5300 mın hoparlörü patlak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
5300 mın hoparlörü patlak mı?
:agla yaw arkadaşlar ne olur yardım edin cep telefonum nokia 5300 ama bazı şarkılarda hafif cızırtı veriyor.Kulaklıkta o şarkılar daha cızırtılı gibi çıkıyo.O şarkılar hariç 1-2 şarkı hariç hepsi kulaklıkta bass verir ken cızırtı veriyo.Acaba ekolayzerdenmi yoqsa telefonda veya hoparlör demi sorun var lütfen yardım.:(:sukur::agla

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ne olur bişiler yazın yazılarınızı esirgemeyin:(

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
eqolayzırlar tavan yaptıysanda az cızırtı sesı yapıyo sesı kısınca cızırtı oluyomu

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
Kanky ben ayarladım.en basslı gibi ama bilmiyorum benim arkadaş w810i de bayağı yüksek ekolayzerli yapıyo ama on da cızırtı olmuyo

ve arkadaşlar ben çoq yüksek ekolayzer yapmıyom ondan biraz düşük yapıyom ama işte dediğim gibi bazı şarkılarda cızırtı yapıyo

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ekolayzır Ayarlarını Ayarla Bence Donanımsal Olmaya Bilir.

schumici

schumici

Üye
müziklerde sorun yoksa ve ekolayzırın tüm ayarlarında cızırtı veriyosa o zaman bi aksilik olabilir

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
tüm ekolayzer ayarları wermiyo benim yaptığım veriyo.

ama normal ekolayzer ayarı yapınca cızırtı vermiyo ama çoq az da ses geliyo :S

eQooo

eQooo

Üye
nokianın eQo su sony ericsson gibi kaliteli değil,normaldir...ayarlarında pek oynama yapma bence ses yükselme yapmaz fazla...

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
yani arkadaşlar bi sorunu warsa garantiye götüreyimmi diyorum sizce garanti servisine götürmelimiyim:sn:

ve arkadaşlar söledimmi bilmiyorum artık tüm ekolayzerlerde bass veriri ken kulaklıkta ve hoparlörde cızırtı veriyo sizce garanti servisine götüreyimmi:S

schumici

schumici

Üye
bence götür birader bi baksınlar:oke:

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
beyler bir şey daha diyecem.ben cep tel.i teknosadan aldım sizce bir sorunu warsa değiştirirlermi?

schumici

schumici

Üye
değişim için bazı koşullar var eğer o koşullar sağlanıyosa değiştirirler;)

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadaşlar götürdüm telefon üretim hatalı imiş değiştirdiler yeni telefonum süper:):sn:

schumici

schumici

Üye
hayırlı uğurlu olsun güle güle sorunsuz kullan inşallah:oke:

akiaki

akiaki

Üye
    Konu Sahibi
sağol kanky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt