5230 kullananlar toplanalım

Sponsorlu Bağlantılar

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
bişi değil bi tşkkr yeter

cati01

cati01

Üye
selam bendede 5230 var format atmak istiyorum nasıl yapıcam yada program önerirmisiniz

mardok

mardok

Üye
bende modifiyeli bi fw istiyorum ama yapan yok bilen arkadşlar yardım edebilirlermi ?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
modifiyeli fw için sistem modifikasyon bölümünden baka bilirsiniz 5800 yapılışıyla aynı

mardok

mardok

Üye
tmm da dosyalar sorun olurmu aynı dosyaları kullansam?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
5800 a nasıl yapılıyosa 5230 a da öyle yap

fbi174

Üye
arkadaşlar bendede 5230 var ama gps ve facebook gibi uygulamaları açmıyor ve sesi az çıkıyor yardımcı olrsanız sevinirm

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
açılmıyor derken ?
hiç mi girmiyor

Oceansss

Üye
hele sukur su forumda ne zmndır gezıyom sonuda 5230 kullanan cıktı hep 5800 dedım lanet olsun 5230 aldıgma 50 tl daha verseydımde alsaydım 5800 dedım yaw her yeerde 5800 offf

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
hele sukur su forumda ne zmndır gezıyom sonuda 5230 kullanan cıktı hep 5800 dedım lanet olsun 5230 aldıgma 50 tl daha verseydımde alsaydım 5800 dedım yaw her yeerde 5800 offf
tam benimgibi düşün müşsün

asleep

asleep

Üye
Arkadaslar 2 gün önce almıs oldugum nokia 5230 telefonumda suana kadar bir sorun yasamadım.Gayet güzel bir telefon yapmıslar .Fakat ya bir sorun yada benim anlamadıgım bir konu ile bas basayım sayenizde atlatıcagımızı sanıyorum ben USB ile pc suite programı ile telefona dosya atıyorum ama bir türlü hafıza kartına gösteremedim o yuzden tel hafızası doldu ve ikide bir uyarı bazı dosyaları silin demekte bana bilenler tel hafızasından hafıza kartına nasıl gecebilirim yardım ederseniz cok minnettar kalırım. Hafıza kartım kkingston 2 gb micro SD Şimdiden teşekkürler arkadaslar

cati01

cati01

Üye
ya kardeşler hani bedava facebook varya 0.facebook.com ona girmeye çalışıyorum ''web ağ geçidi cevap vermiyor'' yazıyo bi yardımcı olur musunuz

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar 2 gün önce almıs oldugum nokia 5230 telefonumda suana kadar bir sorun yasamadım.Gayet güzel bir telefon yapmıslar .Fakat ya bir sorun yada benim anlamadıgım bir konu ile bas basayım sayenizde atlatıcagımızı sanıyorum ben USB ile pc suite programı ile telefona dosya atıyorum ama bir türlü hafıza kartına gösteremedim o yuzden tel hafızası doldu ve ikide bir uyarı bazı dosyaları silin demekte bana bilenler tel hafızasından hafıza kartına nasıl gecebilirim yardım ederseniz cok minnettar kalırım. Hafıza kartım kkingston 2 gb micro SD Şimdiden teşekkürler arkadaslar
hafıza kartını mı açamıyosun

hayalim_e90

Üye
ben bu forumdan tema ve oyun indirdim bu uygulamaları hangi dosyaya atcam hafıza kartında yardım edermisiniz kafayı yicem :off:

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına direk at attığın dosya önemli değil , sonra ofis /dosya yöneticisinden hafıza kartına gir uygulamanın üstüne tıkla yükleme başlar

cati01

cati01

Üye
selamlar.
benim 5230da mesaj yazarken 10-15 harf yazdıktan sonra tel kasıyo ne yapabilirim yardım eder misiniz

Purgatory-

Purgatory-

Üye
pnht forumda 5230 için C6 cfw nın 27 eylulde cıkacagı belırtılıo merak edenler bakabılır

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
arkadaşlar telefonda 5800 daki gibi ekran parlaklıgını ışık sensörüne göre ayarlayamıyozmu?? bide sağ üsteki multimedya tuşunun ışıgı yanmıyor bende 5800 telefonuda yanıyo acaba hiç bi 5230 da mı yanmıyor yoksa onun bi ayarımı war yandımcı olursanız sevinirim...

bu arada cati benim n79 da eskiden yazı dilini türkçe yapınca mesaj yazarken kasıyodu ingilizce yapınca düzeliyodu öle bişi olabilir düzekmiyosa bide yazı dilini değiştirip dene..

dinceril

dinceril

Üye
5230 sayfasına nasıl katılacaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt