5130 xpressmusic açılmama sorunu (nokia yazısından sonra beyaz ekran)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
tele çok yüklen mişsin oyun şarkı filan banada olmuştu aynı telefonda hafıza kartına virüs de girmiş olabilir
ne virüsünden bahsediyosunuz anlamıyorum şu güne kadar virüs yüzünden açılmayan hiç bir telefona rastlamadım hele ki kullandığınız cihaz s40 virüs bulaşma ihtimali sıfır ayrıca hafıza kartınızda veya herhangi bir yerdeki bilgisayar virüsü telefonunuzu etkilemez.arkadaşın sorununa gelince tek çare yazılım atmak onu da kendisi yapması için telefonunu açabiliyo olması gerek açılmadığına göre en kısa zamanda bi telefoncuya uğrarsa çabucak hallederler

hakan_710

hakan_710

Üye
konu baya eskiymiş sonradan farkettim. telefonunuz hiç açılmıyo mu sizin de

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
bir yardm edermisiniz benmde sorunum aynı kardesme verdim telefonu şimdi beyaz ekranda kalıyor açılmıyor.

mvpdwade

Üye
daha dün böyle bi sorunla karşılaştım ve araştırmıştım söyliyim arkadaşlar ne virüsle ne hafıza kartıyla alakası yok sorunun. sadece ve sadece yazılım güncellemesi gerekli bugün hallettim ben. götürdüğünüz telefoncu da yüsek fiyat çekebilir sakın aldanmayın direk olarak yazılım yüklenmesi gerektiğini söyleyin kazıklanmayın sakın derim. böyle bişeyle karşılaştım bugün çünkü. 10 15 tl bişey alıyolar.

arzucuks.93

Üye
aynısı şuan benim telefonumada oldu şarja takıyorum almıyor pc ye usb ile bagladm almıyor hafza kartı sim kartı hepsini cıkardım caresi yok galiba sadece nokia yazısı var ve bi süre sonra beyaz ekran. 2 gb hafıza kartımın tamamında oyun vvardı bide internete cok giris yaptgm icin olabşr die düsünüyorum eger format atma sansım varsa evde yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt