512 mb telefonlar için temple run ve diğer kısıtlı uygulamalar için hack

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
n.o.v.a veya modern combat ta açılsa 10 numara olurdu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
[video=youtube;tVo5XqhKtHU]http://www.youtube.com/watch?v=tVo5XqhKtHU&feature=player_embedded[/video]

serecans

serecans

Üye
Mobil linki ni de verirmisin

anilakbay

Üye
Bu yöntemi bulanın, Buraya konu açanın ellerine sağlık! :) Lumia 520'de denedim Temple Run sorunsuz çalışıyor. :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
real football 2013 yüklemenin sonuna gelince hata veriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gözünüz aydın arkadaşlar :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı çıkıyor:angry:

acoustic

acoustic

Üye
ve evet temple run htc 8s de kuruldu sorunsuz olarak çalışıyor darısı diğerlerinin başına.
konu için teşekkür ederim açanın eline sağlık

halepli

Üye
lumia 620me indirdim oynanılıyor sağolasın

PureFood

PureFood

Üye
Vaayyyyy eline sağlık dostum gündeme bomba gibi düştü konun :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hemen üst konu olmalı bence. Arkadaşlar hücum ediniz marketi sömürelim :)1 GB isteyen beleş oyun programları listeleyelim lütfen. :)

ElectroTR

ElectroTR

Üye
    Konu Sahibi
Ben sadece çevirisini yaptım. Konu için wpcentral'daki çinli arkadaşa teşekkür edin..

sympatico

Üye
Çok çok çok teşekkürler....

Nokia nın yeni kamera uygulamasını şu anlık çalışmasa bile indirebildim ya , çok mutlu oldum

temple run da kütür kütürmüş maşallah

kursat99

kursat99

Üye
Kardeşim varya şu an yanımda olsan alnından öperim!!! Çok sağol hemen çekiyorummmmm :D:D:D:D

serecans

serecans

Üye
smart camera olur mu acaba

luckysleven

luckysleven

Üye
şimdi bu here city lens uygulamasını falan da kurabiliyor muyuz htc ye ? yoksa abarttım mı ?: )

kursat99

kursat99

Üye
Temple Run 520 de yağ gibi. Çok teşekkürler. Arkadaşlar birde Zombie HQ yu deneyin :oke:

IVI-Elia

Üye
şimdi bu here city lens uygulamasını falan da kurabiliyor muyuz htc ye ? yoksa abarttım mı ?: )

Bikmiyorum sanmam.O değil de sene sonuna 2GB Ramli cihazlar çıkar da bizim 1GB lı cihazlarda çalışmazsa o zaman kötü şeyler olur?Bu arada herkese hayırlı olsun. Konu için :tşk:

justsky

Üye
Video linki için :

luckysleven

luckysleven

Üye
Bikmiyorum sanmam.O değil de sene sonuna 2GB Ramli cihazlar çıkar da bizim 1GB lı cihazlarda çalışmazsa o zaman kötü şeyler olur?Bu arada herkese hayırlı olsun. Konu için :tşk:

Olacağına bak hocam adamlar patır kütür model çıkarıyor . 720,820,920,925 vs vs daha da gelecek modeller var hiç iç açıcı değil : )

- - - Eklendi - - -

Video linki için :

teyzemin elleri ütüsüz gömlek gibi olmuş hala hack peşinde temple run peşinde ne büyük oyun aşkıdır böyle