512 mb telefonlar için temple run ve diğer kısıtlı uygulamalar için hack

Sponsorlu Bağlantılar

erknlmn

erknlmn

Üye
teşekkürler bende de sıkıntısız çalıştı

IVI-Elia

Üye
edit:HTC telefonlara Nokia uyg. da yüklenebiliyormuş sanırsam.Konu sahibi arkadaşa yeniden :tşk: ancak bu açığı Bi şekilde kapatırlar bence Nokia'nın hiç işine gitmez

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
başka hangi oyunlar çalışıyor

kursat99

kursat99

Üye
Temple Run ı indirdim. 10 dk. oynadım. Aşırı fazla ısınma olmadı. Şarj %35 ten %31 e düştü. Güzel yani.

seyitsoyler11

Üye
arkadaşlar konu için tşk fakat dediklerinizi yapıyorum markete girdiğimde görmüyor temple runı , pcden sd karta attım kullanılamaz diyor :( telefon : HTC 8s

seyitsoyler11

Üye
Arkadaşlar dediğinizin aynısını yapıyorum markete girip tarattığımda temple run ı bulmuyor başka oyunlar çıkıyor , pcden sd karta attım kullanılamaz diyor :(

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
temple run 620de sorunsuz çalışıyor başka hangi oyunlar çalışıyor

OozyStaw

OozyStaw

Üye
temple run zaten 512 ram e uyarlandı :D markette 512 ram için var yani bu arada tavsiye etmem adamlar 1GB sınırı keyfiyen koymuyor Bi bildikleri vardır

JosephLion

JosephLion

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar ben android kullanıcısıyım ama yine de sevindim :)

seyitsoyler11

Üye
Arkadaşlar dediğiniz herşeyi harfiyyen yaptım fakat markette temple runı taratıyorum çıkmıyor. bide pcden sd karta atıp deneyim dedim kullanılamaz dedi

MALAMATSULO

Üye
Ben sadece çevirisini yaptım. Konu için wpcentral'daki çinli arkadaşa teşekkür edin..

kardeşim benim markette temple run u bulamıyor nette aratıp yapıyorum sma indir linki bile çıkmıyor nasıl yapacam TLF um l620 acil destek bana mail olarak gnder adresim
[email protected]
kurbanm acil cvp ver

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar proxy ayarlarını yaptıktan sonra alttaki tamam tuşundan kaydedip çıkmanız gerekiyor. Yoksa mağazada oyunu bulamazsınız.

skynet

Üye
Çok çok çok teşekkürler....

Nokia nın yeni kamera uygulamasını şu anlık çalışmasa bile indirebildim ya , çok mutlu oldum

temple run da kütür kütürmüş maşallah

Hocam ben arattığımda çıkmıyor sen nasıl başardın :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
edit:HTC telefonlara Nokia uyg. da yüklenebiliyormuş sanırsam.Konu sahibi arkadaşa yeniden :tşk: ancak bu açığı Bi şekilde kapatırlar bence Nokia'nın hiç işine gitmez
:no: bu bir açık değil, nokia harita servisleri gibi bazı uygulamalarını diğer marka wp8 cihazları için yayınlandığını duyurmuştu.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
başka çalışan oyun var mı 1 gb sınırı isteyen

tanercoskun

tanercoskun

Üye
:no: bu bir açık değil, nokia harita servisleri gibi bazı uygulamalarını diğer marka wp8 cihazları için yayınlandığını duyurmuştu.

Bir arkadaşta Htc x8 vardı lakin Storede here uygulamalarının hiçbirini bulamadım. Nokiaya ait hatta hiçbir uygulama yoktu.
Acaba sorun bizde mi ?

MALAMATSULO

Üye
arkadaşlar proxy ayarlarını yaptıktan sonra alttaki tamam tuşundan kaydedip çıkmanız gerekiyor. Yoksa mağazada oyunu bulamazsınız.

ağa sunucu\URL yazıyı oraya adresi giriyorum alta da bağlantı noktası yazıyı oraya da 8888 i giriyorum kaydediyorum sonra markete girip arattırıyorum yine de bulmuyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir arkadaşta Htc x8 vardı lakin Storede here uygulamalarının hiçbirini bulamadım. Nokiaya ait hatta hiçbir uygulama yoktu.
Acaba sorun bizde mi ?
:hmmm Nedenini tam olarak bilemiyorum, :( Ama daha önce HTC8S kullanıcılarından Cem arkadaşımız Nokia here drive uygulamasını yüklemişti fakat lisans hatası sebebiyle uygulamayı kullanamamıştı, son durumu ne olmuştu hiç bilmiyorum. Belki diğer marka wp8 cihazlara tam olarak entegre edemediler ve o yüzden mağazada bulamıyor olabilirler. :bilmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
diğer oyunlar için deniyorum olmuyor mesela zombi hq de işe yaramıyor l620 kullanıyorum