Vodafone'dan ayda 1 TL'ye akıllı telefon!-Vodafone 945

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

    Konu Sahibi
Vodafone'dan ayda 1 TL'ye akıllı telefon!-Vodafone 945

Hızla gelişen akıllı telefon piyasasına ayak uydurmaya çalışan operatörler arasındaki Vodafone, kendi üretimi olan 945'i Türkiye pazarına tanıttı.

Hızla büyüyen akıllı telefon piyasasında da var olduğunu göstermek isteyen operatörler yeni telefonları piyasaya duyurmaya devam ediyor. Kullanıcılarına özel satış seçenekleriyle telefonlarını satmayı planlayan operatörlerden Vodafone, 945 modelli telefonunu Türkiye'de duyurdu. Temmuz ayında Avrupa pazarında duyurduğu ve bugünde ülkemizde duyurulan Vodafone 945'in genel özellikleri ise şöyle:
  • 5 MP kamera
  • 3.5 inc kapasitif dokunmatik ekran
  • LED Flaş
  • 512 MB dahili hafıza
  • microSD kart ve Bluetooth desteği
  • Wi-Fi, 3G
Bu ürüne kredi kartı olmadan sahip olabilmeniz için en az 6 aylık Vodafone kullanıcısı olmanız gerekiyor. 25 aylık taahhüt şartı ile kullanıcılar 55 TL veya 155 TL'lik konuşma paketlerine geçerek ayda sadece 1 TL'ye bu telefona sahip olabilecek. Vodafone'un yurtdışında satışına başladığı bu telefona ülkemiz için FM Radyo özelliği de getirilmiş. Telefonun içinde Guitar Hero 5 ve Opera Mini gibi uygulamalar da ücretsiz olarak sunuluyor.

kaynak:
 


danriamo

Üye
Bu kampanya gerçekten gerçekmi.
Yarın ilk işim bu kampayadan yararlanmak olacak inşallah.
 
TasteKiN

TasteKiN

Üye
çok güzel bir telefona benziyor benim 1 ayım kaldı dolmasına 845 düşünüyor idim bu geldi bunda da android 2.1 var ama bu daha iyi :D
 
mcgunnies

mcgunnies

Üye
Bende aldım.Yarın gidip alıcam telefonumu :)
 

fotopower42

Üye
Bedava verseler gene almam peh ne işe yarayacak zorunlu fatura hat kullanmak sattıkları tlf da bi işe yarasa hiç bir işe yaramaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt