5230 kullananlar toplanalım

Sponsorlu Bağlantılar

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
analdığım kadarıyla telefon yur dışından gelmiş telefoncu pasaport a kayıt edip satmıs sonra telefonu kapatmışlar o yüzden hattı okumuyor olmalı .
bana cıhazdan kaynaklı bi sorun gibi gelmedi telefonu aldığınız yere bi gidin isterseniz neden böle oldu diye .Sen bide konu aç istersen daha fazla kişi yardım eder böylece
elimden gelen bu kadar çok fazla bilgim yok bu konularda :(

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
ne mutlu bana

beltza

Üye
merhaba arkadaşlar bende nokia 5230 var ve mesaj sesine istediğim müziği nasıl koyabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

dinceril

dinceril

Üye
nokia 5230 un sağ üstte kısayol tuşunun hemen üzerinde bi siyah sensör var onun sinyali yanıp sönüomuş onu nasıl açabilirim bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 un sağ üstte kısayol tuşunun hemen üzerinde bi siyah sensör var onun sinyali yanıp sönüomuş onu nasıl açabilirim bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
bende bilmiyorum :vur

dinceril

dinceril

Üye
seninkinde yanıyomu o

khytr89

khytr89

Üye
ne 5800 da ne de 5230 yanıyor o dediğinz yer.yanmaması daha iyi pili baya cimri kullanıyor.ben bendekini bacıma verdim.5230 un dokunmatiği daha güzel algılama bakımından. garantileri bitsin 5230 un dokunmatiğini 5800 a takıyım bakayım telde mi sorun dokunmatikte mi :D . sorun dediysek o kadarda büyük bişey değil.sadece biraz sert basmak gerekiyor 58 de belkide tel yeni olduğu içinde olabilir bilmiyorum görücez.

yanlız arkiler bacım benim 58 deki widget olayına bitiyor :D facebook güncellemeleri falan harika ama 5230 a c6 çıkmadı daha.şu an nasıl yapabiliriz o widget olayını bi pro mevcut mu?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim c6 5800 a nasıl kuruluyosa 5230 a da öle kuruluyor

xxtarzi08SrSrİ

xxtarzi08SrSrİ

Üye
slm arkadaslar 5230 oyunlarını bulamıorm yha nerdn bulucm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bana yardım edın ya oyunları nereye atıcam telefnda blmıorm...

arkadaslar oyunları telefnda nreye atıcagmı blmıorm yardım edermısnz...

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar 5230 oyunlarını bulamıorm yha nerdn bulucm

arkadaslar bana yardım edın ya oyunları nereye atıcam telefnda blmıorm...

arkadaslar oyunları telefnda nreye atıcagmı blmıorm yardım edermısnz...
Symbian S60v5 Oyunları bu adreste bulabilirsin

genc68

Üye
olsun bencede

xxtarzi08SrSrİ

xxtarzi08SrSrİ

Üye
bana verdıgın linkteki yerlere baktm hcbırı olmuo yardm edrmısn yha bna bı sensorlu oyun linki atarmısn...

faskel

Üye
kardeş bendede nokia 5230 var ama dili türkçe olmuyor. bunu nasıl düzeltebiliriz acaba?

xxtarzi08SrSrİ

xxtarzi08SrSrİ

Üye
ayarlardan yap kardesım ayarlarda dıl ayarları var ordan telefon dılını turkce yap

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
bana verdıgın linkteki yerlere baktm hcbırı olmuo yardm edrmısn yha bna bı sensorlu oyun linki atarmısn...
ben hep ordan telefonuma oyun indirip kurarım signed olan oyunları dene
unsigned olan oyunlar telefonun hack siz ise çalışmaz

closek

Üye
selam arkadaşlar telefonla ilgili bir sorunum var. telefonu ilk aldığımda sesi cızırtılı çıkıyordu garantiye verdim. hoparlörü değiştirmişler yine aynı sorun sesi cızırtılı. bide kapağını açmışlar heralde temizlemek için. içine bişey kaçırmışlar tam ortada çok kötü duruyor acaba telefonumu deiştirmeleri mümkün mü? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt