5230 kullananlar toplanalım

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bende geldim arkadaşlar
ama ben bu opdadan sertifikayı aldım pc ye indirdim ne ordan nede telden yükleme yapamadım nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
bende geldim arkadaşlar
ama ben bu opdadan sertifikayı aldım pc ye indirdim ne ordan nede telden yükleme yapamadım nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz
o iş için programlar var ismini bilmiyorum biraz araştır forum içinde bulursun

sonsuz06

Üye
Arkadaşlar telefonda bir klasöre erişimi güvenlik koduyla şifreleme yok mu? Aynı şekilde mesajlara girmeyi engelleme şeklinde bi özellik yokmu telefonda. Ben aradım bulamadım. Veya karttaki fotoğrafların hepsi galeri klasöründe olmasa dahi telefonun galerisinde gösteriliyor. Bunu engelleyebilmemiz mümkün mü?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonda bir klasöre erişimi güvenlik koduyla şifreleme yok mu? Aynı şekilde mesajlara girmeyi engelleme şeklinde bi özellik yokmu telefonda. Ben aradım bulamadım. Veya karttaki fotoğrafların hepsi galeri klasöründe olmasa dahi telefonun galerisinde gösteriliyor. Bunu engelleyebilmemiz mümkün mü?
MaxiCep.Com - Bilgilendirme bu program sayesinde istediğin yeri şifreleye bilirsin program unsignendır

Berkgcr

Berkgcr

Üye
5800 da göüntülü konusma Wifi özelligi olmasa 5230 derdim ama bu 2si iyi bir özellik

Berkgcr

Berkgcr

Üye
5230 Da Görüntülü Görüsme Olsa Süper Bir Telefon​

khytr89

khytr89

Üye
AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
sırf onun için bacıma verdim teli kendime 58 aldım. internet paketim olduğu için wi-fi yi kullanmıyorum zaten.
ben görüntülü görüşme yapmadığım için pek önemi yok, benimde internet paketim olduğu için sorun yok

asleep

asleep

Üye
hafıza kartına direk at attığın dosya önemli değil , sonra ofis /dosya yöneticisinden hafıza kartına gir uygulamanın üstüne tıkla yükleme başlar

Saol arkadasım öle yaptım ama sey tel hafızasına giden dosyalar pc suite ayarlarından nereye atabilcegini gösteren ayarlar var ordan hafıza kartının dosyalarını gösterdim artık hafıza kartına kayıt yabıyor saol ilgilendigin için yinede :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar sensor tusu 5230 larda yanmıyor bunun için bir ayar da yok aynı sey gibi kamera sesini kapayamam gibi ama onun sorunu çözüldü sanırsam sitede bu özellik sadece 5800 da gördüm ben onların sensor tusları yanıyor neyse önemli olan sensör tusunun yanıp sönmesi degil tabi ki önemli olan teli kulagına dayadıgında konusmanın kapanmamıs olması yani iş görüyor bosverin böle ısık işlerini :D

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaşlar telefonla ilgili bir sorunum var. telefonu ilk aldığımda sesi cızırtılı çıkıyordu garantiye verdim. hoparlörü değiştirmişler yine aynı sorun sesi cızırtılı. bide kapağını açmışlar heralde temizlemek için. içine bişey kaçırmışlar tam ortada çok kötü duruyor acaba telefonumu deiştirmeleri mümkün mü? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadasım teli tamirden aldıgında orda deneseydin keske bide bana garanti olarak hangi firmayı sectigini söylersen yardım edebilirim . Bence yeni kullanıcılar 5230 almadan önce garanti işlerini önem versinler benim kvk var artı Vip te aldım telefonu kendim bile kırsam %67 lik bir paramı geri veriyor teli caldırdım dimi eve hırsız girdi gene aynı &67 tel degiştirmek istiyorum vip üyelik gectigi sürece getirirsem &67 lik bir oranı veriyorlar üstüne para katıp alma sansı doguyor tel almadan önce böle konulara dikkat edin benden demesi bide bu tip dokunmatik telleri bilmediginiz güvenmediginiz iş yerlerinde garantiye vermeyin kvk da iyidir hostur ama arasıra adamı cıldırttıgı olur size tavsiyem arkadaslar

oguzbar

Üye
ya arkadaşlar bu 5230 un sesi az çıkıyor 5800 ın sesi bangır bangır bagırıyo neden böyle anlamdım? 5230 un yazılım güncellemesi de yok bildiğim kadarıyla.Bir de telefonu hafıza kartı takılı açamıyorum açmaya çalıştığımda nokia yazıyor ben telefona bakıyorum o bana bakıyor nasıl iş anlamadım daha alalı 2 ay oldu:off::off: lütfen yardım edin ya

osi65

osi65

Üye
kardeş sen yanlış tel almış olamaysasın :hmmm rahatça çıkıyor hafıza kartı...

mardok

mardok

Üye
C6 FW yakında geliyor sabırsızlanıyorum :D

halil_140

Üye
tesekurler

hi_laz

Üye
Bu telefonun simlock açabilecek kimse yokmu yaa 2 aydır telefon elimde ama kullanamıyorum :S

eryaman

eryaman

Üye
arkadaşlar ben 5230 telime format atım dosyaları geri yükledim fakat orjinal youtube programını bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

Zegen

Zegen

Üye
güzel telefon wi fi olsa kesin alırdım ama wi fi yok işte :nono: star wi fi var aşağı yukarı aynı fiyatta ve tek farkı wi fi li olması :alkis

sagolator

Üye
ben güvenlik kodunu unuttum

mjj_tk

Üye
bnm bi sorum olacak bn daha yeni 5230 aldım yanında USB kablosunuda aldım bütüm güncellemeleri yaptım ama ovi maps açılmıo herşeyi denedim sitedende ataştırdım ille kontörmü alması gerekiyor ???:off:

Takipçi Satın Al

Üst Alt