5310 xPressMusic Ses ProbLemi Yardım(Bu FarkLı bir Soru Gir BaK)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canberk_tr

Üye
    Konu Sahibi
5310 xPressMusic Ses ProbLemi Yardım(Bu FarkLı bir Soru Gir BaK)
arkadaşLar önceLikLe vereceğiniz GörüşLerden doLayı şimdiden Teşekkür EdiyoruM

Bana 2 gün önce Nokia 5310XpressMusic Cep TeLefonu Hediye geLdi Bende çogu kuLLanan gibi

SeS probLeminden yakındım ve Çogu forumda burasıda DahiL oLmak üzere TeLefona Versiyon

günceLLemesi yapıLdıgı Zaman probLemin haLLoLacagını seste 4-5 Kat Artış aynı zamanda BaşKa

probLemLeri varsa KayboLcagını söylediLer Bende Telefona günceLLeme yaptım Telefon v.3.6x

bişeydi Tam HatırLamıyorum direk v.10.10 oldu nokianın kendi sitesinden yuklediğim güncelleme

ve günceLLeme bittikten sora telefonda kesinLikLe dil ProbLemi veri Kaybı oLmadı Hafıza Kartı

taKıLı oLdugu halde sonra Gerçekten ses artışında büyük bir yükseLme oLdugunu gördüm(n73 e Kafa tutabilecek kadar)

SoruLarım:1) buKadar yuksek sesin SpeakerLere Zararı olrmu
2)v.10.10 olması dogaLmı sizce birden v.3.6x iken ve telefonda veri kaybı olmaması NormaLmidir:bilmem::bilmem:

_faruck_

Üye
slm bende 5310 kullanıyorum v.10.10 olmasına bişi diyemiicem ama veri kaybı olmaması normaldir bidspeakerlara zararı olcanı sanmam

yasar93

Üye
güncelleme atıldıktan sonra telefonda kayıtlı olan isim ,numara ,dosya, fotografların hepsi kaybolur tıpkı pc ye format atar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt