o iş için programlar var ismini bilmiyorum biraz araştır forum içinde bulursunbende geldim arkadaşlar
ama ben bu opdadan sertifikayı aldım pc ye indirdim ne ordan nede telden yükleme yapamadım nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
MaxiCep.Com - Bilgilendirme bu program sayesinde istediğin yeri şifreleye bilirsin program unsignendırArkadaşlar telefonda bir klasöre erişimi güvenlik koduyla şifreleme yok mu? Aynı şekilde mesajlara girmeyi engelleme şeklinde bi özellik yokmu telefonda. Ben aradım bulamadım. Veya karttaki fotoğrafların hepsi galeri klasöründe olmasa dahi telefonun galerisinde gösteriliyor. Bunu engelleyebilmemiz mümkün mü?
turkce karakter kullaniyor musun?selamlar.
benim 5230da mesaj yazarken 10-15 harf yazdıktan sonra tel kasıyo ne yapabilirim yardım eder misiniz
5230 Da Görüntülü Görüsme Olsa Süper Bir Telefon
ben görüntülü görüşme yapmadığım için pek önemi yok, benimde internet paketim olduğu için sorun yoksırf onun için bacıma verdim teli kendime 58 aldım. internet paketim olduğu için wi-fi yi kullanmıyorum zaten.
hafıza kartına direk at attığın dosya önemli değil , sonra ofis /dosya yöneticisinden hafıza kartına gir uygulamanın üstüne tıkla yükleme başlar

selam arkadaşlar telefonla ilgili bir sorunum var. telefonu ilk aldığımda sesi cızırtılı çıkıyordu garantiye verdim. hoparlörü değiştirmişler yine aynı sorun sesi cızırtılı. bide kapağını açmışlar heralde temizlemek için. içine bişey kaçırmışlar tam ortada çok kötü duruyor acaba telefonumu deiştirmeleri mümkün mü? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

lütfen yardım edin ya