5. Maxicep İzmir buluşması | 27 Ekim 2007 | ve RESİMLER

Sponsorlu Bağlantılar

manyak!

manyak!

Üye
kimin prensi :islik

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
İstanbul'u yaptıkta nolduu :nono:

İstanbul Buluşması dedik 5 kişi geldik arkadaşlarr gelcekseniz yapalım :nono:

güzel futbol turnuvası veya streetball gibi sosyal aktivitelere katılınılacaksa ben gelirim....

ouSahin

ouSahin

Üye
çok güzel bir düşüncen varda abi bu turnuva meselesini şehirler arasımı yapcaz:)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
cumartesi günü gerçekten çok keyifli ve çok güzel geçti... orada bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum... çok eğlendik, çok güzel ağırlandık...( biraz geç oldu ama, ancak nete girebildim ;))
inş bi sonraki buluşmada bunun gibi eğlenceli geçer... gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı... ;);)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
şiişşşşşştttt ne oluyoo len burada... :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
buluşma günü ile ilgili izlenimlerimden bahsetmek istiyorum biraz;
manisadan izmire gitçeğimiz için izmirli arkadaşlardan erken uyanmamız gerekti,sabahın köründe uyandık.dreamgirls tren yolculugu istediği için 08:45 trenine binmeye karar verdik fakat bileti alırken tren 30saniyecik beklemediği için 09:30 trenine kaldık.ama rötarlı bir şekilde saat 10:00da yolculuk başladı.
güzel bir yolculuktan sonra karşıyakada inip vapurla
yolculuk yapmaya karar verdik...
fakat vapurda dikkat edilmesi gereken konular var.martılara atmak için simit alıyorsanız 1tane daha fazladan alın.deniz havası acıktırıyor insanı,birde vapurda tepsiyle çay satan kişi çay istermisin dediğinde itiraz edemiyorsun...martılara alınan simitle çay keyfi yapılıyor.
vapurdan inip konakta gezmeye başladıgımızda dreamgirls ile manisada alışkın olmadıgımız şeylerle karşılaştık.eger niyetçi görürseniz yaklaşmayın,çünkü tavşanın şeker bakışlarına dayanamaz tavşana yaklaşırsanız olay bitmiştir.adam tavşanı hemmen elinize verir sevin sevin der.sonra 2tane niyet verir ücretini alayım der.az ilerde sizi falcı ablalar beklemektedir.adeta karşılama töreni:ehe
fal bakayım ısrarlarına karşılık verdiğim cevap fala gerek yok benim falım çıkmış diyerek dreamgirls'ü göstermem yeterli oluyor...deniz kıyısında oturmaya kalktıgımızda çiçekçi ablalar sagolsun hiç yanlız bırakmadılar:ehe
saat 13:00 oldugunda konak pierde buluşma gerçekleşti ve pizzacıya gitmeye karar verdik.buarada pizzacı a21a'nın arkadaşıymış.sagolsunlar hızlı servis yaptılar:islik:ehe
kızmıyorsun dimi ahmet abi...
karnımızı doyurduktan sonra birer keyif kahvesi için kemeraltına gittik.sıkıştepiş cafelerin oldugu bir sokakta bizi paylaşamayan cafeciler nerdeyse kavga etçeklerdi.yer bulmak zordu çünkü 9kişiyiz.
ve en komiğide güzel abim sanki dükkanı kiraya veriyor,bize aynen şöyle dedi;üst katımız geniş ferah,5 penceresi var 2 kliması bulunuyor.altı üstü fincanda pişen kahve içmek niyetimiz.sonunda bize bir yer bulunuyor ve rahatlıyoruz;)
kahveyle birlikte koyu bir sohpet oluşuyor.bu arada keyif kahvesi yorgunluk kahvesine dönüşüyor...
buluşmanın sonlarına dogru alsancakta deniz kıyısında bir cafede oturuyoruz...güneşin batmasıyla buluşmanın sonuna geliniyor.basmane gar'ından manisaya yolculuk tekrar ediyor...
bunlar buluşmanın özeti aslında, yaşanan herşeyi kelimelerle ifade edemiyoruz.
maxicep 5.izmir buluşması benim için ilk buluşma çok keyif vericiydi...
buluşmaya gelenlere teşekkürlerimi sunuyorum...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
buluşma günü ile ilgili izlenimlerimden bahsetmek istiyorum biraz;
manisadan izmire gitçeğimiz için izmirli arkadaşlardan erken uyanmamız gerekti,sabahın köründe uyandık.dreamgirls tren yolculugu istediği için 08:45 trenine binmeye karar verdik fakat bileti alırken tren 30saniyecik beklemediği için 09:30 trenine kaldık.ama rötarlı bir şekilde saat 10:00da yolculuk başladı.
güzel bir yolculuktan sonra karşıyakada inip vapurla
yolculuk yapmaya karar verdik...
fakat vapurda dikkat edilmesi gereken konular var.martılara atmak için simit alıyorsanız 1tane daha fazladan alın.deniz havası acıktırıyor insanı,birde vapurda tepsiyle çay satan kişi çay istermisin dediğinde itiraz edemiyorsun...martılara alınan simitle çay keyfi yapılıyor.
vapurdan inip konakta gezmeye başladıgımızda dreamgirls ile manisada alışkın olmadıgımız şeylerle karşılaştık.eger niyetçi görürseniz yaklaşmayın,çünkü tavşanın şeker bakışlarına dayanamaz tavşana yaklaşırsanız olay bitmiştir.adam tavşanı hemmen elinize verir sevin sevin der.sonra 2tane niyet verir ücretini alayım der.az ilerde sizi falcı ablalar beklemektedir.adeta karşılama töreni:ehe
fal bakayım ısrarlarına karşılık verdiğim cevap fala gerek yok benim falım çıkmış diyerek dreamgirls'ü göstermem yeterli oluyor...deniz kıyısında oturmaya kalktıgımızda çiçekçi ablalar sagolsun hiç yanlız bırakmadılar:ehe
saat 13:00 oldugunda konak pierde buluşma gerçekleşti ve pizzacıya gitmeye karar verdik.buarada pizzacı a21a'nın arkadaşıymış.sagolsunlar hızlı servis yaptılar:islik:ehe
kızmıyorsun dimi ahmet abi...
karnımızı doyurduktan sonra birer keyif kahvesi için kemeraltına gittik.sıkıştepiş cafelerin oldugu bir sokakta bizi paylaşamayan cafeciler nerdeyse kavga etçeklerdi.yer bulmak zordu çünkü 9kişiyiz.
ve en komiğide güzel abim sanki dükkanı kiraya veriyor,bize aynen şöyle dedi;üst katımız geniş ferah,5 penceresi var 2 kliması bulunuyor.altı üstü fincanda pişen kahve içmek niyetimiz.sonunda bize bir yer bulunuyor ve rahatlıyoruz;)
kahveyle birlikte koyu bir sohpet oluşuyor.bu arada keyif kahvesi yorgunluk kahvesine dönüşüyor...
buluşmanın sonlarına dogru alsancakta deniz kıyısında bir cafede oturuyoruz...güneşin batmasıyla buluşmanın sonuna geliniyor.basmane gar'ından manisaya yolculuk tekrar ediyor...
bunlar buluşmanın özeti aslında, yaşanan herşeyi kelimelerle ifade edemiyoruz.
maxicep 5.izmir buluşması benim için ilk buluşma çok keyif vericiydi...
buluşmaya gelenlere teşekkürlerimi sunuyorum...

aşkımmmm çok güzel döktürmüşsüüünnn... :oke::oke: ellerine sağlık...
okurken sanki bi daha yaşadım... tüm:maxicep: üyelerinin okumasını tavsiye ederim...:oke: ne kaçırdıklarını bi daha anlasınlar:pro: gerçekten çok keyif verici ve unutulmaz bi gün oldu bizler için... gelen arkadaşlara tekrar teşekkürler...

manyak!

manyak!

Üye
tamam bee aaaa ne kıskandırıp duruyonuzzz:(izmirde olmadığım için nerdeyse oturup ağlıyacam yaaa:islik

ouSahin

ouSahin

Üye
Ben yazın buluşma oLursa İzmire gitmeyi planlıom İstanbuldan gelmek isteyen varsa toplanak gidek

worldcild

Üye
basımızın ustunde yeriniz var buyrun gelin arkadaslar

ouSahin

ouSahin

Üye
aşkımmmm çok güzel döktürmüşsüüünnn... :oke::oke: ellerine sağlık...
okurken sanki bi daha yaşadım... tüm:maxicep: üyelerinin okumasını tavsiye ederim...:oke: ne kaçırdıklarını bi daha anlasınlar:pro: gerçekten çok keyif verici ve unutulmaz bi gün oldu bizler için... gelen arkadaşlara tekrar teşekkürler...

sizin için romantik ve güzel bir yolculuk olmuş :D

kıskandım şahsenn bende gelcem İzmiree :utan çok istiyorum yazın böle güzel bir buluşma olursa 3 günlügüne hem kız arkadaşımda gitcekmiş bende gelcem inş..Allahın izniyle Burcu ve kız arkadaşımla katılabiliriz...Tabi Allah izin verirse:) Arabayla gelme gibi şansım dogarsa bu benim için çok iyi olcak...İzmir Buluşmaları hep renkli geçiyor zaten...Trafigi nasıl onu bilmioyorum..:D Ama gelmek çok istiyorum gerçekten gelmek isteyen arkadaşlarla toplanarak gideriz daha güzeL olur :)

Selman abiye söledim bırakamıyor ailesini :)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
evet bizim için çok eğlenceli, romantik, keyifli bi gün ve yolculuk oldu. sizleri de bekleriz, madem yaz istiyosunuz... buyrun...
yazın buluşma olursa gerçekten süper olur... oooo hem daha kalabalık olur, istanbuldan misafirlerimiz olur, daha da eğlenceli geçer... negative ve ahmet abi ayarlar artık bi yaz buluşması... ;);)
biz geliriz dreamboysla... ;);)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
tabi yaza kadar yine buluşmalar yaparız yazın sizin için ayrı yaparız:oke:

POWER

POWER

Üye
Bi sonraki buluşmada P_O_W_E_R da orda olcak :)

Ozan

Ozan

Admin
Yaza kadar daha en az 3 tane bulusma yaparız biz . :)

berfu_91

berfu_91

Üye
bende istiyorum gelmek ya cok fazla..yazın olursa izmirde yada istanbulda gelebilirm ins oralara.. ins bidaaki sefere bende gelirim cok eglenmişsiniz ne guzel imrendim :P

Ozan

Ozan

Admin
İzmir dışında olanların düşünmesi bile yeter, tesekkurler arkadaslar :)

delimakina

Üye
hiç ekşın olmamıs (teselli) =)

sonbela

sonbela

Üye
ben istanbul buluşmasına gelirim izmire gelirdim eger kasımda olsaydı bu aralar bi ayagım izmirde :D

Üst Alt