değerli forum sakinleri 500-550 tl arasında cep telefonu tavsiyenize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
değerli forum sakinleri 500-550 tl arasında cep telefonu tavsiyenize ihtiyacım var
değerli arkadaşlarım telefon piyasaları çok hızlı değiştiği için yeni konu açtım başınızı ağrıttıysam özür dilerim.

söylediğim gibi 500-550 tl arası para bulma imkanım var. Bu bütçeye göre wlan + 3G si olan ayrıca N serilerindeki gibi kaba telefon değil de biraz zarif olsun istiyorum. 5800 hoşuma gitti fakat sorunları yüzünden korkmaya başladım en iyisi sorayım dedim çünkü telefon işini en iyi sizler bilirsiniz. Çok sorunlu bir telefon olduğu söyleniyor. Bana bu özelliklere sahip hangi cep telefonlarını önerirsiniz. Tercihim nokia fakat samsung veya değişik önerilere de bakabilirim.

çok çok teşekkürler iyi forumlar

klayt13

Üye
Ben 5800 kullanıyorum ve memnunum bazı hatalı modelleri var ışın sızması yapan buna dikkat etmen gerek

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
Ben 5800 kullanıyorum ve memnunum bazı hatalı modelleri var ışın sızması yapan buna dikkat etmen gerek
abicim "ışın sızması" nedir

--------------- Ekleme ---------------

dokunmatik hiç kullanmadığım için biraz çekiniyorum mesaj yazma veya kullanım açısından

hiçbi fikri olan yok mu

kur

kur

Üye
3g olsun
wifi olsun
symbian olsun
NEDENI:Telefona yuklu Symbian bazli programlar vasitasiyla,WIFI ile bedava konusma hatta goruntulu chat
yapma imkani var..imichat fring nimbuzz(tr) gibi.......:hmmm

masterayfox

masterayfox

Üye
n79 al diyoum

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bencede n79 al ama fiyatını bilmiyorum :)

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten N95 8Gb vardı sattım onu çok büyük olduğu için n79un da ondan çok bi farkı yok biraz daha küçük olsun istiyorum.

3g olsun
wifi olsun
symbian olsun
NEDENI:Telefona yuklu Symbian bazli programlar vasitasiyla,WIFI ile bedava konusma hatta goruntulu chat
yapma imkani var..imichat fring nimbuzz(tr) gibi.......:hmmm
tamamen katılıyorum. bu özellikler de 5800 da mevcut hem de zarif bi telefon sanırım onu alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt