Telefon Tavsiyesi 5530 xm mi samsung monte mi?

Sponsorlu Bağlantılar

5530xm mi samsung monte mi?

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
5530 xm mi samsung monte mi?
5530 xm mi samsung monte mi?

ixxxi

Üye
kesinlikle 5530

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Monte'nin özellikleri daha iyi bence

baranayca

baranayca

Üye
monte nin 5530 xm ile karşılaşması çok aptalca...Bu telefon 5800 xm yi bile geçer

WitchKing

Üye
nokia olsun taşdan olsun :D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Samsung Montenin her türlü özelliği var tek eksiği kamerası .

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
sentetik

sentetik

Üye
Kesinlikle Samsung Monte.Bir Monte Kullanıcısıyım.Dokunmatiğinden Çok memnunum.IPHONE En Yakın Dokunmatiğe sahip.İnsan parmağının küçük elektriklerine duyarlı bir ekrana sahip.5530 Da ise her türlü cisimle basabilirsin.Buda zaten dokunmatiğin kötü olmasının kanıtıdır benje

futbol123

futbol123

Üye
nokia 5530xm tabiki

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Monte...

ANiill

Üye
Herkez nokianin geçmişi yüzünden iyi olduğunu düşünebilir ama samsung kendini çok iyi gelistirdi ben bir monte kullanıcısı olarak konuşuyorum kamerasının belki bi flashi yok ama çok güzel çekiyor yani dokunmatik konusunda yarışabilecegini düşünmüyorum onlar dokunmatik değil resmen basmatik yani ben ce her türlü monte :)

efe-

efe-

Üye
5530 u 7 aydır kullanıyorum ve gayette menmunum.işletim sistemi sayesinde birçok proğram ve oyun yükleme şansınız olabilir...

solely

Üye
Monte :oke:

eyokadir

Üye
ya montede ne var sonucta samsung hıc bır program yukleyemıyorsun ne ıse yarıyor o telefon ya ama 5530 muhteşem ıstedıgın herşeyı yıkluyorsun...

123kn456

123kn456

Üye
Monte

Evilblood

Evilblood

Üye
5530 bence en azından Ovi falan var daha çok programla daha fazla işine yarar hale geliyo

maxirabit

maxirabit

Üye
aklı olan nokia dan uzak durur.Son hata mı yaptım yeniden nokia alarak ama yakında değiştircem samsung bin kat daha iyidir 1. sebep çökme sorunu olmaz hard formatlarla ugraşılmaz samsung da

--------------- Ekleme ---------------

5530 bence en azından Ovi falan var daha çok programla daha fazla işine yarar hale geliyo

ovi'deki en güzel programlar free değil zaten telefonu ovi açana kadar kabız oluyosun yetmezmiş gibi önceki sayfaya geçersen başarısız diyor tekrardan yüklüyorsun ama ozaman ne anladım ben bu işten benzer programlar samsungdada var nette dolu

selinn2

selinn2

Üye
monte bin basar

Revengeful

Emekli Yönetici
Monte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...