çalıntı - kaçak durumları olabilir. Aynı IMEI numarasını farklı bir telefona da yüklerlerse, 90 gün içinde telefonunuzun aramalara kapatılacağına dair uyarı mesajı alacaksınız.
Merhaba, satıcıdan mesaj geldi de şöyle yazıyorÇalıntı olmasa bile vergiden kaçırarak kaçak olarak ülkeye sokulmuş olabilir. Kendi başıma gelen olaydan örnek vererek, modeli yanlış çıkıyorsa çok yüksek ihtimalle çalıntı - kaçak durumları olabilir. Aynı IMEI numarasını farklı bir telefona da yüklerlerse, 90 gün içinde telefonunuzun aramalara kapatılacağına dair uyarı mesajı alacaksınız.
Maalesef benim bilgim yok.Merhaba, satıcıdan mesaj geldi de şöyle yazıyor
EFENDİM TUŞLU TELEFONLARDA IMEI SONRADAN KAYIT YAPILMAKTA. ONUN İÇİN BAŞKA MODEL ÇIKMAKTADIR.
Yalan mı söylüyor bilginiz var mı? Böyle birşey mümkün mü? Çok sağ olun.
Tuşlu telefonların popüler olduğu zamanda normal bir şekilde yapılıyordu.Çok teşekkür ederim.
Mesaj birleştirildi:
Merhaba, satıcıdan mesaj geldi de şöyle yazıyor
EFENDİM TUŞLU TELEFONLARDA İMEİ SONADAN KAYIT YAPILMAKTA. ONUN İÇİN BAŞKA MODEL ÇIKMAKTADIR.
Yalan mı söylüyor bilginiz var mı? Böyle birşey mümkün mü? Çok saolun.
Bildiğimiz yalancı yani satıcı. Teşekkür ederim ilginize.Başka bir telefonun IMEI numarasını eklemiş kullandığın telefona
bu asker telefonu diye satılan tellerin çoğuda kaçak geliyor maalesef, bu şekilde eski tihal edilmiş ve kullanılmayan yada pert olan serilerin imeileri bu tellere aktarılıyor, oğlum askere giderken arkadaşı gt-e1205Y telefonu verdi kendisi de askerde almış kullanmış, ama dedi ki imeisi kayıtlı değil, imei attırın öyle kullanın, bende kendi eski telimin imeisini ona aktarıp o şekilde yolladım askere, kullandı geri geldi, şimdi telden benim imeiyi silemiyorum, silsem sahibine geri iade edicem, netice 150-200 tl lik telleri de kaçak getiriyorlar iran yada ıraktan sonra da bu şekilde çözüm buluyorlar maalesef. pasaport kaydı olmuş 2400 Tl kim yaptırır 150 liralık telefonu kayıt o zaman?????Çok teşekkür ederim.
Mesaj birleştirildi:
Merhaba, satıcıdan mesaj geldi de şöyle yazıyor
EFENDİM TUŞLU TELEFONLARDA İMEİ SONADAN KAYIT YAPILMAKTA. ONUN İÇİN BAŞKA MODEL ÇIKMAKTADIR.
Yalan mı söylüyor bilginiz var mı? Böyle birşey mümkün mü? Çok saolun.
Bildiğimiz yalancı yani satıcı. Teşekkür ederim ilginize.
Evet öyleBildiğimiz yalancı yani satıcı. Teşekkür ederim ilginize.